vacanta in Italia - recomandari
Raspunsuri - Pagina 5
Babee spune:
Caarra noi vom sta la Residence Cristina, la sfarsitul lui Iunie.Voi unde mergeti??
-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Gabriela si Phillip (6.02.2004)
helbi spune:
Caara, poti sa-mi dai si mie mai multe detalii??? Pret, conditii, etc?
Noi inca nu am rezervat:-(
BIANCA
Laura T spune:
Multumesc mult, Adina, Caara, Helbi, Babee! M-ati ajutat sa ma decid! Noi am vrea sa mergem din 19 august.
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
Babee spune:
Laura T tine cont ca in August sunt cele mai mari preturi la cazare!
Noi de-asta preferam sa mergem in iunie:apa calda, vreme buna(ca stim asta de cativa ani deja).
Eu cam uit numele locurilor, dar in Lido de Jesolo exista un super parc de distractii, cu pizzerie, disco, teren de golf si multe altele.E cam la 10 minute de spital(mers pe jos).
Un super restaurant este la farul din Jesolo(jos in sud).
Mi-a placut ca au pana si supermarketuri si tare usor e sa cumperi una alta.
Pe strada principala noaptea se inchide circulatia si e o forfota de numa.
La TOATE magaziele cu haine, pantofi etc se pot negocia preturile!Nu va dati batuti si nu renuntati pana cand nu ajungeti la un pret bunut.
Cand imi mai amintesc una alta revin
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'
Si a trecut un an
Babee spune:
Helbi e putin cam tarziu pentru rezervare(deja Aprilie) .
Agentiile practica pana in Martie niste tarife, din Aprilie altele.
Noi ne-am facut rezervare din Ianuarie chiar(de teama ca pierdem locul).Mai poti incerca la last minute.Dar...mai incearca poate gasesti.
Si a trecut un an
helbi spune:
Gabriela, nu ma descuraja de tot:-(( Sper sa gasim fie aici, fie in Bibione la jumatea lui iunie..........
Off topic, ai gasit pat baiatului?
BIANCA
Babee spune:
Vrei sa-ti dau eu nr de tl de la agentia de unde ne-am inchiriat??Au sediul in Germania.
Am gasit in State..-off topic
Si a trecut un an
caarra spune:
Andreia,sunt perfect de acord cu Gabriela,e cam tarziu! Dar daca te hotarasti repede(2-3 zile) poate mai gasesti ceva convenabil.
Noi am facut rezervare pt.Residence Costa del Sol,e un complex renovat recent,adaptat familiilor cu copii,are piscina pt.adulti si copii,e f.aproape de mare(50 m),locul de parcare este asigurat,plus ca este intr-o zona buna a statiunii.Preturile variaza in functie de agentie si de perioada(de ex.pt Costa del Sol luna iun: 278-364 euro/7 nopti,ap.pt.4 persoane).Pana in 31 martie prinzi reduceri la toate agentiile.
Si e f.adevarat ca preturile sunt ingrozitor de mari in iulie si august.Mie imi place f.mult luna iunie pt.concediu pt.ca sansele de timp frumos sunt mult mai mari(vremea din ultimii ani confirma asta) dar punctul forte consta in faptul ca e ziua f.lunga (mai lunga cu 2 ore decat in august!).
Gabriela,merci de pontul cu negocierea! Eu credeam ca numai in Turcia e valabil!
Laura,sa ne spui ce-ai hotarat!
Aura
p.s. Vad ca exista toate sansele sa o punem de-o intalnire DC in Lido di Jesolo
Laura T spune:
Babee, ai dreptate ca in august e cel mai scump, dar anul acesta chiar nu putem merge mai devreme: eu dau examen de titularizare in iulie (ca vreau sa ma intorc in invatamant), iar sotul meu are de terminat un proiect la servici si la fel, nu poate pleca decat in august. La agentia din Bucuresti la care am gasit excursia, pretul este 420 euro/pers, cu autocarul, 10 zile, din care 2 cazari in Budapesta cu mic dejun, 7 cazari in Lido di Jesolo cu demipensiune (Hotel Terramare, va spune ceva?), 3 excursii incluse in pret (Venezia, Verona, Firenze).
Laura si bebitele: Bianca (5 ani si 11 luni) si Ramona (2 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele
caarra spune:
Gabriela,pe voi cat va costa Res.Cristina?
Andreia,ai pm cu niste site-uri interesante.
Aura