grecia-paralia-cazare in studiouri
Raspunsuri - Pagina 4
mirela68 spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Au anuntat ieri la stiri ceva despre cei care pleaca in afara ca trebuie sa arate la vama 500eur.Am prins putin din stire dar n-am reusit sa-nteleg mare lucru, au dat ca exemplu Spania, Germania si inca o tara, nu Grecia.Ati vazut, stiti ceva de asta? N-am inteles nici daca e data deja legea sau urmeaza.
Rog mult pe cine-a auzit de la inceput sa-mi spuna si mie
http://www.hotnews.ro/articol_27108-Conditii-suplimentare-de-intrare-a-cetatenilor-romani-in-statele-UE.htm
Sabina V spune:
quote:
Originally posted by dana p.
Sabina V , am vazut ca ai scris la un alt capitol ca o sa te cazezi la Hotelul Muses , ma intereseaza si pe mine cum este hotelul?Am fost si am gasit o oferta la hotelul asta si vroiam sa stiu cum sunt camerele, daca ai frigider in camera ( asa cum spun ei), baia este mai mica , mai mare , este curat, asa in general, in hotel? Am vazut ca au si o piscina , acolo se face cu intrare sau nu?
Poti te rog frumos sa-mi spui, ca maine ma duc sa confirm rezervarea si chiar nu stiu cum este acolo si mie frica sa nu dau niste bani si sa-mi para rau, mai bine dau cativa bani in plus si stau la un hotel mai bun daca asta nu este bun.
Este ff bine. Eu plec vineri dar am vb cu mai multe persoane care au fost acolo si le-au placut f tare. Au fost f multumiti de hotel, de camere, de mancare...
Eventual pot sa iti spun mai multe in 1 august cand ma intorc din Grecia.
Sabina
Multumesc anticipat
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
Sabina V spune:
Bani la vama se cer numai la cei care pleaca la munca afara... Italia, Spania . ( si chemare pe langa cei 500 euro)
Cei care merg in excursii organizate nu treabuie sa aiba alte acte sau mai multi bani la ei.
sabina
dana p. spune:
Sabina , am crezut ca ai fost deja. Daca poti sa-mi spui cand te intorci, cam cum este cu mancarea , cam care sunt preturile si daca poti sa-mi mai spui daca este adevarat ca din Paralia Katerini circula mijloace de transport in comun spre Salonic si orasul Katerini , ca eu nu vreau sa merg la Salonic cu grupul , sa ma tina ei cat vor acolo.
Multumesc
Dana
http://community.webshots.com/user/danavas
paxela spune:
si noi plecam pe 29 in paralia tot la studiouri si tot cu autocarul sincer imi este putin teama caci il luam si pe bebe cu noi dar cei de la agentie au zis ca au mai fost copii asa mici si nu au fost probleme si in plus drumul e pe noapte
dintre cei care a-ti fost pe autocar cat de greu se suporta drumul?
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
roxana c. spune:
Am gasit un subiect la"discutii generale", in legatura cu noile reglementari pt intrarea in spatiul Schengen, si cica trebuie bani sa arati la vama chiar daca pleci ca turist, 100 euro/zi/pers.N-am inteles daca-i vorba de turist plecat pe cont propiu sau cu bilet.Se da acolo un link:
www.hotnews.ro/articol_27138-Romanii-vor-intra-in-spatiul-Schengen-cu-un-sac-de-acte.htrr
Eu sunt stresata, pt ca nu vreau sa ma pomenesc ca ma-ntoarce de la vama.
Paxela, tu ai intrebat la agentie, ca eu n-am ajuns.Oricum, pleci cu o saptamana inaintea mea, asa ca te rog mult, sa-mi spui si mie ce-ai aflat.
paxela spune:
ca grup organizat nu trebuie avuti banii in vama doar ca turist individual
in rest nu e nici un fel de interdictie la ce sa ai la tine (eu am intrebat si a zis droguri)
mare grija la cei binevoitori si infrigurati care se vor trezi ca le e frig odata oprita ventilatia pe autocar ea nu va mai face fata sa raceasca aerul cand se va incalzii, daca le e frig sa se inveleasca nu permiteti oprirea lui caci ve-ti regreta
in rest... aaaa tigari sa luati de la bulgari si bautura de la greci nu din tara ca acolo sunt mai ieftine
cam asta ne-au sfatuit pe noi cei din agentie daca mai sunt nelamuriri poate va pot ajuta
eu plecand cu puiul mic am pus mii de intrebari si mi sa raspuns si la ce nu am intrebat
poze
Alecsia spune:
Dar medicamente avem voie sa luam cu noi? Ma gandeam la Smecta, ceva pentru durere , stomac, calciu . Ceva de genul asta.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
paxela spune:
da e voie si medicamente dar sa nu fie cantitati industriele
poze