Daca ai scrie o carte...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

Daca as scrie o carte? acesta a fost visul meu dintotdeauna, daaa, si pt. ca sunt o romantica, probabil ca as scrie un roman de dragoste, probabil ca viata bunicii mele, ehehe, timpuri vechi, cu alta aroma.
si as avea inspiratie doar intr-o casa pe plaja oceanului, cu tigara si paharul de cognac linga mine, si numai noaptea.

Vio

Suzi,catelus de catifea
orhideele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hosen spune:

si mie-mi place noaptea dar sa nu scriu carti ca sunt varza,dar sa povestesc sunt experta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nic23 spune:

Haideti, mai fetelor, scrieti ceva!

Eu am tot cautat pe internet edituri din Romania, pentru ca vreau sa fac traduceri din olandeza in romana si am dat de cateva edituri care sunt interesate sa publice mai orice.

Si atunci m-am gandit si eu: dar ce-ar fi sa scriu o carte? Dar apoi m-am gandit ca n-are cine sa-mi citeasca mie aberatiile.

Azi am avut de scris pentru facultate trei povestiri mici din viata mea. Si cand m-am apucat, nu ma mai puteam opri. M-am lungit cat o placinta si uite-asa incep sa ma gandesc iar daca nu ar fi bine sa scriu totusi o carte.

Cele de prin America s-ar putea imbogati scriind carti despre experientelor lor in perioada comunista, cred eu. Si tot ele ar putea traduce si publica tot felul de cursuri de management din engleza.

Ce ziceti? Facem un club?

Mergi la inceput