CE MAI ZICE PUIUL MEU ?!
Raspunsuri - Pagina 2
Gina M spune:
Ohh,truda mea...Inteleg acum pashosha despre ce este vorba!Numai bine
Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
andora spune:
HAHAAAAA tare faza cu vecina , pai sa se obisnuiasca cu copiii care adevar graiesc.... hehe, eu am zis ca daca un copil imi spune ca sunt frumoasa si ca vrea sa fie ca mine nu-mi mai fac complexe
Sa va zic ce facu ieri fiica-mea... chiar daca are 8 lunisoare.... Tati obisnuieste sa-i dea telecomanda dupa care e moarta, dar ca sa nu schimbe programul apasa pe "teletext" si acolo unde nu are programul teletext apare dunga aceea neagra.. si nu mai merge sa schimbi deci te poti uita in voie... Plin de satisfactie, ii zice fiica-mii "ia la tati ca nu mai poti sa schimbi programul, sic, sic!" super incantat.. in secunda urmatoare pac.. televizorul s-a inchis,... si asa a demonstrat Gogoneatza mea ca niciodata nu luam in calcul toate posibilitatile
PS: Imi dati voie sa mai intru pe subectu' acesta daca nu am bebe adoptat? Eu cred ca nu e absolut nici o diferenta intre ei si toti sunt "ai nostri" si atat. "Puiul meu" si gata.
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
andora spune:
Pshosha am uitat... multumesc pt info, eu farm homeopata am gasit intr-adevar la Amzei dar din intamplare, iar la Iancului stiam de ea dar mi-era prea departe
Pupici ca ma striga maimutza!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
pashosha spune:
Andora, esti mai mult decat binevenita aici...suntem toate mame si oricine doreste sa vina noi il primim cu bratele deschise...sunt sigura ca si fetele, care sunt niste super dragute gandesc la fel...si cu foarte mare placere pentru farmacie...ce medicament ai luat si zi mi si mie de curiozitate daca poti..ai pediatru hoeopat? pe cine?
cat despre bb, stati sa mai creasca, si sa va dea cu mancare pe pereti, pe machiaj, ...vai de voi..o sa vedeti voi mai incolo...
o sa trebuiasca sa redeschidem o noua pagina numai de nazbatii ale micutilor....
azi ce v-au mai facut puii?..ca eu trageam de maia sa se trezeasca si ea se facea ca doarme...si cand ma bag pe sub paturica la ea...o bufneste rasu ca scrofitza...si luca ii tot zicea de zor...hai fata ca pleaca Dinu(soferul de la gradi)fara noi...hehehheeh
el ma tot ajuta micutu'...da' si cand mi-o serveste, ma termina
astept vesti de la fete cucuiete si bebici poznasi
pashosha si grasii Luca si Maya
pashosha spune:
eu am considerat ca si bb adoptati au nevoie de un subiect aici, in camera adoptiilor, dedicat poznelor pe care le fac...este gresit..daca da, rog moderatorii sa ma atentioneze.
.multumesc foarte mult
andora spune:
Pashosha asa deci, ajunse nea' Dinu sperietoare de copii ...
Despre dr sa stii ca noua pediatra ne-aa recomandat medicamentele, nu am fost la dr homeopat, am luat Calcarea Carbonica, Camomilla si Beladona (pt asimilare calciu + eruptie dentara).
Sunt cu fiica-mea agatata de mine.... Mai e ceva dubios, ea zice ma-ma zilnic pana dupa-masa, apoi doar ta-ta si orice altceva in afara de ma-ma... e a treia zi cand face asa, sa fie oare in functie de interes?
cius22 spune:
Am si eu o fetita adoptata,si imi amintesc cu drag de toate nazbatiile si "perlele" ei(acum e domnisoara-are 14 ani si suntem impreuna de cand ea avea 3 ani si 7 luni)...La inceput nu stia sa vorbeasca mai nimic...la aproape 4 ani limbajul ei era de 4-5 cuvinte:mama,nenea,da,ute=uite...cand am invatat-o sa zica tata,spunea"nenea tata"...pe la 5 anisori,dupa ce am inceput cu logopedul,limbajul ei era mult mai variat ,dar din pacate numai eu intelegeam ce spune...si iata o mostra haioasa din acea vreme.Aveam niste invitati foarte "pretentiosi" in casa...discutiile au luat o intorsatura filozofica...intre timp...micutza se juca intr-un colt si parea ca nu ne baga in seama...Doamna musafira a inceput o dizertatie despre suflet...la care cea mica...(scuzati-dar daca nu scriu exact cum a zis ea...nu are farmec)...foarte serios:"toata lumea f.te"...Doamna a ramas perplexa...Am intervenit rapid cu "traducerea":copilul a vrut sa spuna ca "toata lumea are suflet"...
Sa auzim numai lucruri dragute!
cius22
aissa spune:
Cius, super faza! Imi dau seama ce fata au facut musafirii!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cius22 spune:
Si acum,una din nazbatiile micutzei mele(wow-ce repede s-a citit mesajul meu-Multumesc!)
Tocmai ne cumparaseram de curand masina noua de spalat automata...eram foarte mandri de ea...eu o "bibileam" toata ziua-sa nu fie fir de mizerie pe ea...
Intr-o dimineata,vad ca "mamarutza" mea sta mai mult la baie(avea tot vreo 5 anisori)...Intreb prin usa:"ce faci puiu'?"...raspuns senin:"cc"...oookk...mai stau eu ce mai stau si vad ca nu iese fata...intreb din nou"te simti bine?"...raspuns senin:"daaaa"...dar eu deja cam frematam de nerabdare...eram hotarata sa intru peste ea,dar nu am apucat ca a iesit ea singura...cu o mutra mai mult decat satisfacuta...Intru in baie dupa ea...SI CE CREDETI???...masina mea noua de spalat era pictata toata cu CEL MAI NOU SI MAI SCUMP RUJ PE CARE IL AVEAM!!!....Cred ca va imaginati cat timp mi-a luat sa o spal...hahahaa...acum ma distrez aducandu-mi aminte,dar parca atunci nu prea imi venea de ras......
Va si sa auzim numai de bine!Iubiti-va mult bb-eii!
cius22
danielac spune:
quote:
Originally posted by cius22
Si acum,una din nazbatiile micutzei mele(wow-ce repede s-a citit mesajul meu-Multumesc!)
Tocmai ne cumparaseram de curand masina noua de spalat automata...eram foarte mandri de ea...eu o "bibileam" toata ziua-sa nu fie fir de mizerie pe ea...
Intr-o dimineata,vad ca "mamarutza" mea sta mai mult la baie(avea tot vreo 5 anisori)...Intreb prin usa:"ce faci puiu'?"...raspuns senin:"cc"...oookk...mai stau eu ce mai stau si vad ca nu iese fata...intreb din nou"te simti bine?"...raspuns senin:"daaaa"...dar eu deja cam frematam de nerabdare...eram hotarata sa intru peste ea,dar nu am apucat ca a iesit ea singura...cu o mutra mai mult decat satisfacuta...Intru in baie dupa ea...SI CE CREDETI???...masina mea noua de spalat era pictata toata cu CEL MAI NOU SI MAI SCUMP RUJ PE CARE IL AVEAM!!!....Cred ca va imaginati cat timp mi-a luat sa o spal...hahahaa...acum ma distrez aducandu-mi aminte,dar parca atunci nu prea imi venea de ras......
Va si sa auzim numai de bine!Iubiti-va mult bb-eii!
cius22
totala faza!!! acum razi dar atunci....
sa iti traiasca fata !!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac