M-am hotarat ......adoptie (17)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu pot decat sa iti tin pumnii in continuare. Daca nu e sa o vezi pe pitica din spital mergi si vezi-o pe cea de 7 luni. Probabil cea mica e deja ...data. Sau poate nu. Vezi ce iti zice si asistenta ta.
Mult succes si ma gandesc la voi! Trebuie sa fie bine!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A, am uitat.
Lachione, nimic nu e imposibil pentru o femeie, asa ca daca vrei cu adevarat sotul tau nu are nici o sansa.
Daca esti hotarata, sa imi zici si te trec imediat la aspirante. Sa inteleg (din titulatura...) ca esti bunica?

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Daca vrei cu adevarat poti invinge orice .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Buna dimineata!
Ma bucur ca incepem sa fim mai multe aspirante, ieri de ex nu prea aveam ce citi aici, dar e si greu sa gasesti altceva care sa ti se potriveasca, atata timp cat nu stii din ce luna va fi bbul tau ca sa intrii in comunitatea respectiva. Fetelor mai vechi si cu bbici, mai vb si cu noi si spuneti-ne despre puii vostri si despre ce experiente mai aveti...Mi-e dor de voi...
Pashosha, daca poti da-mi mai multe date despre fetita brunetica, as putea sa te sun pe un nr. de celular?Oricum, eu te admir f mult pt ceea ce faci, si mie-mi place sa ajut cat pot de mult, dar multe lucruri vad ca-mi lipsesc, si pt asta ai toata admiratia mea...Ma rog pt Bela, ma rog pt Antonio Plugaru, pt Sabina si restul puiutilor care au probleme , dar parca inca sunt paralizata si nu stiu cum as putea sa ma implic mai mult (am scris de parca m-as fi implicat pana acum!)...ma simt si responsabila sa fac ceva, dar ma dezarmati cand vad cat sunteti de puternice, si devotate...Aveti toata admiratia mea!!!!!!!

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patri spune:

Corina, esti atat de aproape! Ai rabdare si vei vedea ca ce-i al tau e pus de-oparte! Si eu imi zic la fel, si stiu ca Dumnezeu mi-a dat gandul cu Patricia pt ca ea ma cauta si trebuie s-o gasesc!!!Totul e sa ai rabdare (stiu ce greu e!) si peste putin timp ma voi bucura alaturi de tine cand ne vei anunta ca esti mamica...Abia astept sa va anunt si eu! Stie cineva cati bbici au fost infiati anul acesta? Au inceput sa fie copii adoptabili?

patri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Patri , chiar si faptul ca iti faci griji si te gandeshti conteaza .Asta inseamna ca esti om si ai sentimente .

Un bb are nevoie de noi :

http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Fetelor de azi sunt "atestata".Maine imi dau atestatul.Azi am fost la maternitate si intr-adevar bibilica mea plecase de ieri cu un maternal.Nu stiu de ce dar cred ca este Ea desi nu am vazut-o.Am vb cu neonatalogul cua s din spital si mi-au zis ca e o prematura care s-a nascut cu 2,650 gr.si ca ieri s-a externat cu 2.980 gr .E nascuta pe 2.08.2005.L-am sunat pe as soc si maine ma duc sa vad ce se poate face.Nimeni nu-mi mai poate intra in gratie.La serviciu sunt parca pe alta planeta.............Sa vedem maine.

mii de pupici

corina urziceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by lachione

Buna fetelor si la multi ani celor care isi serbeaza azi onomastica!
As vrea sa stiu daca acea fetita mulatrica e in Bucuresti. Si cam ce varsta are.
Am uitat sa va spun ca m-am hotarat si eu pentru adoptie. Mai ramane sa-l conving si pe sot, lucru care pare cam imposibil.

Lachi te stiu de la "optimiste".Felicitari pentru hotararea ta!Sotul nu trebuie convins spune-i ce vrei si urmeaza calea pe care ai ales-o o sa vezi ca imediat va fi si el foarte interesat.(vorbesc din proprie experienta)

Familia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valiburu spune:

Urziceanu, se rezolva cu siguranta. Nu inseamna ca daca este la asistenti maternali este totul pierdut. Cred ca asa se procedeaza, pt ca nu au voie sa lase copii sub 2 ani in centre de plasament. Dar tb sa o iei cat mai repede ca sa poti sa-i dai mancare cum treebuie, vitamine si multe altele.
Si cu serviciul, stiu cum este, nici pe mine nu ma mai interesa f mult. Abia asteptam sa-l vad pe copil
Suntem alaturi de tine si poate nu este rau sa vezi si copilul de 7 luni. Iustin al nostru face astazi 7 luni si nici nu stiu cand a trecut timpul
sanatate si succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

buna fetelor,
bine v-am regasit. astazi am fost si noi la tribunal pentru deschiderea procedurii de adoptie. am avut mari emotii dar totul a fost asa cum ni se spusese de la DPC, adica ne-au mai dat un termen pe 1 sept. pentru a mai fi citata inca o data mama la usa tribunalului (am inteles ca asa este procedura ce trebuie urmata). eu ma bucur mult ca a inceput sa se miste ceva si incet, incet ajungem si noi pe ultima mie de metrii

Corina iti tin pumnii si fi sigura ca daca pitica este sa fie a voastra asa va fi nu dispera undeva o gagalice va asteapta.

Lachi bine ai venit printre noi.

Patri bafta si tie in continuare se va ivi si Patricia.

Asi ce baiat mare are mami sa traiti 1000000000 de ani

sper ca nu am uitat pe cineva iar daca am uitat un

de la noi.

Lorelei

Mergi la inceput