Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Raspunsuri - Pagina 16
florypop spune:
Bai fetelor am atata treaba la serv dar nu rezist sa nu va scriu macar doua randuri.
Deci pe rand:
Aissa, am sunat la Brasov un coleg de serv care mi-a spus ca cald si frumos si ca daca vin eu maine da comanda de soare...:)). Luam si table si remi si ce mai avem pe acasa. Luam tot nu lasam nik.
Rozi, de plecat plecam dar stai sa termin si eu treaba please. Te sun cand plec de la serv sa ne intalnim.
Pashosha (apropo care e numele tau?) in ce zona locuiesti? Sau mai exact de unde pleci?
Briantis, pe unde esti? Am citit mesajul tau dar nu iti pot trimite PM. Oricum sunt toti niste tristi dar mai vorbim maine cand ne intalnim. Ai sunat acolo?
Gata ma intorc la treaba...
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
florypop spune:
Rog moderatorii sa nu inchida acest subiect avand in vedere ca mai avem putin si plecam. Promitem ca vom deschide altul la intoarcere pentru impresii din calatorie.
Multumesc!
pashosha spune:
ma mir ca nu scrie in profil..numele meu este Gabriela, sau gabri..fara suparare detest gabi...de plecat, eu plec din rahova de la piatza, daca cunoasteti..de la aissa o statzie mai in sus...eventual, aissa, ca tot suntem una langa alta, pot sa trec sa mai iau din bagaje de la tine maine dimineata daca vrei; asha va avea Flori loc la ea in mashina de mai multe dulciuri si friptane...:)..
decideti voi cum vreti , eu pana la urma ce pot sa fac fac cu toata placerea, dar nu dulciuri..:)
sa iau camera video sa ne filmam...ce ziceci? ca aparatul de poze oricum il iau...care va feriti de camera? ma gandeam ca e misto ca ii avem pe grasi impreuna
florypop spune:
O iau eu pe Aissa ca s-ar putea sa plecam nitel mai tarziu si oricum vin in zona maine dimineata.
Ganditi-va unde ne intalnim pe drum. Ne putem intalni aproape de Rucar cand mergem spre Moeciu sau la Targoviste sau chiar acolo la vila.....
Mai vorbim,
Briantis spune:
Am vorbit cu avocatul Flory ,luni depunem recursul.Multumesc mult ,mult de tot.
Sunt acasa acuma ,asa ca ,daca trebuie sa mai stabilim ceva pentru maine ,ziceti ca las calc .deschis.
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by pashosha
Lumi...zi mi si mie ce jucarii iei ca sa nu caram aiurea amandoua la fel...ca ai nostri mai mari s or juca si ei...mingie si palete de plastic cu mingiuta de bureti..iau eu sau tu..nu de alta dar miniile ..jucariile ocupa ceva loc si vor avea si ei nevoie sa se joace...sa le iau topoganul sau nu? e de plastic...e carabil...ce ziceti...flori, sa iei remi daca vrei sa joci ca si mie imi place....va pup
Pai nu stiu ca fi-miu decide ce jucarii isi ia cu el, eu stabilesc doar limita de volum. Oricum el e fan masinutze si omuletzi deci cred ca de-astea isi va lua, o plasa. Si mingea de fotbal. Cu toboganul faci cum crezi ca al meu e oricum prea mare sa se mai dea pe el, cred.
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by florypop
Ganditi-va unde ne intalnim pe drum. Ne putem intalni aproape de Rucar cand mergem spre Moeciu sau la Targoviste sau chiar acolo la vila.....
Sa inteleg ca nu veniti prin Brasov? Mergeti prin Targoviste? Daca da, atunci ne intilnim direct la vila, in Moeciu. Noi in principiu cred ca plecam pe la 11 dar oricum noi facem 40 min pina acolo.
In alta ordine de idei vremea continua sa fie insorita dar nu prea calda. Am vrut sa pun webcam-ul pe ym sa vedeti da' n-am reusit. Deh
LuminitaB
pozele noastre
pashosha spune:
Fetelor, am si eu o intrebare, ca tot vorbim de plecare...vreau si eu sa stiu, voi ca idee cand ganditi sa va intoarceti duminica?
Pe mine ma aduce un bun prieten ca mi -e frica sa nu am probleme pe drum cu mashina , si asha ca ma aduce el si ma gandeam cam cand sa ii spun sa treaca sa ma ia. O avea si omul programul lui si nici nu vreau sa raman singura in pensiune sa astept...dupa pranz, seara..pe la 5, pe la 7?
mersi mult
florypop spune:
Gata, am cumparat toata Cora. Sper sa nu fi uitat nik. Acum ma apuc de salamul de biscuiti.
Aissa, maine la 8.30 dar oricum te sun pe la 8.
Briantis, nu ai de ce sa imi multumesti. Te sun dimineata sa vedem unde ne intalnim.
Luminita, pentru noi ar fi mai ocolit prin Brasov.Oricum avand in vedere ca voi plecati mult mai tarziu te sun dupa ce ne intalnim noi si iti spun pe unde venim. Deci iei tu mici, paine si varza ok?
Gabi, eu una zic pe la 5 dupa amiaza sa plecam ca noi mergem la serviciu luni.
Hai odihniti-va ca maine stati si cu fi-miu ca eu nu apuc sa dorm in noaptea asta. Abia am bagat masina de spalat.
Pupici,
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by florypop
Luminita, pentru noi ar fi mai ocolit prin Brasov.Oricum avand in vedere ca voi plecati mult mai tarziu te sun dupa ce ne intalnim noi si iti spun pe unde venim. Deci iei tu mici, paine si varza ok?
Nici o problema. Si cu intilneala si cu cumparaturile OK.
LuminitaB
pozele noastre