Scandinavii stiu DC ... (74)
Raspunsuri - Pagina 10
itsme spune:
pipal, am luat examenul!!! de azi sunt PMP (adica project management professional). Multumesc pt pumnii stransi si urari, a fost de ajutor.
Phuiii, ma duc sa ma imbat ca sunt moarta de oboseala. Asta a fost cel mai greu lucru care l-am facut in ultimii 5 ani!
Revin cu amanunte cand imi revin. Good to have my life back, ca fu greu tare.... Va pup ~
arboria spune:
Albitzo, n-am nimic cu oaminii lu' tanaka, io ziceam numa' ce influentabila is io. Am citit postarile lor si nu mai is sigura de romana mea.
Cine stie, poate in cativa ani o sa scriu si yo c-am ashea sau chear m-ai rau!
Rayu, abia azi am intrat si io la bunicutze! Ce viata interesanta au avut!
Cat despre incuiatul portii, la fel a facut si bunicul meu, inainte de a-i demola frumusete de casa. Au facut un camin de nefamilisti pe locul ei. Inainte de demolare am apucat sa vad planul urbanistic: blocul urma sa ocupe 1/2 din locul casei. Desi puteau sa il faca pe locul gradinii, care era foarte mare si sa lase casa.
Bunicii mei au mai trait numai doi ani dupa ce i-au mutat la bloc, la 2 camere, fara balcon, la parter
arboria spune:
Itsmeeeeee, sa traiesti, sefa!
da' cand ai dat examenul ala, ca la tine e abia 10 dimineata!?
dalba, e frumos rau in Sud-Tirol! O sa schiati pe partiile alea artificiale sau nu mai vrei sa auzi de zapada?
lilanda spune:
itsmenutzo, multe , multe felicitari!!! Stiam noi ca ne putem baza pe dvs!!!
arborici, esti doamna bine, ce mai...iar Kevin e de nadejde, bag sama!!!
mara, cool colorul, cit despre tuns..n-as spune ca ccc chiar te-ai tuns In poze e Ioana-Bagau??? :-))
anitzo, bun venit ...(da-n UE tot n-ai ajuns)!!! Asteptam impresii, dupa ce-ti revii cu suflul!!!
lena-balena, chiar ma gindeam azi la tine, ca tocmai ce-am citit de Freya- zeita nordica, buna si frumoasa, care se plimba intr-o caleasca trasa de doua pisici!!!
albicico, pai cind ajungi la Munich??
vikinga, la ce e bun trasu' cu fundu' pe gheata...ca daca e rau la celulita, aplic si io metoda!!!
narancea, acu' vorba ta!!! Oi fi si tu vreun print frumos, bogat si aproape destept, de adulmeci prospaturi de 17 primaveri!! (daca-s bisepte, retrag tonu' peiorativ, parol!!!)
mama rayu, azi ai absent nemotivat, sa stii, ca si doruletz...cit despre adeluci, nici nu mai stiu ce sa zic
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
vikinga spune:
Lena iubitaaaa ce bine sa mai aud vesti de la tine! Daaa Aldo e indragostit lulea de Freya, tre sa ne scriem si noi la profil ca suntem cuscre pe viata Abia te astept sa te intorci sa mai stam la povesti! Mai anul asta nu ati mers cu Freya pe mare? Noi am fost si astazi, ce mai e viking mic Aldito! ne facem de ris noi doi ca ne trebuie juma de ora sa intram in apa asta rece si el se arunca peste bord ca un nebuuuun! noroc cu vestele astea de salvare:) Pai na invata sa conduca barca lui tati ca sa o plimbe asa ca un macho pe zina Freya cind o sa vina in vizita Ai vazut ca Rayu si Caludelu s-au intilnit..pai ce noi nuIstme felicitari pt reusita! Dupa ce te odihnesti vino aici sa ne cinstim pt reusita taLil' sa stii ca de la sport, sauna cuplata cu scufundari in bazinele cu apa rece rece ca gheata si apoi iar sauna si cu fundu' in gheata, apoi cremuire cu anticelu' se vad rezultate bune! Se poate si mai bine, eu inca mai exersez, abia ce ma tin mai serios de asta de vreo 2 luni. In schimb sigur am reusit si eu sa ma mai calesc, azi de ex am intrat curajoasa in apa din larg care era rece rau, doar asa in costum de baie iar al meu sotz nascut aici in nord si-a pus costumul de surf ca sa intre dupa Aldo in apa, dupa ce mi-a zis ca sigur sunt nebuna. Lui Aldo i-am lasat cotumul de surf, ala haios din poza, a prins bine.Rayu merg si eu sa citesc subiectul, abia astept, nush de ce am tot aminat.Narancea ok draga nu se discuta gustrile omului, da sa stii ca la fetitze sub 18 ani nu iti dau bile albe daca te bagi mai...eu una nu am salivat la filmul Lolita...nein nein nu e ok. Si nu stii si tu ca in marul crud si tinar ti se strapezesc dintii, mai bine asa o piersicutza numai bine coapta in soare si asa adiata de vint, ehei parfum de femeie adevarata:)) Fetelor care ati fost cu sufletul linga Sabina, poate ati citit deja vestile, insa scriu si aici, ca pina acum totul e bine, operatia a fost o reusita, nu au interevenit probeleme, doctorii sunt multumimti si optimisti. Dumnezeu ne-a ascultat rugile! Abia asteptam ca Sabina sa se refaca, cred ca zilele postoperatorii or sa fie grele, insa speram ca si de acum incolo Sabina va fi la fel de puternica si va lupta cu atita tarie pt viatza ei!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
vikinga spune:
Sa nu uit, de ce ii ziceti voi lena balena mey..tz tz tz, pai nu ati vazut pozele ce mamica super este? din grupa noastra de la mamici de oct-noi-dec ea a fost prima care si-a revenit cu kg, pai noi celelalte eram toate super balene invidioase pe fustele scurte ale lenei, noi am numit-o adolescenta si voi balena, cumva asta e de inspiratie narancea care saliveaza la merele crude?Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."
Rayuela spune:
neatza!!
etete la lilutza ce sare ea repede cu absenta nemotivata pentru mamarayu,ia zi,de cind ma pindesti?
ieri am avut niscai trebi,a fost o vreme de vis,o caldura de scoteam limba,si am stat mai mult p'afara ,era pacat sa stai in casa,zau asa.
Ieri Boubou a fost tare necajita la gradi.M-a vazut cind am plecat si a inceput sa urle,cu niste lacrimi uriase,mie mi s-a pus un nod in git,am fumat vreo 5 tigari pina acasa,numa ca sa nu fac stinga imprejur sa-mi iau copilu inapoi.Am luat-o dupa 2 ore,era mai bine ,a mincat frumos,dar...era asa de trista mai fratilor,nu stiu,copilasu meu e extraordinar de expresiv,chiar daca nu jeleste,nu urla,are o tristete in okisori care ma darima.Asta am remarcat cind m-am dus sa o iau ca era tare necajita,dar fara sa faca circ
Eh....
Asa,in alta ordine,itsmiutza,sper ca nu ai cazut sub masa de bucurie,ca o scandinava adevarata,ti-am zis noi ca iei examenu??L-ai luat!Ai vazut ce destepti sintem?
Cuscrele blondine,lena si vikinga,pai cum bre,nu v-ati vazut niciodata??Rusineeeeeeeee,mai ales ca sinteti vecine!!Vikinga,ma bucur enorm pentru micuta Sabina,e extraordinar gestul tau,felicitari!!
lenabalena,cum sa te uitam hani beibi??Abia asteptam sa vii inapoi!(vikinga mami,evident narancika e responsabil pentru apelativu lenabalena,si noi,repede ca el.Era o vreme cind ne punea la toate tot felu de nume...asa ceva..)
Annie extrema,asteptam noutati,ne lasasi cu okii in soare!!Hai repede,povesti din tzara lu Heidi!!
Arboritza,si tu ne-ai promis povesti mai lungi ,haida!
Albitza!!Concediu placut iti doresc,sa vii mai relaxanta si mai hodinita!!
Lilutz,Adeluci e ocupata pina peste urechi,am vorbit io cu ea,dar o sa vina si vremuri mai bune!!
narancika,esti bine mami?
Marutza,am uitat daca ti-am mai zis o data,nu-i nimic,stii ca-s batrina si nebuna,foarte frumoasa freza si Tudor e o scumpete!!Salutari si lu sotzu tau haios!!
Uooof,s-a intors acu Catalin,el a lasat-o la gradi,are o fatza distrusa,zici ca i s-au inecat toate corabiile,ehehhe,a fost rindul lui sa vada cum plinge Boubou!
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou
narancea spune:
sunt bine mami hahahahaha acu trebuia sa fiu pe dromaderi , e a doua oara anul asta cind plec si tre sa ma intorc ca acasa aveam planificat ceva, m-am ramolit dracu de tot
alcoolul mama alcoolul distruge neuronii
Rayuela spune:
narancika,nasol mami,ce sa zic,asa o ocazie ,sa calaresti dromaderi si mata sao ratezi din motive de ramoleala
Si apropos de alcol,lasa mami,ca nici nu a omorit pe nimeni un paharel..vorba lu tata,v-am zis teoria lui?
Cica axioma:
"Orice om de pe pamintul asta,are dreptul la un pahar de vin.
Dar dupa ce bea acel pahar,devine un alt om.Pai omul ala...nu-i asa ca are si el dreptul la un pahar de vin?"
Elena si mademoiselle Amelie-Boubou