The Ring 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

vrei sa spui fantoma baiatuluiIa pune tu neshte usturoi, sa nu te trezesti cu "dragalasenia" aia in casa
Si mie mi-a tresaltat inima de vreo cateva ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinutza_ale spune:

tz...nu inteleg cum mi-a scapat..filmul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

IARINA-nu ma mai speria ca nu mai deskid dulapul vreo luna-doua.
E drept ca the Ring a fost mik copilash pe langa The Grudge.

Samurai-lady si bb Ken

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

hop tzop!acu' mi-am luat si eu filmu'...diseara il vizionez.....

Mergi la inceput

hihi....l-am vazut si eu in sfarsit..frumusel ...ce filme mai recomandati?... ma las pe mana voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KSorana spune:

MA duc sa inchiriez si iti spun cum a reactionat sotul ca eu oricum sunt sprioasa de felul meu.

Mergi la inceput

asa sa faci! sa ne zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Cristinutza, cum adica frumusel maica? Io ma asteptam sa zici: infiorator, am stat cu sufletul la gura, mi-a sarit inima din piept, am inmchis ochii, am visat urat....etc. Pai frumusel este Jane Eyre nu The grudge. Asta e de groaza
Fetelor nu va mai recomand nimic ca ma dezamagiti, zau asa, voiam sa aud si eu de trepidatii, si cand colo....

Revenind la lucruri serioase...si infioratoare (hihihi)ati vazut The Others cu Nicole Kidman? Este foarte interesant, o sa va placa, nu e asa infiorator ca the grudge dar e interesant.

Mergi la inceput

pai daca mi-a placut mult ... cand eram mai mica ma uitam la niste filme si mai urate...pacat ca nu stiu de unde sa le iau acum...nici nu mai stiu cum se cheamau ....deci....sunt "calita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Ring 2 mi s-a parut slabut rau.Daca la Ring 1 am stat cu sufletul la gura, la 2 am tras de mine sa il vad pana la sfarsit si am reusit, dar mi-a trebuit multa rabdare si bunavointa!

Mergi la inceput