M--am hotarat.....adoptie(partea a 10-a)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Aiuras, ce asistenta ai? La ce dr de la Gomoiu te-a trimis? Scrie-mi pe PM, te rog!

Tu cum ai luat certificatul fara sa faci analizele? Sau le-ai facut in alta parte?

Mie nu mi-a cerut nimeni trimitere de la med de fam, copie dupa fisa med si dupa incredintare. Nu mai inteleg nimic!

Eu azi am vb cu asist mea; a zis ca pana vineri la prima ora, cel mai tarziu, trebuie sa avem tot ce ne-a cerut (incl cazierele), ca sa le predea la juridic. Nici gand sa le duc luni, inainte de comisie.

Sunt f suparata pe astia, suntem la acelasi sector, de ce la tine se poate sa le duci mai tarziu si la mine nu?

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Gata, m-am impacat cu situatia. Cu Dumnezeu inainte!

Sa vi-l spun pe puturosul asta mic al meu? (vad ca lumea pe-aici nu se lauda ca mine cu toate prostiile, de fapt stiti ca asta sunt )

Deci Victoras, odata ajuns pe burta, nu mai stie sa revina pe spate, si atunci ce sa faca si el? Se impinge in maini si "avanseaza" inapoi. Cand ajunge la marginea patului (sau canapelei) maraie ca nu mai are incotro s-o ia. I-am ridicat fundul in sus, sa stea in 4 labe. Rade si cade pe burta. Da' ce mai rade! Ma gandesc ca e cam in urma cu deplasarea, da'-l las in durerea lui, faca ce-o vrea :)))

Dar azi, dupa ce l-am tinut nitel in brate la calculator si mi-a inmuiat mouse padul in gura, l-am tinut de subtiori si l-am pus cu picioarele jos, zicand-i "hai, valea!". M-am ridicat si l-am "condus" si mare mi-a fost mirarea sa vad ca paseste! Il invatasem eu ieri sa mute un picior in fata celuilalt, dar i-l punem eu (cu mana) si nu ma asteptam sa prinda asa repede!

Bobocelu' mamii!

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cu ce sa ma laud eu? Cu faptul ca eu asteptam calma sa-mi vina citatia si ieri l-a sunat asistenta noastra ca a depus dosarul la Tribunal (deci abia ieri!). Asa ca abia de acum incolo astept sa vad cand vine citatia.
In rest, performantele lui piticot le stiti in mare. Nu avem dinti, nu stam singurele in fund, de ridicat in picioare singura nu, dar la mine numai in picioare sta. Canta (crez ca e soprana ceva...) mai ales cand are lingurita in gura. Spune multe consoane, la fel, mai ales cand papa. Acu' nus ce sa crez, dar cand ii dau sa pape tot zice "mp" sau "mf". Voi ce ziceti, ma injura sau nu?
In rest a fost cuminte la vaccin, are 8500 g si 69 cm la 6 luni jumate. Si a invatat sa o pupe pe mami! Se lipeste cu gurita de mine, mor de fericire, ce sa mai zic.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiuras spune:

Fetelor sa va traiasca puiutii!
Sunt niste scumpi si sunt Unici!
Fetita mea pe 26 mai face 2 ani. Noi mergem si alergam dar nu vrem sa urcam/coboram scarile. Mancam de rupem si proba de foc bem din sticla singure. Mergem la leagane, masinute si saltea si ne straduim sa renuntam la pampers pe timpul zilei. Pozne: spunem NU, o pedepsim pe mami cand nu este jucausa facand pp pe noi iar pe strada stigam dupa barbati: "nenea hai, 'moasa!!!" de imi este si jena.
Cea mai mare realizare: cand am invatat sa stam in brate la mami si tati si sa facem nani pui.

Rozi daca asa ai hotarat este OK, dar incepe cu analizele ca la mine au durat la Sanador 1 luna si a trebuit sa recoltam de 4 ori pentru ca ba au uitat, ba nu ajuns sangele, ba nu au vazut...Cere de la medicul de familie trimitere la anlize (ca sa platesti numai pt HIV) si catre spitalul Gomoiu pentru eliberarea certif.medical. Succes! Imi pare rau ca nu ne vedem marti dar poate prin parc...
Noi intram pe 19, luni o sa avem si cazierele si azi mi-au trimis si actele de la S1, asa ca la prima vedere pare a fi OK cu actele. Tocmai am mai sunat sa imi confirme ca dosarul este complet.
O zi buna!

Mergi la inceput

Si noi tot luni luam cazierele (tot de la Sectia 12, desigur). Probabil o sa mearga Mihai sa nu mai merg si eu. De asemenea, probabil ca o sa si expire pana ajungem la Tribunal si va trebui sa le mai facem o data. Asta e.

Bafta multa si tine-ne la curent. Poze, ceva?

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

URA!!!!!!!
Ieri am primit sentinta in care la sfarsit scrie:
Tribunalul in numele legii hotaraste:
Minorul va purta numele MEZEI.Dispune efectuarea cuvenitelor mentiuni in actele de stare civila a minorului.
Suntem fericiti!acum trebuie sa mergem sa definitivam sentinta si apoi la primarie sa schimbam numele si prenumele ca sa poata emite noule certificat de nastere.
Am asteptat o luna si cateva zile pentru redactarea sentintei dar acum suntem la final.
Stanca
http://community.webshots.com/user/ubi19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bravo Asi! Hai ca, incet-incet ajungem toate aproape de final!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Briantis spune:

Rozi ,daca vrei poti sa-i faci analizele lui Victor la Medicover .Noi le-am facut acolo , ne-au dat rezultatele in 4 zile ,am avut trimitere de la medicul de familie si am platit numai pt. hepatita c pt ca nu era trecut pe trimitere (a fost vreo 400 000 mii ).Mie mi s-au parut foarte seriosi (mi-am mai facut si eu analize acolo de mai multe ori ),nici vorba de faze de genul celor povestite de fete cu sangele insuficient .
Daca le faci in alta parte ,intreaba la ce laborator se lucreaza pt . ca unii le lucreaza tot la Medicover .Eu am luat "plasa" asa cu Biomedica la care am platit cam cu 200 000 mii in plus pt fiecare analiza ,iar pe rezultate scria ca sunt lucrate la laboratorul Medicover .
Probabil ca mai sunt si alte laboratoare serioase .Mie mi se pare inacceptabil sa-ti dea rezultatele peste o luna sau sa intepe de mai multe ori copilul pentru ca n-au recoltat cat trebuie.

Mergi la inceput

Felicitari, Asi! Sa va dea Dumnezeu fericire si sanatate! Doamne, cat de bine poate fi...?!

Astept si alte vesti bune.

Briantis, nu stiam ca la clinici particulare se se fac analize gratuite pe trimitere de la medicul de familie. Daca stiam... Oricum, Mihai a fost azi sa ia "referatul medical" de la med de fam (v-am spus povestea). Nu pot sa cred cat de nesimiti pot fi, Mihai nici nu mi-a povestit tot, ca sa nu ma supar si mai rau. Asistenta a tinut sa-mi precizeze, raspicat, de doua ori!, la telefon, ca ei au ramas peste program ca sa faca hartia aia. Si stiti ce-au facut? Au copiat de pe hartiile cu care a iesit bb de la maternitate si de la spitalul IOMC! Daca nu le-as fi vazut, n-as fi stiut. De fiecare data le-am pus bani in buzunar (na, recunosc, dati cu rosii!) si uite cat de urat se poarta, iar m-am suparat, of!

Hai ca va tin la crt cu giumbuslucurile nervilor mei :(

Victoras (24.08.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Hai mai Rozi, daca nu te-ai enerva asa pt. fiecare maruntis, nu te-ai mai bucura atat de mult cand reusesti sa mai faci un pas.
Felicitari Asi, s-aveti parte numai de bucurii impreuna. Uite-asa, incet-incet terminati. Si cine-o sa mai scrie aici pe urma?
va pup,

Pozele noastre
Poze noi

Mergi la inceput