am depus dosar pt atestare
Raspunsuri - Pagina 2
irina_g spune:
Buna Nely,
Am vazut ca ai nelamuriri legate de caracterizari.
Vad ca esti din Bucuresti (ca si mine) asa ca iti spun cum a fost la noi.
Noua ne-au cerut cate 2 caracterizari pentru fiecare (4 in total).
Ne-a mentionat sa scriem pe caracterizari, in josul paginii adresa si nr de telefon al persoanelor.
Ei au obligatia sa contacteze telefonic aceste persoane.
Doua din persoane le-au contactat de fata cu noi si nu a mai trebuit nimic in plus.
Le-au intrebat pe acele persoane ce pot spune despre noi (ca un fel de confirmare a celor spuse de ei).
Nu a mai trebuit sa venimi cu nimeni.
Caracterizarile au fost de la locul de munca (de fapt in lista data de DPC cu actele necesare, scrie caracterizari de la locul de munca).
Nu trebuie nici parinti, nici alte rude sa dea declaratie, cu atat mai putin sa vina la DPC.
Apropo, tu in ce sector stai?
Iti tin pumnii si, tine-ne la curent
nely2 spune:
Io sunt in sectorul 2.Caracterizarile le-am depus dar nu cu numar de telefon si adresa pe ele ca nu ne-a spus nimeni nimic de asta nici inainte nici dupa...Chestia cu prietenii mi se pare ciudata ca nu am mai auzit-o la nimeni.
Am niste emotii...
La voi dupa cate zile de la depunerea dosarului au venit in vizita?
Bafta tuturor!
patri spune:
Pepsica, intra si tu pe "m-am hotarat adoptie" pt ca acolo scriem toate care suntem in situatia ta!ma bucur ca suntem tot mai multe, m-as fi bucurat sa fiti mai multe din Cluj si sa rezolv si eu odata cu cursul...
patri
irina_g spune:
Nely,
la noi cam la 5-6 zile de la depunerea actelor ne-au sunat.
Bafta multa
Pepsica,
Patri are dreptate. Continua pe M-am hotarat...adoptie.
Asteptam vesti si va tinem pumnii la toate mamicile (actuale si viitoare)
Pupici la mamici si bebici
qsar spune:
Am copiat acest subiect in intregime la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57103&whichpage=3" target="_blank">M-am hotarat... adoptie! Discutiile continua acolo.
Multumesc,
Q