EUROVISION - Kiev
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/buli/buli.jpg)
buli spune:
quote:
Originally posted by slakje
Parerea mea e ca au fost cu totii niste penibili, inclusiv ai nostrii, de tot rasul, Luminita asta dupa ce ca-i batrana si urata ,nici nu are voce deloc , mi se pare de tot rasul cum se strofocau acolo de parca se dadeau de ceasul mortii.
De altfel cu totii, slab, foarte slab...Cel mai tare am ras la piesa Ungariei care vad ca se inspira din "tiganiada" care prinde mai nou la publicul de peste tot.Slab si jalnic tot Eurovizionul asta.
mey, tu vorbesti serios??
eu m-am uitat pe mute ca dormea copilu, dar Luminita Anghel are voce, iar Zdob si Zdub chiar is faini de tot. n-am stiut ca au fost ei pt. Moldova, daca stiam cred ca puneam castile
Anca si
![](chitara.gif)
gasca MAO, Mateiutz
know your mind, love your body
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
Vorbesc foarte serios, care voce, nu-s cine o tine si propulseaza si pe asta pe scena muzicala.Auzi,...voce, talent..
Nu mi-au placut deloc, deloc.Strofocare multa pt nimic.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/DianaVig/DianaVig.jpg)
DianaVig spune:
Ce ziceti de semifinalele de aseara? Mi-a placut tare organizarea, prezentatorii vorbea o engleza foarte buna avand in vedere ca erau ucrainieni, concurentii de asemenea buni. Eu am votat cu Moldova cu Zdob si zdup care mi-a placut chiar mai tare decat melodia noastra dar am votat-o si pe aia. Mi-a placut de Sistem dar cred ca Luminita ar trebui sa se miste putin mai mult. Nu pot sa spun ca mi s-a parut penibil chiar deloc.
Violetik spune:
Mi-a placut foarte mult Luminita si System a fost un show de zile mari.Drept rezultat i-am votat.
Deci v-au placut Zdubii? Noi ii adoram. Votatii in continuare!! si merci!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Adela spune:
Luminita nu mi-a palcut deloc. Da` deloc! Melodia aia a fost urlata... era deja desfigurata saraca cat casca gura sa-i iasa sunetul.
Moldovenii in skiiimb, am mai zis: BESTIALI! Un bravo pentru Zdob si Zdub !!
Adela , mamica de Julia
LauraM spune:
Mie mi-a placut foarte mult Luminita.
Melodia o ascult in ultima perioada mai mereu.
Ce nu mi-a placut a fost corsetul. Ea in general se misca pe scena ... acum era cam greu de realizat lucrul acesta. Credeam ca anul trecut a fost o greseala costumatia Sandei .
Una peste alta au fost tare simpatici.
Si ca sa fiu sincera... cel mai mult din semifinala mi-a placut melodia Ungariei. Sa vedem cum va fi in finala.
Multa bafta!
alinah spune:
Mie imi place cat de subiectivi suntem
Chiar daca o sa imi iau rosile in freza
Aratati catre altii cu degetul, ca sunt asa si pe dincolo, iar noi suntem atat de stralucitori in tot jegul celorlalti. Noi avem dreptul sa zicem despre unii altii ca au cantat jalnic, s-au imbracat nu stiu cum, dar ei de noi, ferite-ar sfantu'! La fel cum noi vedem pe romani cei mai cei, asa si celalalte tari isi vad participantii cei mai buni. Altii pot fi cat de cat obiectivi si sa aprecieze strict melodia impreuna cu vocea.
Dar Eurovisionul nu este un concurs de melodii sau voci, ci un campionat european de "cantare"....fiecare tine cu echipa lui si apoi prietenu', vecinu' etc.
Personal, melodia Luminitei Anghel&Sistem, nu mi s-au parut cea mai buna, mai buna ca altele mai proasta ca altele. Cred ca are voce, da r a incercat sa faca prea multe vocalize...ceea ce pe mine ma deranjeaza, imi da senzatia de ceva fals, tras de par. In schimb mi-a placut jocul scenic al trupei, cum a fost imbracata Luminita....un pic exagerat decolteul, de am stat cu ochii pe sutien cand batea la toba, sa nu cumva sa sara parleazul .
Melodiile care mi-au placut au apartinut Croatiei, Moldovei, Belarusului si Danemarcei (cam asta este si ordinea). Ceva am de zis fata de Belarus...pacat de melodie, ca tipa n-avea voce...dar totusi am trecut-o pe lista mea, ca mi-a placut melodia.
Personal, cred ca Luminita Anghel si Sistem sunt undeva in prima jumatate a clasamentului.
PS. Despre Austria, jale, i-am spus sotului, ca nu-mi place deloc melodia si n-a luat finala. I-a trecut supararea repede cand a auzit-o si el
Poze (23.08.2004)
alyah spune:
draga iepurasule, lasa-ne sa ne bucuram in saracia noastra
va rog sa-mi dati detalii despre finala de sambata, eu is in coltul lumii - Portugalia si nu stiu nik dar va rog nu ma lasati !!! dati-mi numarul de telefon la care sa sun si mai rog eu niste prieteni sa sune pt noi - acuma e naspa ca mai toti is de prin alte tari prezente la Eurovizion, da ii pacalesc eu cumva...
iar daca nu fug de la un telefon public la altul ca is cateva prin zona... deci am nevoie de ora la care e finala, site-ul pe care se difuzeaza si nr de telefon !!!
alinah spune:
Pentru cei/cele care vor sa asculte melodiile de la Eurovison in intregime, le gasiti aici:
www.keithm.utvinternet.ie/05participants.htm" target="_blank">http://www.keithm.utvinternet.ie/05participants.htm
PS. Va trebuie RealPlayer
Poze (23.08.2004)
Menna spune:
Dragilor dragelor
sunteti grozave , pe bune! mi-a luat vreo 20 de min ca sa va citesc toate msj-ele , d'apoi nene ... m'au trecut toate starile :
- zambete, lacrimi,nervi ,iar in final lacrimi de bucurie si ... speranta , multa speranta !
Mai nene, aci e balci de femei ... si mamaaaaaa ce-mi place .
Sunteti super haioase :))
Ala e asa, ala e pe dincolo ! Da ! aveti dreptate toate !
Dar pot sa va zic ca am ramas fara voce dupa seara trecuta si nu-mi pare rau deloc
Am cantat cat m-a tinut gura si la Luminita & Sistem si la Zdob si Zdub ... SUPPPPEEEEEEEEEEEEER !!
Mi-a placut Ungaria , mi-a placut Israel si cam atat !
Nu i-am analizat prea mult pe restu' ,caci sincer nu ma durea de ei... ma "doare" (a se citi - interesa!) doar de ai nostri si cand zic ai nostri , ii includ si pe Moldoveni .
Mi-as dorii din suflet sa castige Romania sau Moldova !!!
Merita , asta e cert ! Sa dea Domnul sa ne clasam pe un loc care sa ne califice direct pt la anu' !
Cat despre vestimentatie Luminitei [;) chiar si eu mi-am facut griji ... multe griji ->
Hai sa le tinem pumnii Luminitei & Co ,iar cei d'afara (Mamico de vezi site-ul asta , sa stii ca si la tine ma refer !!!! Si din State se poate vota, nu ??) sa inroseasca linia Romaniei.
Sa dea Domnul sa iasa bine si sa fie o votare corecta si dreapta ! HAI ROMANIA !!!!
Ps: postati mesaje de incurajare pe www.starmanagement.ro , acolo trupa Sistem & Luminita isi scriu jurnalul zilnic si cu siguranta vor citii mesajele noastre de incurajare !
Toate cele bune si la o treapta cat mai inalte pe podium !