Sus... in Scandinavia (72)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

No, io ma-ntorceam, ca de halit, haleam, da' de gustat, nimic gustam...fiindca nu mai am nici gust si nici miros...uuuoofff
lena-balena, te asteptam sa te-ntoci la Holandika. Noi nu plecam de-aci, numai chiulim
Rayu, ai tu dreptate cu alizeul asta, insa apa nu-i rece, sa stii! Am incercat-o si io in seara asta (numai cu talpa, of course) cind am iesit la plimbare cu Ilievici...e si plina de meduze, semn ca-i chiar caldicica!!!
ocebine si io as vrea sa fii aici... Cit despre beutura, te-asteptam in club...cuminti!!! ( baidauei, ca aflai si io la scoala de ce beau danejii bere: cica pina sa apara cafeaua, berea era beutura nr. 1, fiindca apa, pe linga faptul ca era plina de bacterii, costa si foarte mult ca sa fie transportata si, mai apoi, fiarta!!! De aceea a aparut berea daneza, iar urmasii vikingilor trageau virtos, cite 6 kile pe zi..cica nu era insa chiar atit de tare, ca ccc contemporana )...cred ca era ca aia beljiana din fructe...bleahhh!!!
liris, am citit la subiectul de Cta...uooofff... :-((

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by liris

am inteles.
mie-mi placusera astia si haina asta .

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Pai cu blugii nu prea ai cum s-o dai rau dar sigur iti spun ca paltonul ala este subtire rau....aici lumea merge mai mult dezbracata iarna...la mine la servici cel putin vin barbatii doar in costum si pleaca la lunch si in camasa citodata cind eu ma infofolesc cu 10 shube

Io la blugi ma impac tare bine cu Gap (si gasesti sale-uri bune). Pentru blugi fancy trag un 7 For All Mankind,, sau Blue Cult (dar caut cu inseam mai mare de 8in pentru ca burtica(burtoi mai bine zis) nu-i chiar supla

Haine bune de iarna (si super durabile) au la LL Bean si la JCrew. Le pori ani la rind si nu se dezintegreaza (sau vestitul scamoshat). Iar pentru copii au haine indestructibile...Dar inca nu au aparut inca toate modelele de iarna.

Lilanda...cu 6 kile de bere pe zi cred ca aveau burtzile mai mari ca ale mele

Anamaria mama la Nick (7)& Alex (4)

People who say they sleep like a baby usually don't have one.

Pozele Noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Liris..offf saracii oameni.ce tragedie..Lena!!!! Tocmai intrebasem de tine! Hai ca mi-e dor de tine! pai cum asa, zici ca pleci putin sa te dezmortesti la soarele din ro si stai acolo o luna? Uite Aldo trimite un pup la zina FreyaVecina Lil unde e concertul si cind? Poate am sanse sa ajung daca e pe aproape. Ar fi super!Ei ati vazut acum de ce am eu nickul vikinga? Vint mult am, in mijlocul marii sunt, bere multa nu zic nu:) Si aici e soare, apa marii calda dar tot asa bate vintu' asta rau de tot... Mai ati vazut ce inundatii in sudul germaniei, in austria si in elvetia...In germania chiar regiunea dunarii e cea mai afectata..va dati seama ca ajunge crescuta in Ro de parca numai asta ar mai lipsi acolo! Citisem pe undeva ca deasupra romaniei de vreo 6 luni isi face de cap un CICLON! Cum naiba ciclon in mijlocul europei?? My God...!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Poienita, buna seara! Am venit si eu la zumzait, ca e liniste...

Mihaela, succes la noul servici. Tinem pumnii sa te adaptezi cit mai repede!

Annie, ma doare sufletul cind povestesti asa de Vama...ma napadesc amintirile de prin '92-'93 cind era pustietate pe acolo si frumoooos de tot...Ia un paharel sa ne mai veselim nitel!

Liris, ce nenorocire pe saraca mamica...E ingrozitor!

Lena, distractie placuta in continuare. Cit mai stai? Eu ajung pe 15sept in Bucuresti, poate ne vedem...Mai vrea cineva sa ne intilnim?

Rayu, mi-a placut faza cu plaja....Aici e invers...E cald de mori si eu sint in maieu, iar majoritatea lumii e in camasa cu mineca lunga. Azi chiar m-am simtit aiurea, ca eram singura mai 'golasa'.

Restul lumii, pe unde e?

Itsme, cum a fost examenul?

Adelutzdragutz, asaaa, de dor. Aaaa, am uitat sa te felicit pentru noul membru al familiei...Dragutzel foc! Cum se intelege cu motanelul?

Arborica, cind pleci?

Doruletz, pina la urma ce nume i-ai ales minunii? Antoaneta? Eu am ramas in urma cu stirile...

Azi am tras o fuga pina la Louvre......Ce credeati? Ca-s la Paris? Nuuuu, a venit Parisul la Kyoto...Am fost la o expozitie de picturi, cica scoase de Louvre pentru prima oara in afara tarii. Mi-a placut, ce sa zic, dar m-am enervat vazind tema predominanta a picturilor: asasinate de regi, printi si revolutionari, rascoale singerinde, lupte si vinatori de animale si alte cruzimi....singe, singe si iar singe...Ce-o fi in capul japonezilor care nu stiu prea multe despre Europa, nici nu vreau sa-mi inchipui. Noroc cu tablouri de Ingres si Delacroix (nuduri si alte frumuseti) ce mi-au mai ridicat moralul...Dar si aici, parca era un facut: toate frumusetile erau blondine, asa ca nu ma mai mir de ce ma intreaba japonezul daca sint vopsita brunet(isi inchipuie ca toate europencele sint blonde si se mira adinc cind le zic ca multe romance sint brunete).
Mda, probabil ca azi vertebratul m-a facut circotasa, dar ma mai duc la o expozitie de Chagall in weekend si sper sa mi se stearga singele de pe retina...

Gata, ma duc sa-mi string ghivecele cu flori, ca vine taifunul peste citeva ore si ramin fara ele. Am mai ales o mimoza la care tin muuult de tot. Am tot asteptat sa infloreasca dar n-am noroc. Saracuta, ma cam joc cu frunzulitele ei, ca e tare amuzanta cum isi stringe frunzele si probabil ca se revolta...

Va pup si va urez somn lin!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

my god ! am fost la restaurantul german din hotel bierstube hahahha crazy place ! comand un ciolan de porc cu varza si ma apuc eu de sms si alte telefoane fara sa bag de seama ce e in jurul meu. si iese o data ospataritza din bucatarie cu o farfurie mare si un picior de porc, eu zic in gindul meu, mmmmmmmm credeam ca il duce la o masa mai mare, cind colo era al meu hahahahahaha si un castron de varza de m-am crucit ! cind ma uit in jur la alte mese hahahahaha niste portzii babane, supa de persoana intr-un castron din ala de iei cu polonicu sa umplii farfuriile. niste tinerele subtzirele comandasera wurst, ce credetzi ? 6 din aia babani grasi cit un castravete hahahaha de persoana ! eu am ros soriciul de pe bulan, ca era crocant si cu asta basta, plin full, cred ca numa soriciul cu grasimea aia de sub el si era 300 de grame. nimeni nu minca ce i se punea pe masa. nu am mai vazut asa ceva, daca veneam 4 insi si comandam o supa si un ciolan, plecam ghiftuitzi acasa, nu mai mincam 2 zile si solnitza era o figurina cu un neamtz gras iar aia de piper o gaina si aia obeza, pozele de pe peretzi si orice altceva reprezentau numa obezi . na am vazut-o si pe asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

NN, lesiiiiin de pofta...Sa-ti fie de bine!!!

flori cele "Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

daca ai poftit, ia de aici, nu te uita ca n-avem...

Mergi la inceput

bobosatelor, hai luatzi si voi o initziativa sa facem ceva aici. o piesa de teatru, un concurs ceva, ca se cam bate apa in piua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Aaaa, am zis eu bine ca ati trimis ploaia la noi...si voi va plajuiti...in pulover Rayu? Citind ce ai scris, mi-am amintit ca noi la Mamaia in primele 2 zile am prins o vreme urata, vant si destul de frig, ne trebuiau pantaloni si o bluzita subtire. Ei bine, ca intotdeauna Mamaia era plina de nordici-suedezi cu precadere...eram intr-un parculetz de joaca pentru copii, toti romanasii cu haine groase, unii chiar cu caciulitze in cap, ca la noi asa se poarta...era si o familie de suedezi cu fetitzele asa de dezbracate...de parca erau 30 de grade...am zambit pe sub mustata si mi-am adus aminte de voi cum povestiti de nordici cum se imbraca ei de vara cand afara e frig.

lilanda, eu ma intorc la acelasi serviciu (gata cu concediul muuult prea lung de la noi, implineste asta mica a mea 2 ani peste vreo 2 saptamani) desi tare mi-as fi dorit sa-l schimb...am vrut la un moment dat, ma si apucasem de invatat dar pierdeam mult la salar, am renuntat. Apoi urma concediul si n-am mai vrut sa incurc oalele...
despre legislatie nu prea stiu, dar intreaba-ma si intreb si eu mai departe dupa ce ma intorc la munca

lena, asteptam si noi sa te intorci acasa si in mijlocul nostru.

inundatiile se pare ca fac ravagii in Europa, nu numai la noi...e vorba de schimbarea climei, la noi deja am auzit la stiri ca Romania a fost trecuta pe clima continentala de la temperat continentala, din cauza diferentelor mari de temperatura de la o zi la alta , atat iarna cat si vara si a precipitatiilor abundente sau a secetei prelungite...nasol de tot, nici in concedii nu-ti mai vine sa mergi la noi, nu stii ce te asteapta. Pe noi ne-a prins o ploaie torentiala venind de la mare, de aveam impresia ca vine potopul pe noi...cred ca am avut noroc ca n-am prins nici o viitura.

revin, mai casc ochii prin zona...

Mihaela si fetele mele

Silvia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

bebelusi august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annie_xtreme spune:

Uah da tu te plictisesti serios unchiuletsule....

Banc din vama:
vine vamaiotu acasa dupa 3 luni si simtindu se cam rau se duce la medic. Asta ii spune :
-Dom le am o veste proasta si una buna: vestea proasta e ca trebuie sa iti scoatem un plaman, vestea buna e ca asha o sa incapa ficatul.

Si am incalecat pe o sha, teoretic plec pe 5 sept, practic vad ca voi beti si va veseliti, Irimellu si-a reconditionat vertebratu, deci ie bine.

Mergi la inceput