Viata in Japonia (29)
Raspunsuri - Pagina 12
RIARA spune:
Eli,eu nu pricep bre' despre ce vb acoloCum suni ?Eu folosesc VIVA Card ,3000 yeni pe 110 minute.De la tel fix ,spui?Scuze,io's in pana de neuroni,nu ma mai duce capul la nimik in ultima vreme........Da Daomne sa mai scap de probleme.........Voi n-aveti mai fetelor,problema care sa va loveasca in ceafa???????????
pashosha spune:
Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
mihaela imai spune:
Buna fetelor! Azi am reusit sa termin cu "cheta" facuta pentru Sabina.Cine doreste sa vada listutza le invit www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55891" target="_blank">Aici.Pupici si va multumesc tuturor!
pashosha spune:
Buna fetelor, sau konichiua...
Ashadar, vreau intai sa va zic cum este cu operatia Bellei..datorita faptului ca Bella este orfana si va fi adoptata, doctorul s-a arata flexibil, prin el si institutia si nu avem o data a operatiei. Bella acum este acasa, pe tratament medicamentos administrat cu strictete de parintii adoptivi ai Bellei. Avem in baza de contract si aparatura de oxigen in caz ca face crize. Deci ea este pe tratament medicamentos pana la momentul operatiei. Momentul operatiei este acela in care avem cei 10 000 euro depusi in contul spitalului. Au spus clar ca o opereaza imediat. au fost amabili si au spus ca vor sponsoriza ei costurile ce depasesc 10 000 euro. Deci cu cat strangem mai repede banii cu atat mai repede o operam. Intre timp sangele inunda in permanenta plamanii micutei...De aceea ma agit sa facem rost cat mai repede de banuti...
va multumesc din inima de donatii si de incurajari. Cine nu vrea/poate sa doneze , ii multumim din inima ca este alaturi de noi cu sufletul sau ne citeste mesajul..pupiciA
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
eli spune:
Buna! Riara, scuze, la mesajul cu sunatul de pe computer uitasem sa scriu site-ul, era vb de http://www.skype.com/products/skypeout/
Ma bucur ca este cont de PayPal si pt Bella, tocmai am donat.
Am donat tot prin PayPal si o a 2-a tura pt Sabina, ceea ce stransesem de la colegii sotului.
Mihaela, ma bucur ca s-au strans asa multi bani de la romancele din Japonia.
Multumiri tuturor fetelor din Japonia care au donat sau urmeaza sa o faca!
RIARA spune:
Saru'mina Eli,si ma bucur pt donatie.Deci nu mai astept de la tine,multumesc mult de tot.fetele care doneaza pe Pay Pal sa ne anuntati ,cine nu poate Pay Pal imi poate trimite mie pina pe 14 septembrie.
Off topic,Eli vezi ca pe "parinti" ai niste urari pt Stefanel,nu stiu daca ai vazut .Te pup
Dantje spune:
Multumim japonicilor,si multi pupici voua ca sunteti minunate.
Eli ti-am trimis un mail pe flake......@yahoo.com,sper ca l-ai primit,astept un mail de la tine.
pupici,
Dana
RIARA spune:
La mine s-a lasat deja frigul,ploua de doua zile,am scos patura lui Rionica,s-a dus caldura........Vreau vaaraaaaaaaaa cu adiere de vint,cu fosnet de frunze...........nu canicula care este de obicei...............Fetele,oare de ce ati disparut de aici?Aceleas motiv ca si mine?????????