M-am hotarat ......adoptie (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

am fost sigura si am stiut dintotdeauna ca vreau sa fiu mamica iar adoptia pentru mine a fost o speranta care a devenit realitate pentru noi. una dintre cele mai bune hotarari luate in viata a fost aceea de a adopta iar Robert este tot ceea ce ne-am dorit, o minune a vietii pe care ar fi fost pacat sa o pierdem. daca simtiti ca aveti atata dragoste de daruit si stiti ca aceea este data pentru un sufletel de om, ca doriti sa alintati, iubi,ingriji si vedea crescand alaturi de voi aceea farama de om nu stati pe ganduri pentru ca timpul trece si este pacat sa pierdeti atatea clipe minunate pe care le puteti petrece impreuna. temeri vor fi dar credetima ele se vor risipi cand veti strange la piept puiutul vostru. mie de exemplu imi era foarte teama ca nu voi sti care imi este sufletelul de om destinat ma gandeam ca nu stiu cum sa reactionez si ce voi simti la momentul respectiv. ei bine a fost dragoste la prima vedere si deja luptam sa il iau mai repede acasa. asa ca veti sti. veti simti si voi cu siguranta care este puiutul de om destinat voua.

despre preotul acela care a zis ce a zis eu nu cred ca a avut vreo revelatie divina (daca pot spune asa) pur si simplu cred ca este parerea lui ca simplu om referitor la adoptia unui copil. ce sa mai zic de pediatra lui Robert la care m-am dus pentru ca stiam ca este un medic foarte bun si homeopat.odata era foarte ingrijorata daca mama naturala are macar liceul iar cand i-am spus ca nu stiu si nu ma intereseaza a inghitit galusca si nu a mai zis nimic iar altadata cand m-am dus pentru vaccin si i-am spus ca la celalalt mi-a facut febra si sa imi dea sfaturi ce sa ii dau sa ii fie mai bine mi-a trantit un:

de draga ce sa ii faci copil nedorit, gene proaste. nu pot sa spun decat ca m-am simtit atat de jidnita pentru ca eu il consider pe Robert ca fiind copilul nostru si chiar imi iese din minte ca nu l-am nascut eu. il iubesc cu toata fiinta mea ca orice mama iar acele gene proaste pe prim moment mi le-am atribuit mie. astia sunt oamenii unii mai destupati la minte altii mai...................
asta pentru ca maine ma duc la vaccinul de un an sa vad ce perla mai aud.

lorelei si

stie cineva ce este cu Rozi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Ai foarte mare dreptate , Lorelei .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Nu cred ca este f important ce a spus un preot referitor la adoptie. Exact cum s-a spus mai sus si-a exprimat opinia ca om. Dar eu as avea ceva de comentat: in primul rand ceea ce se discuta la spovedanie intre 4 ochi nu se spune. Nici macar opinia preotului dar pacatele fiecaruia dintre noi. Iar Spovedania inseamna duhovnicie in primul rand, dar pe semne ca preotul nu te cunoaste de loc si nu iti stie problemele. Eu nu vad un lucru rau sa asculti opinia cuiva (chiar si a unui preot). Cred ca cel mai bine este sa faci ce iti dicteaza inima ta. Cand te duci la Taina Spovedaniei ii spui pacatele si durerile inimii tale (cel putin asa stiu eu), de unde si pana unde sa cer sfatul daca sa adopt sau sa nu adopt??? Sau poate este adoptia o durere, un necaz...
Dar cand preotul spune "nu face avort!!"... mai comentam! sau am fost sa vedem ce spune atunci cand vrem sa facem avort????
Cred ca este bine sa lasam locul Bisericii si a oamenilor ei acolo unde este si sa vedem unde am gresit si cand, nu sa judecam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_112 spune:

Buna!
citind parerile voastre pe forum m-a revoltat f. tare "sfatul" acelui preot care ptr. mine nu se poate numi asa.eu am fost cu printesa mea la preotul bisericii noastre din apropiere si vreau sa va spun ca a fost foarte incantat ,ne-a felicitat si ne-a spus ca este este un act divin.Asa ca Steliana04 nu mai asculta la sfaturile acelui preot ptr. ca probabil niciodata n-o sa sfatuiasca pe cineva in adevaratul sens al credintei.
In alta ordine de idei vreau sa va spun ca printesa mea are 5.300 ,suntem la ora de gangurit de ras si bineinteles la rasfat.este un ingeras iar toata lumea care o vede spune ca seamana foaret bine cu sotul meu,chiar si preotul la care v-am spus ca am fost.Acum va las ca trebuie sa papam.
o zi buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Lorelei, Rozi e bine, are treaba si probabil de aia nu mai intra, la fel ca si Flory.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Daca un preot da unei femei un asemenea sfat, inseamna ca el nu este alesul lui Dumnezeu si inseamna ca sufletul ii este rece ca piatra si nu e capabil sa semene iubire intre enoriasii sai... din pacate exista asemenea preoti cu duiumul!

Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Apriga discutia de astazi pe forum,fetelor.Asa da!
Steliana vreau sa-ti spun ca indoieli sunt foarte multe,dar simplu fapt ca te-ai gandit sa adopti eu zic ca este un semn de la Dumnezeu!
Gandul acesta nu este dat oricui ,cred ca ai fost aleasa.Preotul desi poarta ahaine bisericesti poate intrupa raul ,cred ca esti incercata.Nu am mai spus niciodata pana acum aici pe forum dar in urma cu 10 ani am fost chemata sa vad o bebita in maternitate.Avea 2 luni.Ce mai, zor mare,vizite,sperante ,o frumusete de fata cu ochi jucausi care ma privea de cate ori veneam la ea in vizita.Sotul de acord dar (din nou!!!!)soacra mea si-a bagat "coada".Ne-a interzis sa adoptam fetita pe motiv ca nici macar copil nu este.Cand spunea copil se referea la baiat.Amenintari ca nu mai avem ce cauta in curtea ei,noi naivi(nu a fost momentul)am renuntat la magaldeata care azi avea 10 ani.Eu am renuntat din cauza ca ajunsesem sa ne uram,sa ne certam(eu si sotul)Astazi, nu am ami cerut sfatul nimanui ci doar am comunicat decizia noastra,tuturor din familie cu exceptia soacrei pe care o sa o punem in fata faptului implinit.Nu vreau sa ma cert cu ea pt ca paralizata si oricum ea este cea care are nevoie de mine.Am facut si destule tratamente si vreau sa-ti spun ca nici acum nu renunt la ideea de a concepe un copil natural,insa nu vreau sa mai aman clipa in care voi fi fericita.Deci vom adopta fetita pe care mi-o doresc si sper ca Dumnezeu ma va ajuta sa depasesc toate obstacolele(griji,indoiel).Desi pe micuta Maia inca nu am cunoscut-o STiu ca estea ea aleasa mea si alui Dumnezeu sa-mi fie fiica.Maine mai am o incercare prin care o vor lua maternalilor.As soc crede ca am sanse.

Curaj

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Corina iti tin pumnii pentru maine. sa vi cu vesti bune.

Lorelei si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Mult succes , Corina si sa vii .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

quote:
Originally posted by aissa

Lorelei, Rozi e bine, are treaba si probabil de aia nu mai intra, la fel ca si Flory.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Asa este. Am foarte multa treaba, Dar astazi mi-am promis ca o las mai usor. Macar astazi....Implinesc frumoasa varsta de 28 de ani. Ce a mai trecut vremea.....Parca mai ieri aveam 19 ani...

Pupici,

Flory si Andrei

Mergi la inceput