Deochiul,adevar ori doar mitologie?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

eu stiu ca deochiul (malocchio in it. - o denumire sugestiva)e un soi de "atac" energetic. Cei deocheati sunt de regula apatici, fara energie, cu dureri puternice de cap. v-as povesti eu si de chakre, ca sa pricepeti cum vine cu durerea de cap si energiile dar ma abtin ca ma trimiteti la Tanacu sa ma exorcizeze nea popa
Oricum, puteti sa radeti, dar eu personal ii simt pe "vampirii" energetici si acum cativa ani am invatat sa ma protejez de fluxul ala de energie negativa. Bueeey, nu dati cu agheasma dupa mine...

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Nu cumva citesti carti despre apararea familiei? ca in acele carti se spune despre vampiri si cum se hranesc cu energia celor mai slabi decat ei.Sper ca nu te supara aceasta intrbare.

iri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by bruxinha

eu stiu ca deochiul (malocchio in it. - o denumire sugestiva)e un soi de "atac" energetic. Cei deocheati sunt de regula apatici, fara energie, cu dureri puternice de cap. v-as povesti eu si de chakre, ca sa pricepeti cum vine cu durerea de cap si energiile dar ma abtin ca ma trimiteti la Tanacu sa ma exorcizeze nea popa
Oricum, puteti sa radeti, dar eu personal ii simt pe "vampirii" energetici si acum cativa ani am invatat sa ma protejez de fluxul ala de energie negativa. Bueeey, nu dati cu agheasma dupa mine...

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Uite ca eu te cred......vampirii energetici.
Cand eram studenta, am stat cateva luni cu o colega. Cat timp invatam impreuna eu nu puteam sa ma concentrez iar ea invata mai bine cu mine. Nu era de la faptul ca nu puteam sa invat in prezenta altei persoane sau ca nu era atmosfera necesara pt. invatat.
Cum as putea sa stiu mai multe? La ce te refereai, daca nu sunt indiscreta?

http://photos.yahoo.com/codrii_de_arama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

bruxinha poti sa detaliezi? (cum sa ii "simti", cum sa te protejezi..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Da da Bruxi vrem detalii ..pe mine ma intereseaza sobectu' ..am inteles ca deokiul asta ar fi de fapt "" secatuirea de energie"a celui asupra caruia e indreptata privirea,gandul..sunt foarte curioasa de mai multe detalii.. pupam,

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

deci fetelor, chestiunea devine complicata si nu se poate explica asa in trei vorbe pe un forum. Ca sa va potolesc curiozitatea fac distinctie intre cei care se nasc asa si cei care devin, temporar. Exista persoane care sunt dotate nativ (hai ca va bag si-n chestii de karma, na, ce mi-o fi trebuit mie..) cu magnetism, probabil ati intalnit oameni cu o privire foarte patrunzatoare care iti sfredeleste in craniu pur si simplu. Ati fi uimite daca ati afla cati dintre acestia sunt din zodia scorpionului. Unii isi pot controla aceasta capacitate, altii, nu. Cei care nu si-o pot controla "deoache". de regula victime sunt persoane relativ slabe dpdv energetic, deci cu o aura distorsionata si dizarmonica: persoane stresate, individioase, obosite, deprimate, in orice caz vulnerabile la acest gen de atac.
cea mai simpla (si, uneori, eficienta) protectie este gandirea pozitiva, rugaciunea din suflet, postul, curatirea spirituala in general, care echilibreaza aura.
Obiceiul ala prostesc de a pune rosu copiilor sa nu se deoache nu e chiar asa de prostesc. Va povestesc eu alta data despre chakre, despre ce inseamna ele si ce fac ele in aura noastra, si despre culorile lor. E si rosu p'acolo

mai este si alt soi de vampiri energetici: cei care de ex. vrei nu vrei vin si-ti povestesc intr-una despre necazurile lor, probleme lor, uneori puerile (mai stiu io pe cineva chiar pe DC) sau cei care vor cu tot dinadinsul sa te convinga de adevarul lor (si d'astia stiu, tot pe DC). Din asemenea discutii cum se zice ca iesi? Exact, golit de energie. La astia, incercati cu Flit.

Puteti sa cititi carti in domeniu, e o groaza de literatura pe tema asta, numai mare mare atentie, sa nu va apucati de cine stie ce blestematii. Ai voie sa citesti, dar n-ai voie sa practici ritualuri de nici o natura, nu conteaza ce culoare are magia. Asta daca te consideri crestin.

Multa sanatate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bruxinha
Puteti sa cititi carti in domeniu, e o groaza de literatura pe tema asta, numai mare mare atentie, sa nu va apucati de cine stie ce blestematii. Ai voie sa citesti, dar n-ai voie sa practici ritualuri de nici o natura, nu conteaza ce culoare are magia. Asta daca te consideri crestin.
Multa sanatate.

Ritualuri, magie .....NU. Nu vreau informatii de genul acesta, deci nu ma intereseaza sa citesc.
Dar iti propun altceva(chiar te rog), daca vrei, deschide un subiect pe aceasta tema.......a energiilor si explica-ne acolo - dar sa fie despre energia pozitiva. Nu te rog degeaba, chiar ma intereseaza. As citi dar nu stiu ce, ca piata ofera muuuuuuuuuulte bazaconii si nu am timp sa selectez, care este buna si care nu.

Mergi la inceput

http://www.vindecare.go.ro/gandire.htm

niste informatii instructive.

Mergi la inceput

Acum, la modul cel mai serios cu putinta: vrei sa deschizi un subiect pe aceasta tema?
Ce am citit la adresa indicata stiam - nu vreau sa par eu desteapta lumii dar am invatat fie de la altii fie din propiile greseli. Nu stiu ce este cu bolile karmice autoprogramate, dar voi cauta.
Multumesc
Mai vreau informatii, daca nu sut insistenta

Vreau sa stiu cum te poti proteja de energiile negative ale altor persoane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Mie aproape ca mi-e frica sa si vorbesc despre deochi... pentru ca am patit-o urat de tot, prin decembrie '99. Eram prin luna a 7-a, si au venit in vizita cumnatii mei de la Focsani. Totul era ok, ne distram, ne simteam super, pana cand incepe cumnata mea sa se mire de felul in care mi se misca burta. Ei, din secunda aceea, vreo 3 ore n-am stiut ce-i cu mine. Nici lesinata n-am fost, ca vorbeam cu cei din jurul meu, dar nici constienta, ca ma simteam de parca as fi fost beata - ranga. Nu va spun, ca tot cumnata mea, care stia ca e intoarsa de la san si deoache, mi-a zis un descantec si mi-am revenit imediat, parca as fi fost hipnotizata... Nu stiu daca atunci aveam "o aura distorsionata si dizarmonica", s-ar putea, da' stiu ca de atunci mi-e frica de deochi de mor. Cred ca o data a fost si fiica-mea deocheata, era micutza tare si-mi amintescd ca tzipa si nu stiam ce sa-i fac sa o calmez. Tot cumnata-mea m-a invatat sa-i zic Tatal Nostru si, daca ma incurc in timpul rugaciunii, s-o iau de la capat pana nu ma mai incurc deloc. Cred ca am incercat atunci de vreo 20 de ori sa spun rugaciunea pana am reusit... Deci: da, cred in deochi, si sa faca bine sa stea departe de mine, ca mi-e frica de treburile astea, n-am chef sa dau coltul asa curand...

Dora, mami de Ami
I'm the best, so "beep" the rest!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hit_17dorahulpoi/my_photos

Mergi la inceput