Blue Air
Salutare, tuturor
Ma uitam pe site-ul celor de la Blue Air si preturile mi se par mai mult decat atractive. A calatorit cineva cu ei? Sunt seriosi?
Multumesc mult
Raspunsuri
energy spune:
da, am calatorit foarte bine
la pretul asta de autocar am fost multumita, daca nu esti exagerat de pretentioasa o sa fii si tu incantata.
Maria I spune:
Multumesc frumos
Nu sunt chiar pretentioasa si m-a incantat in primul rand durata zborului. Anul trecut am calatorit cu KLM, am stat la Amsterdam vreo doua ore, apoi am luat spre Marsilia o kestie zburatoare, ca avion nu-i pot spune, de-aveam impresia ca nu mai ajung, iar cand am ajuns imi venea sa sarut pamantul
Toate bune
luolan spune:
buna.
probabil au preturile astea pt ca nu servicii la bord...
daca nu esti pretentioasa, cum s-a zis...incearca
inca o chestie
cu cat mai atractiv este tariful cu atat il gasesti mai greu...
intereseaza din timp si afla toate conditiile tarifului , caci daca vrei sa schimbi o data de calatorie si nu se poate, nu ai pe cine sa strangi de gat...sau poti , dar co o penalizare usturatoare
grija si multa bafta
cait spune:
Maria dar zborurile nu sunt doar din Lyon?si de pe la noi pana la Lyon cum te duci?au zboruri mai aproape k si eu m-am gandit la un moment dat la ei dar cand am vazut k trenul pana la lyon e ink 70 euro cu reducere bilete de autobuz, etc m-am cam razgandit
Pupici si o seara buna.
niccostea spune:
Eu am zburat in mai cu ei (Düsseldorf - Bucuresti) si cu greu as mai repeta experienta... Un avion care a facut in mod sigur razboiul, intarziere 1 ora si la dus si la intors, iar la intoarcere... numai goluri de aer! In rest... ok, cel putin aterizarea de la dus a fost super: aproape ca nu s-a simtit!
Optimistul e mai aproape de Adevar.
ciprianc spune:
Pentru a beneficia de cele mai bune preturi, este bine sa cautati sa faceti rezervare at mai din timp, pentru a beneficia de cele mai mici preturi. Este o mare diferenta intre tariful pentru un zbor la Roma in perioada imediat urmatoare ex: plecare in 15 august cu retur in 25 august
si plecare pe 1 noiembrie cu retur in 11 noiembrie.
Sunt cateva clase tarifare care permit schimbarea datelor de calatorie (in limita locurilor disponibile) si este chiar o clasa, Flexiblue, unde se poate schimba gratuit data de plecare/intoarcere, de cate ori vrei, fara sa fie nevoie sa strangi pe cineva de gat
Singura clasa care nu permite schimbarea datelor de calatorie, nici macar cu penalizare, este Promo, unde sunt cele mai mici tarife.
La restul claselor, se aplica o penalizare de 25 euro pt fiecare bilet.
Aparatele de zbor sunt boeing 737, modele mai vechi, dar reconditionate.
P.S. Cine nu ar pleca pana la Roma sau Milano cu 82 euro?
(pretul pentru un bilet de avion la Blue Air, cu toate taxele incluse)
nana_sim spune:
si iubitul meu a zburat cu Blue Air, in Franta si in Spania. Drumul a fost ok, o calatorie cinstita pentru pretul platit. O singura problema - la intoarcerea din Barcelona decolarea s-a facut cu aproape 2 ore intarziere, fara explicatii.
Zbor usor!
radu26 spune:
Si noi am zburat, la Roma. Zbor fara probleme, la bord s-a servit la alegere ceai, cafea su apa. Aceeasi problema cu intarzierea, atat la plecare cat si la sosire. La intoarcere SIGUR vina a apartinut celor din aeroport (toate avioanele decolau cu intarziere si mare debandada). Se pare ca intarzierile astea vin de la proasta organizare a aeroporturilor folosite. Un prieten care a fost cu mine spune ca azburat cu TAROM cu acelasi tip de avion, si ca zborul a fost OK.
super mami spune:
Sunt tot timpul intarzieri pt ca au singur avion....dureaza alimentarea, curatenia....
Din cate stiu eu, pilotii sunt de la Tarom.
Alexandra
veras spune:
Eu m-am intors de o zi din vacanta, din Grecia, si am zburat cu Blue Air, cursa charter Bucuresti - Salonic. De la Baneasa am plecat cu o intarziere de o ora, fara sa primim nici un fel de explicatie pe aeroport, ci doar niste scuze formale la bord!!
Ora de decolare ar fi trebuit sa fie 19.00, a fost 20.00, adica ora la care ar fi trebuit sa fim deja la Salonic. Zborul a fost OK, atat decolarea, cat si aterizarea. la bord - chestii obisnuite - cafea, ceai, apa, suc, sandwinch-uri...
Plecarea spre Bucuresti a fost, insa, un cosmar!!! Au decalat ora de decolare de la 20.45 la 3 noaptea!!!!!!
Agentia la care am fost afiliati ne propusese initial sa stam in statiune pana la 23.20 (cand urmau sa vina cu autocarul pentru transfer), in conditiile in care receptia camerelor in Grecia se face la ora 12.00. Adica sa stam in statiune 12 ore pe plaja, la terasa, nu stiu... Apoi au revenit si ne-au ridicat la ora 18.3o din Siviri (ne-au lasat sa ne plimbam prin Salonic pana la 12 noaptea (ce-i drept bagajele le-am lasat in autocar). Dar, oricum, nu-i chiar simplu sa stai cu un copil adormit in brate sau mai multi (cum erau partenerii nostri de calatorie, cu un copil de un an si ceva si altul de vreo 4 ani) noaptea, sa te plimbi prin oras...
In fine, ca sa nu mai lungesc, ne-au dus la aeroport la 12 noaptea, imbarcarea s-a facut la 3 dimineata si nu ne-au dat nici o explicatie pentru schimbarea orarului de zbor, nu si-au cerut nici macar minimele scuze ca ne-au facut sa pierdem o noapte intreaga, s.a.m.d.
Eu nu mai am de gand sa calatoresc cu compania asta niciodata!!! Si intentionez sa le atrag atentia in mod oficial asupra lipsei de respect pentru clientii datorita carora functioneaza.
Nu ma plang de profesionalismul personalului de bord, dar mi se pare inacceptabil pentru conducerea companiei respective sa tracaseze 130 de oameni (multi urmau sa plece de la Bucuresti, cu trenul, in tara, la presupusa aterizare de la 21.45!!!) o noapte intreaga, fara nici o responsabilitate pentru deranjul pe care l-au creat!!!
Zbor placut, dar atentie la alegerea companiei,
Vera