ANUNT IMPORTANT- 2 IUNIE!
Raspunsuri - Pagina 2
irina_ina2000 spune:
Buna Adriana,
eu sunt tocmai din Botosani si nu te pot ajuta cu participarea dar tare mult as vrea sa stiu exact ora cand vor fi discutiile la TV.Sufleteste voi fi alaturi de tine si de mamicile care vor participa.
Multumim din suflet pentru tot ce faci.
vivi.vio spune:
Adriana, da-ne mai multe amanunte, te rog .
Pe ce post de televiziune vor fi dezbaterile si la ce ora?
Exista un numar de telefon la care putem suna?
eu am intrat pe legea noua, astept eliberarea atestatului.
Din pacate nu pot participa .
Rozi spune:
Adriana, eu nu stiu cum pot ajuta, pentru ca:
1. in cazul meu adoptia a mers si merge pe legea veche, pe cea noua o pot cunoaste doar teoretic, nu m-am izbit de ea;
2. eu l-am luat pe bb de la asistenta maternala, nu din maternitate sau alta institutie si nici nu am cautat prea mult.
Daca insa crezi ca e nevoie sa particip la discutia teoretica, in cazul in care alte fete care au experienta mai relevanta nu pot veni, te rog sa-mi spui.
Victoras (24.08.2004)
Silvia_Pui spune:
Inteleg ca subiectul este Copii abandonati in spitale , nu legea adoptiei neaparat , fie ea veche sau noua . Si sunt mai multe aspecte de lamurit , de care din cate imi amintesc v-ati lovit toate , plecand de la atestat . Spre exemplu nu inteleg de ce la Bucuresti trebuie sa astepti 60 de zile pentru atestat , iar eu am inceput demersurile pe 8.09 si am avut atestatul pe 21.09 , doar traim toti in aceesi tara si e vorba de aceeasi lege .
Apoi toate am fost lasate sa intelegem la un moment dat ca trebuie sa ,, miscam din urechi " pentru ,, miscarea mecanismului " . Si mai sunt si alte aspecte , care imi scapa acum , imi voi face o lista , dar sa stim si noi ora si postul daca se poate .
Silvia , Marius si bebe Stefanut
adrianangi spune:
Nu cred ca dezbaterea cu pricina va fi difuzata in direct pe vreun post de televiziune. Vor fi invitate toate televiziunile, dar ma indoiesc ca va transmite live vreuna...
Important este sa vorbim despre cum poate fi usurat procesul adoptiei. Vor fi prezenti Mihai Voicu, cel care conduce comisia special creata la guvern, la indicatia lui Tariceanu, Bertzi, presedintele ORA, Bogdan Panait, presedintele ANPDC.
Nu ma astept la comentarii pe lege, ci la povesti cu si despre oameni care vor sa infieze, dar primesc raspunsul ca in maternitati nu sunt copii adoptabili. Sau au un copil in plasament in vederea adoptiei si traiesc cu frica luni de zile, pina se finalizeaza procesul...
Discutia este, inderect, despre ADOPTIILE INTERNE pentru ca, in acest moment, pentru copiii abandonati in spitale, este una dintre singurele solutii viabile, pe termen lung!
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
qsar spune:
quote:Este adevarat, sistemul are o gramada de defecte insa... Noua nu ne-a lasat nimeni, pe toata durata procedurilor, impresia ca trebuie sa "fim atenti". Poate ca a fost unul dintre cazurile fericite.
Originally posted by Silvia_Pui
Apoi toate am fost lasate sa intelegem la un moment dat ca trebuie sa ,, miscam din urechi " pentru ,, miscarea mecanismului "
Q
Silvia_Pui spune:
Si eu am spus si repet , la DPC aici la noi am gasit OAMENI deosebiti . Probleme am avut cu ,, personalul '' din spital cand am deranjat ,, ploile " si de ,, miscat din urechi " ni s-a sugerat cand am cautat un copil asa mic cum doream noi intr-un judet vecin . Acolo ni s-a spus ca pana la 2 ani nu o sa gasim copil adoptabil , dar sa mai vedem , ca ar fi ceva , dar ca este greu !!!
Silvia , Marius si bebe Stefanut
adrianangi spune:
OK, deci legea e perfecta si nu trebuie schimat nimic....
http://adriana.freewebspace.com/photo.html
qsar spune:
Ba legea este proasta si sistemul nu merge. Insa ar face mai mult rau prezenta intr-o dezbatere a unei persoane nepregatite ca mine. Sigur as spune o tampenie si le-as da apa la moara celor care sustin ca legea e minunata si lucrurile merg pe-un drum bun. Ba le-as mai da si "munitie" de tip "uite cine s-a gasit sa vorbeasca, o cocoana care habar n-are de lege...." Stii, ma aflu intr-o dilema... sa fiu un prost tacut sau un semidoct vorbaret?
Q
florypop spune:
Adriana, la ce ora si unde are loc?
Eu chiar as face tot posibilul sa vin.
Te pup,
Flory si Andrei (27 Nov 2004)