Scandinavii stiu DC... (75)
Raspunsuri - Pagina 4
narancea spune:
da nea dorele acasa sunt, trebuia sa ma intorc la cadinsky dar le las sa mai astepte, ca am pregatiri mari, vinerea viitoare e petrecere mare la firma si dumica plec la..................... Moldova ! da da luluci data viitoare ai sa ma vezi cum citesc ziarul Moldavian Times !
si eu as alege viena ! e mult mai misto ca amsterdamu, si haleala mai buna.
adeluci mama plecam la tallin ? aaaaaaaaaaaaa si eu am planuri sa fug la riga, dar nu stiu cind dracu sa mai apuc si asta.
ieri a fost soare, am mers dezbracat pe rotile ha hatttt cred ca vre-o 10 km pe putzin, azi se pare ca va fi la fel.
arboria spune:
dezbracat pe rotile, narancea?
Mihaela, sa iti traiasca fetitzu' si sa auzim fazele cu: "VREAU! ACUM! TOT!" si "e al MEEEEU!"
Adela, ce bine ca mai treci pe aici!
doru', buna faza cu sarcina invizibila
dar si tu stii sa le povestesti!
Lil', maine incerc si eu bicla. am vazut una prin curte si se cere o plimbare, nah!
cum a ramas cu oktober fest? va intalniti la munchen?
Adela99 spune:
'neatza!
e o vreme splendida!
fuug ... la gradina zoologica ... ca primiram bilete gratuite de la SFI, sa-l invat pe pescar numele animalelor si cum fac ele pe suedeza :-) ... si picnic
o zi placuta va doresc!
doruletz spune:
neatza!
vere narancea, cum bre si tie iti place mai mult Viena, da' di ce? nu cumva de la cantitatile de ieftina si buna? hehe, pai aia imi placea si mie da' nu o pusei la socoteala
eee, io despre mancaruri traditionale nu zisei nimica, nu le luai in calcul cand facui recomandarea ca nici holandejii nici nemtii nu stiu ce e aia mancare buna (de daneji nici nu mai zic nimica ca stiti voi mai bine ... io zic ca doar unii dintre latini stiu sa manance bine, frantzuzii, italienii, spaniolii si cam atata, restu se hranesc bre, nu mananca).
Io la holandeji mancai hareng crud cu ceapa tocata marunt pe deasupra, toate puse intr-un sandwich care se vindea pe strada ...nu stiu cum ii zice da' imi amintesc ca putzeaaaaaa... de mergea consortu la 3m de mine pe strada. Iar la nemti ma indopai de Wursti si de Kartoffelsalat, acu' e adevarat ca astea merg tare bine cu bere si ca sunt bune da' totusi asta nu e mancare sofisticata vere, asta e hrana!
aaa, ba la austrieci mancai galuste cu prune intr-un bar, p'alea i le recomand Lilandei, sunt tare bune! se numesc Knodels sau asa ceva, vikinga poate stie ca or fi si prin germania... ce, credea careva ca e mancare romaneasca?nooo )
adela, distractie placuta la zoo! il iei si pe Printisor? vezi sa nu se sperie de elefant .
mai vin io
vikinga spune:
Mai a fugit soarele in nord de tot! Cred ca s-a oprit si soarele in loc de dragul lui narancea gol pe role Ati vazut fetelor ce avantaj aveti voi cu narancea pe acolo:))) Daaa.. la noi e intunecat, frig nu prea, da oricum de o geaca tot e. Ei ce sa facem daca nu avem si noi un narancea gol pe role care sa tina soarele in loc:))O sa mergem azi la piscina cu o alta amica sirboaica frumoasa foc e, cu fetita ei. Doruletz nu stiu galustele alea cu prune, o fi mincare specific austriaca si astea sunt mai intilnite prin sudul germaniei. Aici in nord mincam mult peste afumat si mincarea traditionala ca sa zic asa e grün khol cu afumaturi de porc. Ei si daca galustile astea cu prune nu merg cu berea, pai atunci e de inteles de ce nu le stiu Pt mine in top e mincarea italieneasca. Da de fapt si aia arabeasca iar la spanioli ador varietatea de peste si fructe de mare iar la frantzuzi vinul rosu si sampania si mai ales clasa pe care o au in pregatirea unei mese. Da pin' la urma tot sarmalele si tochitura moldoveneasca sunt pe primul loc cu coronitza:)) Lena ubita gata s-a facut saptamina! Cind vii acasa? la Freya pe suzeta de la Aldo:)Adela o zi frumoasa la zoo!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
mihaela_s spune:
hai sa traitzi si voi! Multam fain de urarile adresate copilutei mele!
Noi am sarba(u)torit cam asa: ieri dimineata pupacit si motrosit fetitzul, dat o parte de cadouri, ca sa aiba timp sa le "rumege". Apoi imbarcat in otomobilul personal cu familionul ce mai ramase(mama, matusa, socrul) plus noi 4, plecat la un restaurant unde am baut, am macat si ne-am distrat...revenit acasa, impartit restul cadourilor, apoi Silvia a suflat in lumanarea cu numarul 2 si papat tort...vizionat poze din concediu impreuna cu familionul.
Acum asteptam niste prieteni cu un baietel de un an si 4 luni.
dorulets, gombotzii cu prune-cum se numesc pe la noi in Ardeal galustele cu prune-sunt de origine maghiara. Daca vrei reteta ti-o dau eu, jumatate din familia mea e maghiara-mama, matusa, nasa mea-si fac deseori asa ceva.
lilanda, mie mi-a placut foarte mult Viena, adevarat ca n-am vazut Amsterdamul. Ai foarte multe de vazut, ceea ce m-a impresionat pe mine sunt parcurile din Ring, cladirile de acolo-teatrul, opera, parlamentul,primaria-si neaparat Schonbrun. Apoi cum tu esti pasionata de arta, musai sa mergi la Belvedere. Din pacate eu n-am ajuns decat dupa inchiderea muzeului, dar am citit ca e plin de picturi care musai e sa la vezi. Noi am vazut Viena de 2 ori si m-as mai duce...
revin, s-au anuntat prietenii...
Mihaela si fetele mele
poze noi cu Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
pisik 4ever spune:
doruletz, mersi ptr lamuriri. ai idee concediul parental se da si pentru primul copil sau numai de la al doilea?
You're unique. Just like anyone else.
narancea spune:
apres de premier ma fie, acu ce sa intzelegem ca esti ? n-atzi sta potolite si pace !
na fetelor la misto nu va intrece nimeni ! narancea gol pe role.... gol adica numa in pantaloni scurtzi. ( si cu cravata )
narancea spune:
azi la piscina in sauna cu aburi, eu intr-un coltz, nevastamea intra si da cu furtunu sa spele locu unde se aseaza, intra unu , ea cu fundu in sus aplecata sa spele, ala direct la ea, ii da si o palma asa mai mingiiata pe buca dreapta hahahahahahaha eu zic, na, ia uite ocazia sa-i turtesc mecla la un danez ! vine pe tava servit al dracu ! si se baga pe sub ea asa in locul care ea si-l pregatea. cind se uita ramine ala afis hahahahaha o confunda-se cu a lui, care statea si aia in alt coltz si privea hahahahaha sa vazi ce s-a fisticit ala hahahahaha zice ceva acolo da numai el intzelegea, daca nu am ris hahahahahaha
pisik 4ever spune:
cu primul s-a rezolvat. eram in dubii ptr al doilea!
You're unique. Just like anyone else.