EUROVISION - Kiev
Raspunsuri - Pagina 11
ruxi spune:
Mie mi-a placut foarte mult Luminita si Sistem, si melodia e super.
Luminita ARE VOCE, iar afirmatia ca-i urata si batrana e complet aiurea.
BRAVO Romania, sper din suflet sa castige!
Mi-au mai placut si moldovenii, Zdob si Zdub.
Ruxi si Clara pisicuta, 19 aug 2002
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
Povestea nasterii
alinkav spune:
Mie mi-au placut foarte mult Zdob si Zdub, erau cum spunea cineva mai sus, originali.
Si din Ungaria mi-a placut melodia, placuta, desi cam fara viata. Melodia a Luminitei e puternica, nu pot spune ca e super super, dar zic ca merge destul de bine pe langa cele auzite.
Vom vedea maine ce se va intampla!
Oricum bafta Romania!!!!!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
Salina spune:
Asa e, Ruxi . Luminita e super. ARE VOCE si eu cred ca arata IMPECABIL la 37 de ani. Dar , sigur, gusturile nu se discuta iar ceea ce unora le place, altora li se poate parea complet aiurea. Eu imi mentin parerea ca anul acesta RO se prezinta cu ceva ce are sanse sa castige. Si, repet, mi-au placut mult LUMINITA & SISTEM
Am vizitat si site-ul recomandat de Menna si am ascultat melodia "again and again" si nu m-as satura de ea.
PS- sotului meu i-a placut trupa din Norway , pe bune
ALINA
"Adevarul nu e intotdeauna acelasi lucru cu propria-ti parere." -H.Sienkiewicz
alinkav spune:
Are 37 de ani???? Ma gandeam ca are cel mult 30, hai 32, dar in nici un caz 37!!!Arata extraordinar!!! Si vocea ei e super!
Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex
serenity spune:
Luminita si Sistem au fost super si asta o spun chiar ziaristi de pe aici ( ieri in Göteborg Posten erau pe locul trei si se stie cat de carcotasi sant nordicii cand vine vorba de Romania sau o tara ex-comunista ) .
nu stiu de ce nu ma mira replicile venite de la niste duoamne campioane la aruncatul cu posetuta sau sacosa ! probabil le trebuia o le-le blonda & trashy sa se lalaiasca pe scena la Kiev !
Alexandra , mamica lui Mihaita
Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pina la lacrimi ( A.Camus )
Sabina spune:
hai ma nu fiti rai:)
adevarul e ca luminita are voce, dar nu una de exceptie.Are volum bun,dar un ambitus mititel si timbru destul de obisnuit.
Si credeti-ma....ca ma pricep nitel
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp? br / TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
danangie spune:
Mie mi-a placut foarte mult Luminita si Sistem.Mi-a placut jocul scenic.Mi-a placut spectacolul.Intr-adevar ucrainienii vorbeau o engleza frumoasa.Vreau sa va spun ca eram extrem de fericita pentru ca au intrat in finala.
Cum zicea cineva mai sus:gusturile nu se discuta.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Salina spune:
Pura curiozitate, scuze ca e off topic... Sabina - da-mi si mie te rog 1 exemplu de posesoare de timbru special, ambitus mare si sa fie o voce DE EXCEPTIE. Pe bune, fara mistouri. Parerea ta si atat, pt. ca am inteles ca te pricepi.
ALINA
"Adevarul nu e intotdeauna acelasi lucru cu propria-ti parere." -H.Sienkiewicz
Sabina spune:
nu i-am auzit pe zdubi...da imi sunt f simpatici.
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.