Ortodoxism din Postul Mare in Postul Mare (6)
Raspunsuri - Pagina 10
gandacelu spune:
daca nu l-ati uitat pe pr. calistrat din "mangaiere si mustrare" a lui danion, ia vedeti predica de 15 august 2005 aici
o ascult acuma, este extraordinara... este despre cam tot ce am discutat aici despre Adormire... o adevarata lectie despre smerenia Sf. Fecioare...
si noua ne place Lumea credintei pt copii, dar si cea pt adulti;) nu e de lepadat
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
adriana spune:
Dragelor, ia uitati-va www.danionvasile.ro/segata/segata.htm" target="_blank"> AICI .
Noua carte despre sexualitate a lui Danion Vasile.
As vrea sa stiu cum vi se pare? critici, ovatii, retineri.. spuneti tot...
Adriana, mamica lui Codrin si aOlgutei
daro26 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
fetele, inrati www.teognost.ro/fotografii/galerie_foto.htm" target="_blank">aici
myrrha, si eu stiam ca s-a inaltat la Ceruri (chiar s-a intalnit cu Sf. Apostol Toma, care era adus pe un nor din India, si i-a dat Braul (pe care l-am sarutat la galati acu vreo 4 ani;) eram si cu sotul irinei bagoiu! ca sa vedeti ce mica e lumea;))Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
Si eu am sarutat Braul Maicii Domnului atunci...prin 2001, da, in octombrie...m-am inchinat dimneata, chiar de ziua mea...Ce amintire frumoasa mi-ai reinviat, Gandacel! Dar din pacate nu stiam atunci ca a fost daruit de Maica Domnului Sf. Apostol Toma. Abia acum am inteles, multumesc pentru link-ul explicativ (in acatist apare omofor in loc de brau, dar se pare ca e unul si acelsi lucru).
Fetele, mi-a fost dor sa va mai citesc, n-am mai intrat de muuult pe forum! Sper sa mai gasesc vreme sa va mai "intalnesc"(pe net, ca Bucurestiu e departe...) macar din cand in cand.
Bucurie si spor in cele bune!
Roxana
gandacelu spune:
quote:
Dacă aș avea un shaker special, să pot pune în el puțină libertate adevărată, ți-aș da să guști un pahar. Cred că e cel mai puternic drog, deși puțini se bat pentru el și mai mulți se luptă pentru un pliculeț de marijuana
adriana... cartea e... BETON!
bagoiu spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
[quote]
adriana... cartea e... BETON!
Am scris ceva si am pierdut. Acum rezum ca nu mai am timp sa mai scriu inca o data.
Nu mi se pare chiar asa. Se cam pierde in divagatii, nu prea are argumentatie, ce mai, nu te da pe spate. Pe alocuri e chiar penibila.
La fel ca si in Jurnalul convertirii nu prea convinge.
Probabil ca exista un segmant de cititori la care sa prinda mai bine. Ma gandeam la altii, dar vad, Gandacel, ca si tu te-ai aprins.
Esprima-te mai pe larg si poate ma convingi.
Eu numai am zis...
casandra spune:
Uneori exagereaza. Cine isi cumpara tampoane in ideea ca o sa fie fericita si zambareata ca cea din reclama? Eu nu stiu pe nimeni, toata lumea le cumpara din necesitate, in functie de calitate si pret.
gandacelu spune:
mai, pe mine m-a prins ca asta e stilul meu, sa ma entuziasmez pe loc
aseara m-am gandit ca, de fapt, nu are public tinta
sau poate ma insel... pana la urma, catre cine scrie? catre cei din biserica cu wallpapere cu pamela anderson?
asta nu am inteles (la fel si cu jurnalul)
adica: nu va strica sa stiti in ce lume traiti, chiar daca sunteti "angelici"... dar ma gandesc ca or fi si cativa "pe drum", "rataciti" care nu gasesc directia, si pentru ei ar fi mana cereasca
eu, de ex, inainte sa ajung la Biserica, cred ca as fi fost publicul tinta
de asta m-am entuziasmat, m-am gandit ce ar fi fost daca as fi gasit aceste carti "inainte"...
acuma, daca reuseste sa aduca manacar pe unul la Adevar... tot e bine (ca nu e suficient sa aiba public tinta, mai trebuie sa si ajunga cartea la acest public...)
numai sa nu aduca unul si sa sminteasca doi!
haideti sa-i scriem, ce ziceti, daca aveti ceva de zis!
mama lia spune:
mie imi place cum scrie Danion , am citeva carti ale lui, inclusiv "Cartea nuntii", dar aici ......nu stiu....
casandra , ai dreptate la faza cu tampoanele.....numai cine nu este femeie si nu a avut probleme legate de ciclu nu isi imagineaza cit de utile pot fi aceste tampoane.....eu una m-am lovit de asa ceva (ma rog, nu intru in detalii..)..imi aduc aminte ce cozi faceam pe vreme lui 'raposatu' pentru o punga de vata, care era vai de mama ei.....si apoi aceste tampoane, care poate mau facut mai timpa - cum spune Danion, mi s-au parut a fi ca o binecuvintare....
fetei mele ii cumpar numai tampoane.....nici nu mi-a imaginez ducindu-se la scoala cu.....cu ce?????...cu vata?????...cu cirpe, ca bunicile noastre????
nu dati cu pietre.....dar cred ca daca aborda altfel acest capitol era mai intelept!!! recunosc, sunt reclame timpite, dar unele produse sunt chiar foarte utile!!!
mama lia spune:
scuze pentru greselile de aparute....graba strica treaba....
era vorba de 'm-au facut mai timpa' si 'mi-o imaginez'.
va multumesc pentru intelegere!!!!
adriana spune:
quote:
haideti sa-i scriem, ce ziceti, daca aveti ceva de zis!
Da da, chiar asa.
Am vrut sa spun, daca vreti sa scrieti aici, e ok, dar poate mai usor v-ar fi sa va adresati direct lui, danionvasile@yahoo.com