Weekend la munte-S-A REZOLVAT
Raspunsuri - Pagina 15
florypop spune:
Va place salamul de biscuiti?
Ma gandeam sa fac totusi la noapte ceva.....de mancare....sa nu va ganditi la altceva.....
As face alt fel de prajitura dar nu prea am cum sa o transport.
Maine plecam. Nu va bucurati?
Va pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
aissa spune:
Flory, cred ca o sa ai succes cu salamul daca ai timp sa faci.
Eu ma bucur de nu mai pot, dar sunt si in panica, pe cuvant daca stiu ce si cate sa iau la mine.
Luminita, poti te rog sa ne spui cum e vremea? Eu am dat azi locatie Brasov (pe desktop weather) si am dat pe spate. Mi-a "zis" ca acum sunt -6 grade si bate vantul cu 122 km/h. Dar pentru maine si poimaine arata bine prognoza, fara ploaie. Si nu stiu ce fel de haine sa iau, subtiri/groase.....
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
florypop spune:
Aissa mama in ce prognoza te-ai uitat ca mie imi arata 9 grade si viteza vantului 17 kmh....:)
Daca nu stii ce sa iei da cu banu'. Pentru bebe eu iau hainute groase.
Am sa ma straduiesc sa fac salam de biscuiti si mai vad eu ce mai fac.
Fetilii, unde sunteti bai?
Pupici,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)
LuminitaB spune:
quote:
Originally posted by aissa
Luminita, poti te rog sa ne spui cum e vremea? Eu am dat azi locatie Brasov (pe desktop weather) si am dat pe spate. Mi-a "zis" ca acum sunt -6 grade si bate vantul cu 122 km/h. Dar pentru maine si poimaine arata bine prognoza, fara ploaie. Si nu stiu ce fel de haine sa iau, subtiri/groase.....
Stai linistita, cred ca nici macar la Vf. Omu, unde e statia meteo ce o inregistreaza cei de la weather.com nu e chiar asa de frig si vint. La noi e soare stralucitor, cer senin si nu prea cald. Deocamdata sunt vreo 12 grade dar sigur se mai incalzeste azi.
Haine trebuie sa luam si groase si subtiri
LuminitaB
mami lui Tudor 2.12.2004 si a lui Cri 24.12.1998
pozele noastre
aissa spune:
Bey, io v-am zis unde m-am uitat, de aia am si zis.....Am intrat acum iar, dar au ei sigur buba la cap ca in continuare arata la fel, dar zice ca azi se fac 18 grade.
Si eu cred ca iau si subtiri si groase, problema e ca trebuie sa iau si pt noi (ca presupun ca nu ne primiti in pielea goala) si pentru ea trebuie muuuulte, ca a mea e inca borasteanca.
Rozi spune:
Fetelor, de 10 pagini tot plecam! Hai odata, ca face fiu-meu 10 luni, cum socotise Flory!!
Aissa, in ce unitati de masura scriu aia?? Poate vit vantului in cm/sec :))))
BB al meu e maraicios, ma capiaza! Si azi noapte am avut program de pune-l ia-l, mai pune-l si mai ia-l o data! Si plimba-l prin casa, si iar pune-l si iar ia-l! Si e si racit, nu stiu cum se tot intampla!!
Eu iau haine subtiri pe dedesupt (tricou) si groase pe deasupra (pulover) :)
Hai sa luam si bere fara alcool, poate beau si soferii duminica inainte de plecare. Cris, intreaba-l pe shefu' ce bere (cu alcool) sa luam, ca se pricepe :)
Silvia_Pui spune:
Sa aveti timp frumos la munte . Distractie placuta si nu ii ,, insurarti inca ".Data viitoare o sa venim si noi , acum insa suntem prea mici , abia avem doua luni si jumatate .
Silvia , Marius si bebe Stefanut
aissa spune:
Rozi, sa inteleg ca tu nu iei decat hainele de pe el? ASa si eu vreau sa iau si haine subtiri, dar seara sigur e rece asa ca trebuie si groase. Problema mea e cu varsaturile (ma rog, regurgitatiile) dar una peste alta trebuie sa am schimburi. Vad eu.
Cat despre bere....Sefu e la munca acum (mi-e mila de el, zau - ieri a iesit din tura de 24, nu a dormit deloc peste zi, azi iar e la 24, maine plecam....cred ca e nauc). Cand o sa vorbesc cu el o sa il intreb, daca vreti voi, dar zau ca nu are nici o pretentie la marca, multa sa fie
Ce vroiam acum sa intreb e daca chiar sa iau un remi la mine. Table nu am. Vorbeai serios Flory? Sau nu ne caram cu ele.....
pashosha spune:
Va pup fetelor...ce faceti? Pot sa va spun ca un shofer ce sunt ca berea fara alcool e poshirca..ara gust naspa..cine o sa bea? hehehe
si luati va haine groase ca eu am fost anul trecut in august la munte...soare si un frigggggg...de intepeneam..la o adica le bagam in mashini..eu am loc...v am mai zis..dar se pare ca nu ati citit...si flori...baga multe prajituri, ca le car eu...le mananca rozatoarele mele pe toate pana la munte...si oricum eu plec pe la 9..dar imi puteti da de carat..
Lumi...zi mi si mie ce jucarii iei ca sa nu caram aiurea amandoua la fel...ca ai nostri mai mari s or juca si ei...mingie si palete de plastic cu mingiuta de bureti..iau eu sau tu..nu de alta dar miniile ..jucariile ocupa ceva loc si vor avea si ei nevoie sa se joace...sa le iau topoganul sau nu? e de plastic...e carabil...ce ziceti...flori, sa iei remi daca vrei sa joci ca si mie imi place....va pup