CE MAI ZICE PUIUL MEU ?!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Mai fetelor,
moderna mea de maia, care nu iese din casa fara parfum, a gasit o noua sursa..ca eu tot le ascund, ea se catzara..si tot asha
se duce la baie si imi goleste mereu spry ul acela de perete ..dar cand da, mai tine si mana deasupra, sa se ude bine, si apoi da pe haine...si vine la mine razand...uiteee mamaaaa...am parfum!!!
sa va descriu, cum imi miroase toata casa , si cum a trbuit sa cumparam ieri din magazin alt aparat sa il lipim pe perete la un anumit nivel...
cat despre tati, are un limbaj cu el fantastic..
dupa cum stiti, sotul meu nu stie romana, iar ei intre ei copii vb ronglish...intr o zi, sotul meu il certa pe Luca, iar maia vine de fatza cu tati si ii zice lui luca in romana...stai linistit ca tati nu stie romana...mai zi ceva
el a inteles si i a facut observatie, maia, is not nice , u don t do it again..maia..NU, dupa care pleaca tati si ea incepe cantand nu nu nu nu nu nu nu!!!!
e dezastru cu ea
aaa, si faze ce face..daca ii interzic sa manance f multe dulciuri, ma pandeste si tot sterpeleste una...si daca o vad si o strig zice:" pai veneam la tine ca ti l am luat tie!! ia, vrei?"
heheheeh
pashosha si grashii Maia si LUca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Noi... mai usurel cu fazele... abia a invatat sa faca "pa" cu mana... Si-l duc eu la bucatarie, si-i zic: "hai, mami, sa mananci; ia zi: papa" si el isi flutura mana ca nu stie ca e un singur cuvant, si nu "pa, pa" L-am pupat si eu pe frunte, ca tare-i destept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna fetele,

Rozi, nu mai ai mult si vei incepe sa umpli paginile acestui subiect..deja acum, ca va incepe sa mearga, o sa vezi prin ce treci..totul suspendat, o sa il atraga mai ales telecomanda, sau cine stie ce obiect de pe la bunica si alte faze..
Hai sa va povestesc...
Aseara am fost la Insula copiilor, pe drum, ai mei copii find obositi rupti, sotul meu si finul nostru au luat copiii in brate, noi ca doamnele, abea ne taram...si Andrew(sotul meu) a zis ca o ia el pa Maia ca o struneste mai bine...hehehehe..si s-au tot certat ei asha...Andrew tot zicea, sunt ud fleasca la gat de cat o car pe ceafa..hehehhee..
Cand am ajuns la mashina, ii zic maiei sa mergem sa facem pipi..
ce mai frate, facuse deja pe ea, ca ea daca nu se duce in secunda cand simte nevoia, nu tine...eeeee, unde credeti voi ca facuse pipi, sau mai bine zis, ce era transpiratia de pe ceafa lui tati?
Ii atrag atentia ca vezi Doamne trebuia sa spuna, la care ea imi replica : Pai daca tati asta nu vrea sa ma puna down!!!

pupici

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Dragut subiect ................

evi si eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Eu nu am inca copil, dar pot spune o nazdravanie de-a unei prietene mici, nu?
Mama unei colege de serviciu are grija de o fetita si mai trece cu ea uneori pe la noi pe la birou. Ne-am indragit reciproc, ei placandu-i mai ales parul meu lung. Intr-o zi cand era in vizita la noi, intra directoarea noastra in birou, pustoaica se duce la ea, se uita in sus si-o intreaba: Tu de ce nu ai parul lung ca Nico? Si eu si colegele am crezut ca murim... de ras. Bineinteles dupa ce directoarea a plecat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Ioana mea si-a "facut" un cantecel de nani pentru papushica ei draga:

" nani, nani puiu nanii
dormi cu mama-ncetisor
ca mama v-aduce voua
drob de sare in spinale
malaieshi in cacaieshi
si lapte-n tzatze...."

Are darul de a cupla diverse fraze in rima si cu un inteles destul de bunnn ....

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Sa va spun si eu perla de-a fetitei prietenei mele : printesa mica era la noi acasa si auzind o discutie despre un laptop zice foarte mandra : si tati are laptoc ...
Am pus-o sa repete de cateva ori, am ras bine si i-am explicat cum se spune, desi nu era foarte convinsa ca ar fi gresit ceva.

daphnyie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Noi ii spunem Ioanei in toate felurile posibile (de alint desigur): tzuca, tzuchi, pupi, oachi, fofoloc, maimutzic, ingeras pututros, cutzi, bebitz, opiloi, ciucurash, flufi, pupii... si multe altele!
Aseara ii spun: bombonica mea!
Ea: eu nu sunt bombonica... tachi (asa ii spune lu tati) e bombonica lu machi (adica eu);
Eu zic: da tu cine esti atunci??
Ea: eu sunt.... botzul de aur!
Eu: si tachi cine este???
Ea: iubirea lu machi!

www.babiesonline.com/babies/i/ioana%5Fnasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Noi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Noi suntem inca nevorbitori, dar ieri in taxi m-a zapacit Ale. Facea "bau" cu soferii si pentru ca aia nu ii raspundeau se rastea la ei: "bγγγγ". Si la catei le striga prima data cand ii vede: "ha" si cum nici aia nu o baga in seama urla la ei: "mγγγγγ".
Asa ca vocabularul fetei e deja plin de expresii frumoase. Nici nu vreau sa ma gandesc care va fi urmatorul cuvant din lista.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Silvia_Pui spune:

La noi cainele face mam ..., pisica maui , vaca mmmm ; am invatat sa cantam naii naii . Aseara incerca sa repete dupa mine cum face rata . Oricum e la faza de maimutica , imita orice gest si cateva sunete mai usoare . Ca si Ale striga mmaaa . Daca suna telefonul sau bate cineva la usa raspunde da da . Arata spre dulciuri si spune bu.. . Masina este clar brummm si ramane mereu fara cauciucuri . Incercam sa fim foarte atenti cum vorbim acum , sa nu te trezim cu vreo perla .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/map75ro/album?.dir=5d69&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput