Noi am fost la doua team building-uri, unul la Cheia-Brasov unde ne-am axat pe teorie si unul la Sinaia la o vila langa Pelisor. de aici am facut mai multe trasee foarte dragute.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Buna,
intervin cu o intrebare si sper sa nu deranjez prea tare...sunt cam in ceata cu acest team-building...puteti sa-mi spuneti exact ce presupune? este o iesire in natura prin care colegii socializeaza, combinat cu ceva seminar sau doar prima varianta?
multumesc anticipat pentru raspunsuri.
pe curand
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha
Tzuc, in primul rand team buildingurile au ca scop socializarea, dar pe langa aceasta se mai pot organiza (in gneral de firme specializate) tot feluri de jocuri in care participantii sunt impartiti in echipe si se urmareste cum interactioneaza fiecare participant cu echipa lui si echipele intre ele. Nu e obligatoriu, dar poate fi combinat si cu un seminar.
Tana
Multumesc mult Tanaion .
Sim sa ne povestesti cum a fost si cum v-ati distrat.
pa
"Fiecare om se afla in inchisoarea sa, dar fiecare poate obtine dreptul de a se elibera. Sa nu te opresti niciodata sa te zbati" Buddha