ce te faci cand vei fi mare?
Raspunsuri - Pagina 4
april spune:
fii-mea la 5 ani: FORNETARA!!!! adica sa vanda fornetti, "ca uite ce de bani face tanti si mananca cat vrea"
iriale spune:
Ale, 4 ani, mi-a raspuns acum cateva zile ca atunci cand va creste vrea sa fie... John Cena. Pentru cele mai putin informate (ca si mine, de altfel, caci am stat ceva pana cand am inteles la ce se referea ) este un campion de wrestling.
Iri, mami de Ale
Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.
crista-s spune:
Fratele meu cind era mic zica ca se face "stilp de telegraf" . Aviz amatorilor care vor copii inalti .. el acum "se invirte" pe la 1.90 m deci.. deci si-a cam indeplinit dorinta .
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
gabella spune:
Baiatul meu are doar 2 ani asa ca nu prea cunoaste inca meseriile mai interesante si vrea sa se faca doctor. In schimb nepotul meu la 4 ani vrea sa fie Terminator
gabriela
zana spune:
Intr-un an de zile a adaugat noi meserii: a fost pe rand librar, market-ist, politist dar cred ca in final s-a decis sa ramana pieton o sa strice la papuci
pitilache spune:
Baiatul meu cand avea vreo 2-3 ani: "excavator" (a se citi: sofer de excavator"). Era fascinat de aceste masini... intre timp s-au mai schimbat preferintele, e drept ca intre timp a facut si 7 ani..
Roxana
compi spune:
acum o ascult incantat ca se va face 'biolog'. dracu mai stie ce o fi la gura mea daca pe la 16 ani vrea sa fie top-model :)
cge spune:
Victor vrea sa se faca 'om de serviciu' de cand il stiu eu (acum are 6 ani).
Tot in echipa gunoierilor !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
simkat spune:
Baietelul meu de 2 ani si jumatate si vrea sa se faca DOCTORIE.
Bunica lui (cu care sta ziua cand eu sunt la serviciu) ia foarte multe "doctorii" (la orice mica durere), iar copilul vrea sa se faca DOCTORIE sa o faca bine pe buni.
Mami@Raducu
codruta_grg spune:
Fetita de 3 ani a unei prietene vroia sa se faca Captain Planet (acum e o domnisoara in clasa a 11-a).
Eu vroiam sa ma fac musafir (si vad ca de vreo luna asta sunt la mama-ca zugravim la noi)
Iar Petra, fetita mea a luat de pe tavita de la 1 an seringa.... ..vom vedea, vom vedea...:)))
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
,
asa crestem noi
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni