The Ring 2
Raspunsuri - Pagina 2
iarina spune:
vrei sa spui fantoma baiatuluiIa pune tu neshte usturoi, sa nu te trezesti cu "dragalasenia" aia in casa
Si mie mi-a tresaltat inima de vreo cateva ori.
Samurai-lady spune:
IARINA-nu ma mai speria ca nu mai deskid dulapul vreo luna-doua.
E drept ca the Ring a fost mik copilash pe langa The Grudge.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Cristinutza_ale spune:
hihi....l-am vazut si eu in sfarsit..frumusel ...ce filme mai recomandati?... ma las pe mana voastra!
KSorana spune:
MA duc sa inchiriez si iti spun cum a reactionat sotul ca eu oricum sunt sprioasa de felul meu.
iarina spune:
Cristinutza, cum adica frumusel maica? Io ma asteptam sa zici: infiorator, am stat cu sufletul la gura, mi-a sarit inima din piept, am inmchis ochii, am visat urat....etc. Pai frumusel este Jane Eyre nu The grudge. Asta e de groaza
Fetelor nu va mai recomand nimic ca ma dezamagiti, zau asa, voiam sa aud si eu de trepidatii, si cand colo....
Revenind la lucruri serioase...si infioratoare (hihihi)ati vazut The Others cu Nicole Kidman? Este foarte interesant, o sa va placa, nu e asa infiorator ca the grudge dar e interesant.
Cristinutza_ale spune:
pai daca mi-a placut mult ... cand eram mai mica ma uitam la niste filme si mai urate...pacat ca nu stiu de unde sa le iau acum...nici nu mai stiu cum se cheamau ....deci....sunt "calita"
sali spune:
Ring 2 mi s-a parut slabut rau.Daca la Ring 1 am stat cu sufletul la gura, la 2 am tras de mine sa il vad pana la sfarsit si am reusit, dar mi-a trebuit multa rabdare si bunavointa!