Viata in Japonia (29)
Raspunsuri - Pagina 11
nshiro spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Roxana esti insarcinata?!
Wov...FELICITARI!
http://community.webshots.com/user/ayumi118
Adica tu nu ai stiut pana acum?????????? Nu te-ai mai intalnit nici cu Mira, nici cu Diana in ultimul timp? Ce mai faci? Esti ocupata? Cum merge sarcina? Se cunoaste burtica?
Multumesc pentru felicitari.
rocsana si bobita
mihaela imai spune:
Am primit azi de la nshiro!Fata sufletista!Multumesc mult!Mai astept de la doua fete si de la o prietena care nu intra pe forum.Banii ii voi trimite miercuri dimineata!Sper sa reusim sa trimitem o suma frumusica Sabinei!Va pupic !Multa Sanatate!
AYUMI spune:
Nu,nu am stiut,Roxana.
M-am intalnit o singura data cu Diana,insa nu mi-a spus.
Sarcina merge bine;burtica se cunoaste putin,de-abia.
Mai vb si ai grija de bebel!
http://community.webshots.com/user/ayumi118
mihaela imai spune:
Am mai primit azi de la Bianca (bibos)Am reusit sa string pina acum 16.000 Yeni.Mai astept de la Riara si de la o alta prietena si apoi trimit banii.Abia astept!Pupici!
RIARA spune:
Iertati-ma ca nu am avut cind sa intru,nu am avut timp.azi am primit ajutor de la NshiroNu imi venea sa cred,si acum simt o usurare in inima ca va preocupa soarta Bellei.Eu vreau sa trimit bani pe 15 septembrie,dar daca vreti mai amin.Eu trimit zece mii de yeni,si am de la nshiro 5000 de yeni.As vrea sa spun ca nu este neaparat un tarif,cine are macar o mie de yeni este un ajutor mare de tot,inseamna viata.Imi puteti trimite un pm si va dau nr. de card de la posta si ii puteti trimite,taxa este 130 de yeni,adica vor trebui 1130 de yeni.Am vazut la subiectul Bellei ca s-a deschis un teledon,nu stiu amanunte ca nu gasesc subiectul,imi va scrie Gabi despre ce e vb.Pt bella am bani promisi de la Diana,Ella,Knikoleta si o s-o rog si pe Raluca daca pot participa.Mai avem o rugaminte,daca aveti hainute ce nu mai aveti nevoie de ele,in special de iarna,ma ofer eu sa le trimit.Are mare nevoie pt ca Rodica nu lucreaza momentan.
MIhaela,luni de dimineata Jiro este la posta cu banii in dinti,poate ii poti trimite luni.O sa-ti scriu mesaj dupa ce-i pun.
NSHIRo,felicitari si sa ai o sarcina usoara .Scuze de intirziere,nici eu nu am stiut.
Eli sa-ti traiasca flacaul,asa de repede trece vremea ca nici nu am realizat ca nu mai este bebe.Eli,crezi ca s-ar supara fetele daca le-as trimite PM pt ajutorarea Bellei?
pashosha spune:
Fetelor, va multumesc din inima ca participati financiar si rupeti din putinul vostru pentru Bella...sunt impresionata pana la lacrimi..iata ca totusi romancele sunt romance si sunt unite...saru mana mult de tot, si sa aveti parte numai de fericire.. Au inceput fetele din Europa operatiunea plicul, dar se pare ca voi, prin rIARA PE CARE O PUP, ATI LUAT O INAINTE...INCA ODATA VA MULTUMESC SI MA BUCUR SA VAD CA INCEPEM SA NE APROPIEM DE ZIUA OPERATIEI...dOAMNE AJUTA..VA PUP
http://bella.netfirms.com/index.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
eli spune:
Buna! Pt cei interesati, am gasit un site cu nume straine traduse si in japoneza http://www.takase.com/Names/NameInJapaneseA.htm Dati scroll in jos cu mouseul un pic.
Riara, in legatura cu donatia, eu zic ca cine primeste e-mail sau PM dar nu vrea/poate sa doneze, asta e, insa nu cred sa se supere doar dintr-atat. Parerea mea.
Voi, restul fetelor (si baietilor) ce credeti?
_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei
eli spune:
I-am povestit sotului despre cele 2 fetite, Sabina si Bella, si l-am rugat sa vb cu prieteni, colegi sa doneze si ei ceva. Am strans de la japonezi inimosi 22.000 de yeni (aprox 200 USD ???). Voi trimite jumatate pt Sabina si jumatate pt Bella. Poate mai reusesc sa strang.
Stie cineva cand a fost fixata data pt operatia Sabinei? (daca a fost fixata).
Bella va fi se ea operata sau urmeaza doar tratament? Cand e data limita la care trebuie dati banii?
RIARA spune:
Eli,saru'mina,esti o minune.Miine trimit mailuri la toata Japonia de romance,sper sa ne ajute.Am incercat si eu prin apropiere,dar toti dau din umeri,din pacate.Poate ati vazut la televizor ce probleme au fost cu uso borantia,de aceea nu-mi da nimeni crezare.Jiro spune ca daca nu o dau la televizor sau in media,nu am cum sa string bani.Are cineva vreo idee cum sa fac???Eu m-am apucat sa fac niste mileuturi sa le vind,tot in speranta sa fac niste bani.Fetele din Japonia,daca aveti ceva de donat,orice sa se poata vinda,as putea sa la vind la mine in magazin.Nu este de secon hand ,dar as putea pune un anunt ca este un free marchet pt Bella,ii pun si poza acolo,numai sa fac bani.Aveti cumva vreo idee???Orice,orice...Eli,multumesc mult de tot,ti-am scris adresa.Feteleor,nu va suparati daca trimit mail neinvitata.Va pup
eli spune:
tot io
daca vreti sa sunati mai ieftin decat cu cartela dati clic aici http://www.skype.com/products/skypeout/
(taxa in Euro pe minut
Romania Euro 0.116
Romania - Mobile Euro 0.271
Romania-Bucharest Euro 0.092 )
= (sau in yeni pe minut
Romania JPY 15.663
Romania - Mobile JPY 36.598
Romania-Bucharest JPY 12.406)
doar ca se va suna de la Computer pe telefon.
gratuit se poate suna de la un computer la altul