cresa dr taberei

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Iruse, aici ai dreptate...Maysa nu pare a fi copil nazdravan...
Insa acasa este Duracell...nu are loc o clipa...asha e si cand iesim cu ea!
Si n-o spun eu, o spun altii...
Insa pentru ca stam mult cu gura pe ea...cat poate la varsta ei...se "abtine" sa faca prostii!

LA 3 ma duc sa o iau, poate ne vedem atunci!

Pupici,

Ramona (sapt. 29, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Hehe Iulia ma bucur mult ca ai dat de Maysa cretulina, si eu garantez ca de mititica era zbengulici rau de tot, ne-am mai vazut noi prin parc de cateva ori.... Multumesc de detalii, intr-adevar ma gandec ca daca raman atatea locuri libere poate baga cpilasi de varsta fiica-mii ca e destul de mare la aproape 2 ani atunci... oricum de vazut sigur ne vom vedea...
Va pup si va las sa impartasiti expeiente de la grupa de la parter

Mergi la inceput

Hello,

N-am mai discutat de mult!

Iruse, plz, activeaza-ti PM, doresc sa te intreb ceva...
Irina ce mai face??? Nu am mai trecut de mult pe acolo, insa ceva nu mi-e clar si tare as vrea sa stam nitzel de vorba in privat!!!

Andora, ce face Gogo, la ce grupa ai inscris-o?

Ramona (sapt. 33, pentru a doua oara mamica!!!)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Ramona, zilele astea tre' sa merg ca mi-au zis sa vin la sf lui august sa stabilim totul, sper sa nu am vreo surpriza neplacuta. Hihi, acum ma uitam ce putin mai ai pana vine fratioara Maysei, nastere usoara si sa poate-ti vad si burtica inainte sa iasa ebeblul

Mergi la inceput

Buna Andora!

Am burtica de zici ca am inghitit o minge de fotbal...mult nu prea mai am, am senzatia ca e cam jos, sa vedem peste doua saptamani la ecograf si medic ce concluzie tragem...cum nasc, functie de pozitia si marimea bb. Sunt convinsa ca e mare, si Maysa a avut 4100g la nastere, nu cred ca acum fac un pisoi...

Nu e un secret ce vroiam sa discut cu Iruse...de ceva vreme nu am mai fost "atenta" cu doamnele de acolo si am senzatia ca imi raspund mai sec, etc, etc...Mai mult, cand merge socrul meu s-o ia pe Maysa...ba n-a mancat toata ziua, ba cica a e nefericita ca a lovit-o doamna...Acum e bolnavoiara si cu toate ca de obicei eram "certata" ca o tin acasa pentru muci si tuse, acum pentru aceeasi chestie, tataie mi-a spus ca doamna mi-a spus sa o tin acasa...Ciudat, nu? Mai ales ca vb. zilnic cu ele si ele nu-mi spun nimic din toate astea...doar ca intr-adevar Maysa e mai lenesa la mancare, ca trebuie sa o ajute...dar ca NU MANANCA NIMIC...nu prea cred, mai ales ca vad productia de kk de seara, cand sa fim seriosi, din aerul respirat n-o face!!! Fiind intre socru si doamne, m-am prezentat sa discut cu cea care a comunicat cu tataie...si fiecare cu versiunea lui!!!

Nu stiu ce sa cred...si tare as vrea sa stiu macar 50% din adevar...

CE stiu clar e ca socrii nu au fost de loc incantati ca i-am "privat" de placerea de a tine copilul inchis in casa cu ei...intre 4 pereti...cu televizorul pe desene sau politica (functie de care din ei sta cu fetitza), i-am privat de placerea de a da peste cap programul de masa al copilului cu tot felul de dulciuri, i-am privat de placarea de a nu respecta de loc un program de somn, de masa, de iesit afara, etc...

Sunt ushor necajita, stiu ca-i vor binele...mai stiu si ca un strain nu are grija de al tau ca aproapele si ca poate si doamnele de acolo imi spun ce cred ca-mi doresc sa aud...INSA CARE E ADEVARUL???

Pupicei si mai vb...

Iruse, imi reinoiesc dorinta de a discuta cu tine in privat...ca pe acolo slabe sanse sa ne vdm!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Buna ARAMONA, si eu te caut de vreo 3 sapt...Tocmai ti-am trimis un mail si astept raspuns la el sau sa ma suni...Sanatate si sa tii sarcina atat cat trebuie, chit ca ai inghitit o minge si te poti da de-a dura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

RAMONO, ce faci? Astept cu nerabdare semnul tau de mai bine de 3 ore...Nu pot sa cred ca plec si azi fara sa iau legatura cu tine...
Am reusit sa activez si PM, si nimic...E si maine o zi!...

Mergi la inceput

Fetelor sper sa nu ajungeti al concluzia ca doamnele sunt neatente si mai mult nu mai zic... Iulia pup si spe sa dai mai repejor de Ramona... haideti mai de ce nu va telefonati mai bine?
Ramona nastere usoara si sa stea bebe acolo cuminte inca vreo 7 saptamani... cu cresa ma cam speriati, uite Maysa nici nu mai are multe lunisoare si poate merge la gradinita, tin minte ca odata m-am intalit cu ea si bunicul prin parc, parea ca se inteleg super, cred ca era tatal tau insa... Cunoastem chestia cu dulciuri intre mese samd, la noi nu e cazul sa stea cu bunicii inca fiindca lucreaza, sper sa se descurce la cresa si sa nu fie probleme de nici un fel...
Va pup si bafta, sa auzim doar de vesti bune!

Mergi la inceput

Ne-am gasit in sfarsit!

Tataie din parc e socrul...parintii mei locuiesc in Tg. Mures...slabe sperante s-o vezi pe Maysa cu ei!!!

Nu e dracul asha negru cu cresa, insa e normal sa nu fii 100% multumit...carente sunt peste tot...si la bunici, si la bona, si la cresa...

DAr eu stau mai relaxata de cand e la cresa!!!

Pup, fug la o "barfa" cu Iulia!!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Ramona acum am inteles cum e cu bunicul ... bafta la conversatie si sa trageti concluzii frumoase... si multumesc mult Iuliei pt numeoasle lamuriri

Mergi la inceput