M-am hotarat....adoptie (19)
Raspunsuri - Pagina 14
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by florypop
Luminita nu ne-a uitat. E tot aici cu noi.
Mi-e dor sa mergem la munteeeeeeeeeeeeeeee!!!
Daca sunteti hotarite eu as propune week-end-ul 24-25 septembrie. Ce ziceti? Se anunta vreme buna toata luna.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
florypop spune:
Eu as fi ok dar nu pot merge fara nora mea care isi rupe turta si isi taie pletele....:))
Pupici,
Flory si Andrei
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by florypop
Eu as fi ok dar nu pot merge fara nora mea care isi rupe turta si isi taie pletele....:))
Aaaa, n-am stiut! Pai atunci cred ca urmatorul we ar fi ok, nu?
Aissa, m-ai terminat cu pozele cu "iubitii", cel putin aia pe care ai indicat-o tu, super, ce mai!
Cind o sa aiba 20 de ani o sa le aratati pozele astea, ce o sa se mai dixtreze!
LuminitaB
pozele noastre
aissa spune:
1. Multumesc Luminita pentru aprecieri , pozele sunt intr-adevar asa de frumoase...aia e chiar mortala.
2. Asa cum a zis si Flory nu putem noi in perioada data de tine...poate reusim in alt we.
LuminitaB spune:
Bine, atunci ziceam de urmatorul we. 1-2 oct?
LuminitaB
pozele noastre
Briantis spune:
Ar fi foarte frumos sa mergem la munte iar.
Hai sa vedem daca puteti pe 1 si 2 oct ,ca tre sa fac un schimb de tura daca mergem atunci si tre sa-l fac din timp.
aissa spune:
Eu inca nu stiu nimic pentru ca Tony incepe luni serviciul si va afla dupa aia cum vin turele. Deci pana saptamana viitoare nu pot zice nici da, nici ba.
ilinca_tomescu spune:
Corina Briantis Felicitari!
Ma bucur atat de mult pentru tine si pentru voi!
Am citit ieri ceva ce mi-a placut mult. Povestea fecioarei Maria, a carei parinti erau batrani si nu aveau copii si s-au rugat sa aibe si ei un copil si pana la urma au avut-o pe Maria. De aceea Maria este ocrotitoarea celor care inca nu au copii si isi doresc sa aibe. Cred ca este deosebit ca ai primit rezultatul in aceasta zi.
Briantis spune:
Ilinca _Tomescu ,si eu cred ca e deosebit ca am aflat rezultatul de Sfanta Maria .
Iti doresc sa-ti gasesti si tu bebitul mult visat .
Cristina ca ai modificat lista .
Mama lui Andreiutzu
aissa spune:
Hai sa continuam in noul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57103" target="_blank">capitol. Si fetelor, sper sa urcati cat mai multe din aspirante in lista mare