cresa dr taberei

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aramona spune:

Hop si eu pe aici!

Posed una bucata incarliontzata, pe nume Maysa, la grupa C parter, care are programul pana la orele 19.
Andora, poate o dai pe Gogo acolo...

Iruse, Irina si Maysa sunt oare in aceeasi grupa???
La noi au grija de copii D-na Cornelia si D-na Cristina, sunt amandoua dragutze...Nu pot fi 100% multumita, insa per ansamblu e OK.

Maysa nu are rabdare la masa, se joaca...si mi se spune ca o hranesc ele...Imi vine sa le cred, pentru ca Maysa nu a slabit, din contra, a luat cca 1kg de 3 luni...de cand a inceput cresa!
In plus, acasa nu mai vrea sa manance...daca ar fi flamanda mi-as da seama!!!

Ce e neplacut e faptul ca in colectivitate au inceput problemele cu muchishorii si cu roshu in gat... In 3 luni am facut tratamente de cca 1 saptamana, intercalate cu 1-2 saptamani de pauza, gradual, asha: Biseptol...Amoxicilina...Amoxiclav...Summamed...

Acum ii dau doar siropele de tuse si Nazomer cu propolis in nas...
Dar inca nu e bine...

Cam asta ar fi...

Mi-ar face placere sa schimbam impresii!!!

Va pup!

Ramona (sapt. 29, pentru a doua oara mamica!!!)

Ramona si Maysa (27 ianuarie 2004)

Poze cu Maysa-"Duracell"

Nu lua viata in serios. Nu o sa iesi din ea viu!

Mergi la inceput

Era sa uit: Maysa va avea in septembrie 2,8 ani...si mi-au recomandat sa n-o "fortzez" cu gradinitza, sa o mai las un an la cresa...

Prin urmare asha voi proceda, mai stam un an acolo, deci e posibil sa fim impreuna, pe acolo!!!

Andora, noi n-am vorbit de mult...poti sa aranjezi ca Gogo sa fie la parter...Eu m-am intzeles cu directoarea...

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Aramona eiii de cand n-am mai vorbit, de vazut nu mai zic... Ma bucur sa aud ca Duracellu' tau e la aceasta cresa, sa vedem cum si ce aranja la inscriere... Eu am mai vazut-o o data in parc cu bunicul si inteleg ca tot la fel de zvapaiata si iute a ramas , de aceea cred ca nici la masa n-o vad stand cuminte, ma bucur sa aud ca s-a ingrasat deja 1kg....
Multumesc pt detalii, sper sa nu mai fie nevoie asa des de tratamente si antibiotice desi acesta e apanajul oricarei crese...
Va pup dulce si sanatate piticilor!
\PS Aramona pup burticutaaa!

Mergi la inceput

Andora !!!
Din grupa Maysei pleaca destui copilasi la gradi...Vezi ce-ti mai spun si celelalte fete, daca te hotaresti...eu zic ca nu e rau!
Nu stiu cum e la altele...poate nici eu nu sunt extrem de pretentzioasa...Mai am din cand in cand si eu de carcotit...dar realizez ca lucrurile nu pot fi perfecte...

Sunt tare trista acum...am fost la medic si m-am suit pe cantar...am pus deja 20kg pe mine...mi-am stricat toata ziua...Ma umflu cu aer...nu stiu de ce pun atat pe mine...ca de mancat mananc cam la fel...
Of...iar cure dupa...

Pupici, mai vorbim...Sarna de pupici!!!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Ramona da, nici eu nu sunt pretentioasa dar ma cam ingrozesc cand ma gandesc la boile inerente colectivitatii... Gogo nici macar rosu in gat nu a avut, racita a fost doar de 2-3 ori.. antibiotic a luat o data-n viata, poate fiindca un am cocolosit-o deloc, sa speram ca isi va face rapid anticorpi si ca episoadele de bolit nu vor fi multe.
Cat despre greutate nu mai fii trista, bebe trebuie sa fie sanatos, daca ai putut arata asa bine dupa nasterea Maysei atunci metabolismul tau iti va permite sa scapi si de kilele astea...... Multa sanatate si sarcina usoara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Buna fetelor: Andora, o noua cunostinta - Ramona, n-am mai intrat pe-aici de cateva zile. Nu e mereu cum vrem noi...Da Ramona, in mod sigur fetele noastre sunt in aceeasi grupa. Ciudat ca nu o stiu si nici Irina nu mi-a spus niciodata de ea... Sa nu iti inchiui ca vorbeste asa de bine, dar acasa imi spune numele colegilor ei: Bianca, Renata, Rares, Alisanda, Asandu, Asanda, Denisa... cred ca stiu creo 10 copilasi din grupa ei. Da, din grupa ei pleaca 11 copii din 18. Irina se pare ca e mai mica cu 2 luni. Si noi vrem sa mai stam un an.
Azi am sa o vad pe Maysa, sigur!
Cum am mai spus, dar nu stiu daca aici, Irina mea doar o data a avut rosu in gat, la inceput. Ca-ui mai curge nasul , ca mai tusestel cred ca asta e inevitabil...
Felicitari Ramona, pt. cel de-al doilea bebe, curaj, eu am luat 27 de kg, eram ca un hipopotam, iar acum sunt mai slaba cu inainte, adica 55. Important e ca bebe sa fie sanatos, restul ce-o vrea Domnul...Presupun ca ai un doctor bun.
Toate cele bune tuturor.

Mergi la inceput

Multumesc fetelor de incurajari!!!
Ma consolez si eu cu ideea ca in timp voi redeveni macar la 65, daca nu la 62, cum aveam inainte de Maysa (Eu am 1,73...si mai slaba de 62 chiar nu-mi vine bine...ma "ascut"...)

Sarna Andora...ceva mi-am revenit...dar cu ce eforturi...dieta...aerobic...la fel va fi si acum...Daca am avut puterea s-o iau de la capat cu bb mic, trebuie sa am vointza sa ma ocup si de mine, nu???

Iruse, si pe Maysa o aud pomenind cam aceeasi copii, mai putin Irina... Eu cred ca de fapt copii astia sunt cei mai "activi" si ingrijitoarele le pomenesc numele cel mai des..."Renata, n-o mai lovi pe x..."..."Bianca, iar ai facut pisu pe tine...", "Rares...las-o si pe y sa se joace cu jucaria aia..."...si de fapt ai nostri copii sunt niste "ingerasi"...

Eu parca totusi am auzit-o pe Maysa spunand de Irina...insa prea multe nu scot de la ea...iar in ultima vreme chiar nu am fost eu cu ea...ci sotzul...Maine in schimb ma duc eu s-o iau de la cresa...pana in 3 parca...

Sunt tare curioasa daca azi ai "reperat-o"...au intarziat ceva la cresa...

Va pupicesc...poate din toamna marim numarul mamicilor cu puii in aceeasi grupa...facem sindicat!!!

Poze cu Maysa-"Duracell"

Mergi la inceput

Hehehe deja sunteti doua in gasca.. rbavo dom'le, ma bucur ca v-am facut lipeala oarecum si pup printesele cuminti
Un lucru eram curioasa, in grupa aceasta sunt copii de la ce la ce varsta? Adik cum sunt facute grupele, cu copi de varste cat mai diferite ca sa poate fi supravegheati mai bine? Oricum nu difera mult lunile intre ei insa tot e altfel un copilas de 15 luni fata de unul de 24.
V-ati reperat azi colegii? Va pupic!

Mergi la inceput

Buna Andora, da, azi am "reperat-o" pe Maysa. E mai creata decat fii-mea si are ochii si mai inchisi. Va deveni o bruneta, mama mama... Da nici Irina nu va fi mai prejos... In mod cert se va inchde la par. DA, merci, cam tu ne-ai facut "lipeala", asa e. Si e un lucru extraordinar. Poate o bagi si tu pe Daria parca, aici. Putem afla mai multe...Copii ii cam "sorteaza" dupa varste. Am vazut acolo o grupa plina de carucioare si prichindei care abia stiu sa mearga. Nu va fi mare diferenta, caci, din cate stiu eu, Irina va fi cam veterana acolo. Ti-am spus, din 18 pleaca 11 copii. Raman 7. In astia 7 mai sunt mai mici decat Irina vreo 3, poate chiar Maysa sa fie cea mai mare ca varsta. Defectul meu: sociabilitate maxima. De-asta stiu atatea despre copiii din grupa...Mai vorbesc cu o mamica, mai intreb educatoarea...si aflu de toate.

Mergi la inceput

Am revenit caci am incurcat borcanele: Buna Andora, si pt. Ramona e mesajul cu reperatul... Si, ca tot am ocazia, adaug ca intr-adevar, Irina e o fata cuminte. Mereu mi se spune ca e cuminte. Este posibil sa ai dreptate, Ramona, cand spui cutare nu fa cutare...Nici Maysa, cat am vazut-o ieri, nu pare un copil nazdravan...

Mergi la inceput