Sus... in Scandinavia (72)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Te-au prins Natasele ?

invidiosu'

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Itsme - baftau maxim. Take care si furazolidon, evident.
Julia, da acuma nu pleci de tot, nuuuuuuu? Sau da?????????????Adik alea 2-3 zile is drumu pana ajungi acolo, sau ai tu nishte shuste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

neatza lume

Julia, cred ca esti deja PA dar iti zic si io cu intarziere "Drum bun" si bafta!
itsme, bafta, break your leg, merde (scuze, asta e urarea frantzuzeasca!), tinem pumnii!
deci sa inteleg ca mara se pierdu in campul muncii?! mihaela ai grija sa nu dispari si tu ca vad ca e triunghiul bermudelor cāmpu' asta
vere narancea stai asa ca vin si io!!!!
a+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

neatza poienari!
Am citit ,ati fost harnicutzi,v-ati facut temele,numa ca duamna profesoara are un sictir cit casa pe dinsa,asa ca va dau note de trecere la toti!
Sictiru sus-numit vine de la vreme ,gata nenicule cu distractia si gratarele,ploo ploo si iar ploo.
Incep cu liris:.Nu-mi vine sa cred ce citesc la fetele din constanta,cum se pot intimpla asemenea tragedii?Bietu copilasi,bietii parinti!
Annie,si tu m-ai intristat cu vestile din Vama veche..pe vremea mea,era cu totul altceva.
Itsmiutza,motivat absentza ,dar daca nu iei examenul,te pashte corijentza si la scandinavi!
Anamaria,mai povesteste-ne si noua cum se imbraca femeile in NY,ca noi ,in Nord,sintem vai de capu nostru,nu mai sintem la curent cu nimic in ale modei.
Arboritza,tinem pumnii strins!!
Irimelule,m-ai distrat cu Louvru din Japonica!!In loc sa aduca si ei un Monet,ca tot picta nenea ala numa gradini(baidauei doruletule,ai fost la casa lui memoriala?Io am fost,am vazut celebrul pod,e o grozavie)si floricele.
Mihaela,spor la munca,asemenea Marutzei,ca vaz canu prea mai are timp de noi
Adelutz,chiar daca nu mai apari,noo tot ne e dor de matale!
Lilutza,corect este a se spune:"sa ne tragem mucii"
Io am fost la Bruce Springsteen,pe linga stadion ,se auzea bine ,era lume cacalau,da pe Bossu nu l-am vazut.
naranceo,pai matale ne faci toataziuabunaziua grasane,heheh,si matalutza infuleci cit toate la un loc?ha??Grasanule!!.Iete ca l-ai facut si pe tatalutomajelos ,da nu stiu daca din cauza Natashelor sau a copanului de porc cu varza!
Asaaa,mama Rayu va pupa apasat pe frunte,aveti grija cu sticlele ,vorba lu NN,io ma las de sprortul asta ca iar trebe sa-mi caut de lucru!

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Daaaa, stiu ca nu sunt in topic, da' eu cred ca sunt un pic cam excentrica. Am intrat aici doar sa mai citesc ce scrie Narancea. Fascinant personaj ! Imi place la nebunie. Ferice de voi ca-l aveti, ca nu va plictisiti niciodata, desi e drept ca uneori iti vine sa dai cu el de-azvarlita cu broastele lui cu tot.

Iulia, mama lui Cristi (13)

Unii cauta fericirea, altii o creeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Kuki,noi sintem responsabile cu re-educarea lu conu narancea,dar nu prea ne iese figura,indata ce fuge din poienitza scandinava,numa de prostii se tine
Cum sa-l pedepsim?La alegere:

Elena si mademoiselle Amelie-Boubou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

quote:
Originally posted by KUKI

Daaaa, stiu ca nu sunt in topic, da' eu cred ca sunt un pic cam excentrica. Am intrat aici doar sa mai citesc ce scrie Narancea. Fascinant personaj ! Imi place la nebunie. Ferice de voi ca-l aveti, ca nu va plictisiti niciodata, desi e drept ca uneori iti vine sa dai cu el de-azvarlita cu broastele lui cu tot.

Iulia, mama lui Cristi (13)

Unii cauta fericirea, altii o creeaza.

Ai vazut NN de unde apar admiratoarele? Ce katiushe...

Kuki, nici io nu-s scandinava, da' uite m-am lipit ca scaiu de lina de gasca asta, ca-s tare haiosi si ma fac sa zimbesc in zile in care nici sa respir n-am chef...

Juliaaaaaaaaaa, ai plecat???? Drum bun si acomodare usoara! Doamne ce curaj iti trebuie pt o chestie d'asta...

Mai vin io.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

neata!
da, rayou , un inger de copil. inca nu stiu exact ce s-a intimplat. nu au aflat inca fetele cu exactitate, dar nici ca mai conteaza. ai vazut ce bebelus frumos era , am pus si eu poza ei pe pagian precedenta??!!

arborel!!! bafta sa ai!

si voua restului, sa va mearga bine, la ceea ce faceti pe acolo.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Buna ziua.......ploua, ploua si iar ploua!!! :-(((
Bag sama ca, aci, in poieninta trebe un influx serios de furzaolidon:
arborico, bafta!!! Zbor usor si acomodare rapida!!!
itsmenutzo, tinem pumnii strinsi-strinsi-strinsi ...bafta si tie :-))
Si mie bafta ca am si io doua boabe pe 30 si 31 august, da' nu-s asa de solicitante ca "bucata" lui istmenutza (hehe, cel putin asa trag nadejde!!!)
vikinga, concertul de adio a lui Pavarotti e simbata la Augustenborg (cam la 7 km de moi). Faza cea mai aiurea e ca ccc concertu' e in aer liber si se anunta o vreme de tot
Va pup si ma duc sa bag si io nasu'-n carte...poate mi se desfunda, ca iar n-am putut dormi azi noapte din cauza lui

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput