Blue Air
Raspunsuri - Pagina 2
badjoke spune:
Si noi am zburat cu Blue Air acum doua saptamani.
Pretul unui bilet Bucuresti-Milano (Bergamo) 20 Euro dus, iar intors Milano-Bucuresti 23 Euro. La decolarea de pe Baneasa n-a avut intarziere. Pilotii au fost italieni. Tot zborul si aterizarea a fost OK. Zborul a durat 2 ore si 20 minute. In avion te servea gratis cu o cafea sau ceai sau apa. Alte bauturi sau mancarea o plateai. Un sandwinch costa 1,5 Euro, o cola la cutie 2 Euro...
Intr-adevar cum am remarcat si de la voi, la intoarcere,decolarea de pe aeroportul din Bergamo s-a facut cu o ora intarziere. Pilotii au fost romani dar parca au pilotat mai bine decat cei italieni. N-am avut nici turbulente, iar aterizarea pe aeroportul Baneasa a fost OK. Zborul a durat, de data asta, doar doua ore. Avoinul acesta a avut si TV, in comparatie cu celalalt.
Daca, Doamne fereste, este scris sa se intample vreo nenorocire, se intamlpa si cu avioane mult mai performante.
Parerea mea este ca se merita banii si timpul ca sa zbori cu Blue Air.
"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho
Alecsia spune:
quote:
Originally posted by veras
Eu m-am intors de o zi din vacanta, din Grecia, si am zburat cu Blue Air, cursa charter Bucuresti - Salonic. De la Baneasa am plecat cu o intarziere de o ora, fara sa primim nici un fel de explicatie pe aeroport, ci doar niste scuze formale la bord!!
Ora de decolare ar fi trebuit sa fie 19.00, a fost 20.00, adica ora la care ar fi trebuit sa fim deja la Salonic. Zborul a fost OK, atat decolarea, cat si aterizarea. la bord - chestii obisnuite - cafea, ceai, apa, suc, sandwinch-uri...
Plecarea spre Bucuresti a fost, insa, un cosmar!!! Au decalat ora de decolare de la 20.45 la 3 noaptea!!!!!!
Agentia la care am fost afiliati ne propusese initial sa stam in statiune pana la 23.20 (cand urmau sa vina cu autocarul pentru transfer), in conditiile in care receptia camerelor in Grecia se face la ora 12.00. Adica sa stam in statiune 12 ore pe plaja, la terasa, nu stiu... Apoi au revenit si ne-au ridicat la ora 18.3o din Siviri (ne-au lasat sa ne plimbam prin Salonic pana la 12 noaptea (ce-i drept bagajele le-am lasat in autocar). Dar, oricum, nu-i chiar simplu sa stai cu un copil adormit in brate sau mai multi (cum erau partenerii nostri de calatorie, cu un copil de un an si ceva si altul de vreo 4 ani) noaptea, sa te plimbi prin oras...
In fine, ca sa nu mai lungesc, ne-au dus la aeroport la 12 noaptea, imbarcarea s-a facut la 3 dimineata si nu ne-au dat nici o explicatie pentru schimbarea orarului de zbor, nu si-au cerut nici macar minimele scuze ca ne-au facut sa pierdem o noapte intreaga, s.a.m.d.
Eu nu mai am de gand sa calatoresc cu compania asta niciodata!!! Si intentionez sa le atrag atentia in mod oficial asupra lipsei de respect pentru clientii datorita carora functioneaza.
Nu ma plang de profesionalismul personalului de bord, dar mi se pare inacceptabil pentru conducerea companiei respective sa tracaseze 130 de oameni (multi urmau sa plece de la Bucuresti, cu trenul, in tara, la presupusa aterizare de la 21.45!!!) o noapte intreaga, fara nici o responsabilitate pentru deranjul pe care l-au creat!!!
Zbor placut, dar atentie la alegerea companiei,
Vera
Vera, se pare ca am fost colege de suferinta...caci si noi am fost acolo. Chiar stateam si ma gandeam, oare nu e nimeni din multime membru DC..? Zborul spre Salonic chiar a fost placut si frumos , era lumina si m-am delectat uitandu-ma pe geam.In schimb cel de intoarcere.. Pe mine m-a amuzat ca la plecarea din Salonic, noi eram printre ultimii la pusul stampilei pe pasaport(ne plimbasem prin Duty Free), si pentru ca se miscau foarte greu ne-au strigat prin statie ca pleaca avionul fara noi. Intradevar a fost tare obositor , noi am plecat de la aeroport din Baneasa direct acasa in Bacau(pe o vreme ingrozitoare). Zborul spre Bucuresti a fost un cosmar pentru noi care am stat in coada avionului ca s-a cutremurat din toate balamalele. Plus un zgomot infernal, cred ca de frica nici nu am respirat tot drumul.Imi faceam o mie de griji, cei de la agentie ne-au zis ca au primit un email si Blue Air au justificat amanarea cursei pe motiv "de siguranta pasagerilor" ceva de genul asta.Si ma gandeam in timp ce se misca in toate partile ca ori e vremea proasta ori au defectiuni si uite asa am tinut-o pina in Bucuresti.
Mi-a placut in schimb excursia prin Salonic.Noi am stat la "Macedonia Sun" si nu am predat camera la 12 ci la 17.30. Nimeni nu a venit sa ne zica ceva dar oricum eram pregatiti sa bata cineva in usa dintr-un moment in altul,drept urmare am stat in camera toata ziua.
Voi cum v-ati simtit? Am vazut ca unii erau nemultumiti de conditiile de cazare pe care le-au avut.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
veras spune:
Si noi am fost foarte multumiti de sejur, in general, si, mai ales, de statiune. Cum spuneam, am stat in Siviri, la un hotel de trei stele, dar exceptional din toate punctele de vedere (mancare, servicii, curatenie, confort).
Cred ca ne-am vazut pe aeroport, si noi tot mai la coada am stat, eram cei cu copilul cu 2 ursuleti in brate...
Numai bine,
Vera
Laura T spune:
Spuneti-mi si mie, ca sa pot prinde bilete pentru Milano la preturi din astea ridicole (20-90 euro), cu cat timp inainte trebuiesc rezervate? O luna, 3 luni, 6 luni?
Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 3 luni) si Ramona (3 ani si 2 luni)
poze_cu_fetele_mele
puskin spune:
Buna Laura,
Nu este nici o regula. Tarifele de care zici tu sunt cele Promo si sunt in numar limitat pe fiecare zbor. De aceea se epuizeaza primele.
Deci stai pe site-ul lor zilnic si vezi daca gasesti ceva...cam asta e solutia.
Ruxandra
lu.more spune:
A mai fost un subiect despre Blue Air pe undeva, mai de mult.
Spuneam acolo cum am rezervat noi bilete in aprilie pentru luna iulie, si ca daca o faci din timp, ai sansa sa gasesti preturi foarte interesante. Noi am avut bilete la 60 € dus intors, cu taxe cu tot. Mai ramaneau impresiile de calatorie. Acum le am si vi le impartasesc si voua.
La Bergamo, la plecare, 20 de minute intarziere. Zborul nu mi s-a parut diferit fata de altele. Mai putin loc in avion decat in avioanele "care se respecta", scaunul din fata era cam aproape, dar n-am stat cu genunchii la gura.
La intoarcere am avut un Boeing-nu-stiu-cat al unei companii bulgaresti, mai mic decat cel cu care venisem, banuiesc ca din cauza ca numarul pasagerilor era foarte mic. Echipajul romanesc. S-au pus in miscare fix la ora anuntata. Zbor fara evenimente, nimic de comentat. Insotitorii de zbor amabili si la dus si la intors, in ansamblu am fost foarte multumiti si am repeta oricand experienta.
Cu bine.
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C’est une grande folie que de vouloir ętre sage tout seul. »
La Rochefoucauld