Aici, in Olanda (11)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Iulia, in Haga e Hans A. Hoogendoorn sau sotia lui, Doina Tasie-Hoogendoorn, Anslostraat 52.Aveam si nr de telefon, dar nu gasesc momentan cartea de vizita si mi-s bratele ocupate cu Alma. Daca dai o cautare pe google ar trebui sa gasesti si nr de telefon. Succes!
Pashosa,sper din suflet sa se stranga suma necesara in timp util. Si eu am trimis azi dimineata, asa cum am promis in subiectul "Teledon...", un pliculet la Dantje.Sunt curioasa cum decurge totul si o sa incerc sa mai contribui si mai incolo pt micuta Bella.
Elisor, mult succes cu limba olandeza. Eu nu stiu pe nimeni din Brasov aici si nicidecum profesori acolo. Incearca sa te interesezi la Facultatea de Litere daca cumva se preda limba si acolo deja?In Cluj stiu din surse sigure ca exista si vorbitori de olandeza care dau ore si sunt si cursuri de limba la Facultatea de Litere.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Danyce,plicul tau a ajuns.....pupici tie olandeza cu suflet urias.

Multumiri,si eu sper sa se stranga suma.....ca micuta e in pericol tot timpul,pentru ca sangele ii inunda tot timpul plamanii.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Dantje, multumesc si cu placere. Am o intrebare: se poate sa participam si noi cu lucrusoare la bazarul deschis de Pashosha?Ma intreb pt ca am o droaie de lucrusoare, mai ales hainute de fetita ramase mici de la Alma, dar stiu ca daca se trimit in Ro persoanele care le-ar ridica ar trebui sa plateasca taxe postale in fct de valoarea pachetului.Participi si tu sau nu am inteles bine de la subiectul "Bazar pt Bella"?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Fetelor, pleaca vreuna dintre voi, sau din ai vostri in Ro saptamana asta? Sau sapt viitoare?

Ancuta 14+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu plec in Romania,dar in septembrie.

Anca,Bianca 02.02.02si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Mersi Anca, intre timp m-a contactat o fata pe YM, ea nu intra aici la noi, si pleaca sambata, asa ca am apelat la ea.

Ce-ti face bebica?

Ancuta 14+ & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

Cris e bine,e foarte mare pentru 3 luni,are 64 de cm si 6700kg.E foarte cuminte,acum la ora 24:00 ii dau sa manince si doarme fara probleme pina dimineata la 07:00.Am mare noroc cu el,ii ajunge sa ma stie aproape,sa ma auda,sa il pupacesc si e foarte satisfacut.In rest ride cu hohote si chiar icearca sa-mi raspunda atunci cind ii vorbesc.Nu ma pot plinge absolut deloc.Sint fericita ca am o fetita si un baiat.
Tu cum te simti,mai mergi la scoala?.Ce face Martijn?

Numai bine

Anca,Bianca 02.02.02si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Anky, ma bucur sa aud ca sunteti bine si ca esti fericita cu piticii tai. Am o intrebare: cand esti disponibila sa te pot suna maine?Sa continuam discutia de acum doua saptamani , dar de data asta sa chiar fixam o data.

Mergi la inceput

Danyce,poti sa ma suni miine linistita.Ar fi bine sa veniti luna asta pentru ca eu in septembrie merg in Ro. si voi sta o luna dupa care ne intoarcem si plecam cu socrii in Germania intr-o vacanta.Socrii mei implinesc 35 de ani de casnicie si vor sa o sarbatorim impreuna,tot familionul.
Chiar mai inainte am citit ceva care m-a cutremurat.E groaznic!.O mamica de martie- aprilie a pierdut bebelusul.A murit intr-un accident de circulatie.Eu au fost internati in spital la Galati iar fetita s-a dus.
NO COMMENT!

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

De ingrozita ce sint,m-am exprimat tot aiurea

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput