Aici, in Olanda (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Dantje si Ancade, sa va traiasca ai vostri "liefjes". Sa se faca mari, sanatosi si frumosi.
Si Alma mea face azi 10 luni, motiv pt care i-am facut ieri cadou prima vizita la Dierentuin si i-a placut nespus de mult, mai ales la Aquarium.
Dantje, ti-am trimis PM.

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Multumesc mult de tot Danyce , Ancuta pt. informatii imi sunt foarte folositoare . Sper din tot sufletul sa reusesc in asta caci altfel voi fii tare dezamagita caci eu vreau 100 % deci ma implic mult.
Nici eu nu sunt multumita de limba olandeza pe care o stiu insa nu mai am rabdare sa invat mai bine .
La multi ani si multe luni la toti puiutiii de la subiectul nostru , sa de-a Dumnezeu sa creasca mari si sanatosi si cu mult noroc .
Mandy s-a facut si ea mare are 7 luni facute si e tare tare energica nu sta deloc locului . Eu una nu stiu ce sa ma mai fac cu ea .
De mancat nu prea mananca si asta ma oftica cel mai tare .
Eu va pup si va doresc o saptamana placut fara de griji ca totul se rezolva in timp , usor usor rezolvam noi si cu limba asta .
papapa

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 6 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Alina, mult succes!
Eu am mai pus poze noi aici cu Alma.Veel kijk plezier

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Danyce sar'na....am primit pm tau....inc-o data sar'na.
Fetelor stiti ce facea Ancade acum 4 ani....stati sa va spui io....se pregatea sa primeasca in viata ei un ingeras.
Ancade,sa-ti traiasca ingerasul si sa te bucuri de el.
LA MULTI ANI,FERICITI SI SANATOSI.

pupici la fete dragute ca voi,
Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Ancade, LA MULTI ANI puiutului tau, Vladimir, sa creasca mare, sanatos si frumos sa te bucure mereu.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

Mergi la inceput

Danyce sa-ti traiasca si tie bebelina Alma,si sa te bucuri de ea.

Bombonik,ce pot sa-ti spun eu despre olandezi este ca si ei tot de pe pamant vin,deci sunt oameni normali,parerea mea e sa te porti normal asa cum esti tu si sa nu faci prea multe flik-flak-uri,pentru ca sunt convinsa ca esti o persoana speciala,si daca el e un om adevarat va aprecia ce este frumos in tine.
Bafta multa,si sa auzim ca esti printre noi

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua,
Stiu ca sunt off topic, dar rog moderatorii sa imi permita totusi o mica interventie…Fetelor, am mare nevoie de voi caci sunt depasita de situatie. Este vorba de micuta orfana Bella, pe care doi oameni minunati vor sa o adopte in ciuda gravelor ei probleme de sanatate…La cele numai 2 luni de viata,are nevoie urgenta de operatie la clinica Saint Luc din Belgia…Au acceptat-o pentru operatie, dar zilele Bellei se numara in 10 000 euro…Va rog mult, poate puteti sa va uitati in sufletul vostru si sa puneti deoparte si pentru ea macar 1 euro…fiecare suma, oricat de mica este ea, ne apropie cu un minut de momentul salvarii ingerasului..
Mesaj dedicat tutror oamenilor de omenie, si mai ales parintilor..va multumesc.
In Japonia, se ocupa Riara, in Europa este Dantje, in Romania ma ocup eu, in Canada si Sua, inca nu stiu cine se ocupa, dar va rog nu o lasati sa moara…10 000 euro, nu este o suma mare daca toate romancele pun umarul.
La umanitare exista deja subiect”Sa-mi arunc copilul sau nu”
La generale, de asemenea” Teledon pentru Bella”

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Dintre voi, e careva din brasov?

mi-am bagat nasul si eu pe aici, cu toate ca nu locuiesc in NL, dar cunosc destul de bine aceasta tara.

Cunoasteti cumva profi sau meditatori de lb. olandeza?

Mercic!

Eli mamisor de Bianca & Andreas

http://community.webshots.com/user/1972e

Mergi la inceput

Eu sunt brasoveanca elisor....

profi nu cunosc,la noi e avocatul Tedy Moldovan care face traduceri dar nu stiu daca da si lectii.

Dantje & Martijn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_la spune:

Fetelor, stiti cumva vreun traducator roman in Haga?Trebuie sa imi schimb pasaportul si imi trebuie permisul de rezidenta tradus in romaneste.

Mergi la inceput