HARRY POTTER - Suntem in rand cu lumea!
Raspunsuri - Pagina 4
roxana1974 spune:
Apropos, auzisem de dimineata la radio ca fani din China parca, dar nu numai, nemultumiti de final, au tradus cartea si au modificat finalul. Unul din China chiar a publicat varianta sa de final, ce chestie...pe vremea studentiei am auzit ca se vrea si varianta imbunatatita a piesei "Romeo si Julieta"
"Fiecare pasare, pe limba ei piere..."
irinai spune:
Tocmai am terminat cartea.
Nu mi-a placut. a fost prima din serie care pur si simplu m-a plictisit. Nu sunt convinsa ca voi cumpara varianta in romana.
Dupa cum spunea aschiutza, caracterele sunt insuficient dezvoltate, intriga este aceiasi ca in toate volumele. Pe scurt, nu se diferentiaza prin nimc de celelalte volume, nu aduce nimic nou.
roxana1974 spune:
Pe cuvant daca va inteleg...eu sunt un fan inrait HP..citesc acum, mai incet ca n-am timp cartea si-mi place de mor! Cred ca as fi urat-o daca ar fi fost altfel Hermione sau caracterele ar fi folst schimbate.
BTW e super irina ca mai pui si tu detalii inainte (ma refer la final) asa ca sa nu mai am nici o surpriza...si sa nu-mi spui ca nu sunt obligata sa citesc postarile, ca topicul nu era despre relatatul continutului cartii....
Porumbita spune:
haide mai irina ca nu e chiar asa...
mie mi-a placut (chiar dc vroiam happy end); si mi se pare normal sa urmeze aceeasi linie... as fi fost ff nemultumita sa vad ca brusc isi schimba stilul sau ca o face mai comerciala...
ce ma intriga pe mine e cine a scris fake-ul... nu de alta, dar a respecat scenele anumitor actiuni, anumite chestii se regasesc in ambele carti...
irinai spune:
Roxana, nu am spus nici un detaliu. Am fost foarte atenta sa nu dezvalui nimic.
Tocmai asta vroiam sa subliniez, ca toate volumele seamana intre ele. As fi putut sa povestesc orice alt volum si povestea ar fi fost aceiasi.
Citeste cartea linistita, este foarte bine ca iti place. Si eu sunt fan HP, doar ca acest volum, pentru mine, a fost o dezamagire.
roxana1974 spune:
....iar despre faptul ca seamana cartile, ar fi fost aiurea sa nu semene. Autoarea a pastrat continuitatea, nu ar fi fost ok sa nu fie asa. Asa ne-am dat seama despre fake-ul acela nu? Am avut ambele variante deodata si m-am ghidat dupa bunul simt si a avut sansa sa incep varianta originala. Apoi v-am intrebat pe voi si mi-ati confirmat ca aceea este...altfel cred ca innebuneam de ciuda...
Marox spune:
Mey, si eu am fost cam dezamagita. Totusi, mi-a placut mai mult decit al cincilea volum, dar mai putin decit al 3-lea (favorit!) si al 4-lea.
Da' e chiar frustrant ca nu putem vorbi, tare mi-ar place sa discutam. Insa ii inteleg perfect pe cei care nu au terminat de citit. De aceea va intreb ce facem? Discutam pe PM sau facem un topic doar pt cei care au terminat cartea?
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Marox
Mey, si eu am fost cam dezamagita. Totusi, mi-a placut mai mult decit al cincilea volum, dar mai putin decit al 3-lea (favorit!) si al 4-lea.
Da' e chiar frustrant ca nu putem vorbi, tare mi-ar place sa discutam. Insa ii inteleg perfect pe cei care nu au terminat de citit. De aceea va intreb ce facem? Discutam pe PM sau facem un topic doar pt cei care au terminat cartea?
Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)
Nu are rost sa deschideti un nou topic, discutati aici dar avertizati-ne inainte, ca sa nu citim :)) In weekend voi termina si eu cartea si ma alatur dezbaterilor :)) poate facem ceva scenarii sa vedem cum credem ca va fi ultimul volum.
BTW Horcuxcres (aici am ajuns), sunt niste chestii mai oribile decat ma asteptam eu :)) No, am zis ceva, am zis ceva?