vacanta in Italia - recomandari
Raspunsuri - Pagina 3
Alina spune:
Andreia si Aura,
Am tot vrut sa va trimit pm-uri dar nu am mai apucat,scuzzi.
Noi am luat de fiecare data prin "Interhome"(nu stiu daca asta e in Ro dar oferta asta era si la Neckerman si sigura asta este)si am achitat tot la ei.Sotul meu a facut o asigurare(costa pina in 20 euro)ca in caz ca nu putem ajunge,primim inapoi aproape toti banii(87%parca).
Nemtii zic ca cea mai avantajoasa statiune dpdv al preturilor la cazare e Catollica(la vreo 8 km de Rimini).Cica Riccione e cel mai scump.
Cel mai bine e daca se poate sa luati fara mincare sau doar cu mic dejun.Italienii papa putin la micul dejun si la prinz si seara in fiecare zi e ceva cu paste sau pizza sau cel putin asa se "plingeau"cei cu care am vorbit.Noi mincam in fiecare zi la diferite restaurante si variat,adica peste,pui,paste,fructe de mare,salate,etc.Plus ca umblam mult si nu ne-am fi putut tine de program.
Inca ceva.Vedeti poate gasiti oferta cu strandul inclus in pret.Asa am gasit noi anul trecut la Lido di Jesolo si a fost mai bine.
In 2003,la Riccione am platit cam 12 euro/zi de familie deci cam 170 euro/2 sapt.
La Lido di Jesolo(Veneto)sunt mai multe plaje neamenjate dar la Rimini doar o fisie foarte ingusta.Si oricum e muuulllt mai conofrtabil cu sezlonguri si umbrele.
Alina
helbi spune:
Alina, danke!
In ce perioada ati fost voi si cum e apa marii?
170 euro/2 sapt. nu mi se pare mult..........mai ai cumva numele vilutei unde ati stat?
Eu nu vreau cu mama inclusa. Am fost o sapt. la Venetia si am avut micul dejun inclus: 6 zile acelasi corn cu gem si o cafea......Intr-adevar, astia nu maninca mult ......nu ca noi ne-am omora.
Si eu prefer sa-mi fac programul cum vreau, nu sa stau conditioanata de ora de masa........
Aura, daca isi aminteste sotulö numele hotelului...sau daca mai are drum pe-acolo, poate mai intreaba odata.
minunea mea
Poze noi - Frankfurt,
Andreia
mihaela_s spune:
Mai, nu stiu la ce hoteluri ati nimerit voi, dar in Rimini unde am stat noi, micul dejun era bufet suedez, deci avea de toate, puteai sa mananci pana te spargeai. Cina era cu paste, intr-adevar, dar asta era doar un fel de intrare, iar inainte de paste era bufet suedez cu salate si alte mancaruri, nu puteam manca din toate...asa ca au ramas multe negustate :((. Abia apoi venea adevarata mancare- mereu surprinzatoare, foarte gustoasa. Si apoi desert tot la bufetul suedez. Fructe din belsug si prajituri. Astea SEARA!!! Dupa cina noi mereu faceam cate o plimbare pe jos luuungaaaa de 2-3 ore, altfel m fi pus pe noi cateva kilograme bune. CHIAR CA MANANCA MULT! Asta am concluzionat noi.
Pranzul il luam la un restaurant pe plaja...sunt cateva zeci de plaje la Rimini...foarte dragutz, cu terasa. Acolo am mancat fructe de mare si alte mancaruri de-ale lor. Costa cca 20-25 euro/2persoane, dar mancam pe saturate.
N-am primit niciodata pizza! Am mancat pizza abia in Venetia, in penultima zi, asta ca sa nu plec din Italia si sa nu gust o pizza de la mama ei.
In Venetia am dormit 2 nopti si la fel am avut mic dejun bufet suedez, am mancat foarte bine. Insa la o cina in Venetia(in ultima seara) am platit 43 euro/2 persoane...e tare scump daca nu ai masa inclusa.
Mie nu mi se pare ca e un chin sa fii conditionat de programul ed masa...in fond si la urma urmei, tot trebuie sa mananci. Iar la pranz pe plaja e o caldura incat nu are rost sa stai ca nici macar baie nu poti face...te arzi in apa sau risti o insolatie de toata frumusetea.
Ei, asta e parerea mea, normal ca fiecare face cum doreste si cum se simte mai bine. si sa aveti vacanta pe care o visati . Iar apoi sa veniti cu impresii!
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
bebelusi august-septembrie 2003
motanik spune:
Salutare! Si eu am fost in Rimini in august 2002...de fapt, sa fiu sincera nu mai stiu asa bine cum se numea statiunea...era zona Rimini dar sunt o gramada de statiuni una dupa alta, la Marea Adriatica. Ceva cu C...dar nu mai stiu. Stiu insa ca am stat la un hotel de 3 stele, Ambasciatore se numea, cu mic dejun si cina (dar luate in alta parte, nu in hotel), si a costat pt 5 nopti...vreo 140 euro atunci, sau ceva de genul asta. Oricum nu foarte scump. Prin agentie am mers.
Cand ajungeti acolo, sa mancati neaparat inghetata, era un euro cupa atunci, dar absolut delicioasa!
La Ravenna era un parc d distractii urias, costa 20 euroi intrarea pt toata ziua. Inauntru sunt si magazine chiar si restaurante.
Aproape de Rimini este San Marino, privelistea e superba, San Marino e o cetate, situata la inaltime. Inauntru sunt stradute foarte mici si magazine de o parte si de alta, combinate cu restaurante si terase. Foarte frumos.
Am mai fost 2 zile la Roma, foarte aglomerat, dar frumos. Atentie insa, foarte multi hoti, e la concurenta Italia cu .ro la capitolul asta!!
Am vizitat o singura zi Venetia, am nimerit acolo pe 1 septembrie 2002 cand avea loc o sarbatoare a orasului, Regata Storica, toate ambarcatiunile iesisera pe apa, lumea era imbracat festiv (localnicii) si peste tot erau tarabe cu masti care mai de care mai frumoase.
Sa nu uit, in Ravenna am mancat cea mai buna pizza din lume... Daca ajungeti pe acolo, este o piata mare cu un Mc Donalds la un cap, daca nu ma lasa memoria, si restaurantul cu pizza asta este chiar langa Mc. Excelenta, va asigur.
Mi-e dor de Italia....Sper sa mai ajung si eu intr-o zi...
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
caarra spune:
Andreia,hai ca s-a facut lumina! Era vorba de hotel Splendor din Rimini(nu Riccione) si vezi ca e importanta perioada. Are aerul conditionat inclus iar accesul la plaja(umbreluta,sezlong) e 4 euro/zi/pers.
Alina,multumim de informatii,te intreb si eu daca iti amintesti la ce vila/hotel ati stat in Lido di Jesolo.
Andra,ce-mi plac povestile de genul asta! Multumim de sfaturi. Vreau neaparat sa vizitez San Marino. Si Florenta!!! Mai tare decat Roma. Inca nu am intalnit pe nimeni care sa spuna ca e mai tare Roma decat Florenta.Mie mi-a placut si Milano f.mult. Ce mai,sunt de-a dreptul indragostita de Italia!
Mihaela,nu-ti facem pofta cu Italia? Poate mai dai o tura si anul asta.
Aura
caarra spune:
Mai fetelor,consultand ofertele la hoteluri de 3* am observat un lucru: cand se insira dotarile camerei nu se pomeneste nimic de frigider.Oare e de la sine inteles ca e inclus sau chiar nu este? Mi se pare ciudat sa nu existe frigider la 3*. La Mamaia am avut la hotel de 2* si frigider si aer conditionat.Iar camera a fost superrr. Oare nu sunt cam aceleasi clasificari ca pe la noi? Parca auzisem ca in Turcia si Grecia ar fi dif.la clasificare,nu cred ca si in Italia.Voi ce stiti?
Si inca ceva. Rimini,Ravenna sunt orase sau statiuni? Ca daca sunt un fel de Constanta,nu-mi convine,nu ma intereseaza sa merg in oras(stau destul acasa),vreau statiune.
Hai ca v-am innebunit de tot
mihaela_s spune:
Aura, imi faceti poftaaaa si inca ccc cuuuum!!!! Noi vom merge pe meleaguri autohtone anul asta, adica pe litoralul romanesc(asta daca iese figura despre care ti-am scris)...daca nu iese...mai vedem!
Roma versus Florenta....hmmmm nu pot spune ca mi-a placut una mai multe decat cealalta, sunt atat de deosebite! In Roma am stat 2 zile iar in Florenta numai una...fiecare insa merita pe putin o saptamana ca sa ai timp sa vezi totul pe indelete, sa stai la cozi(asta daca mergi in plin sezon ca si noi).
Rimini si Ravena sunt orase, desigur. Rimini e chiar un oras mare, prin Ravena am stat doar cateva ore, n-am vazut plaja. Dar plaja de la Rimini-statiunile-sunt departe de oras, nu au nimic in comun. Din statiuni pana in oras nu poti merge pe jos, sunt departe de oras. Cel putin Bellariva unde am fost noi. Marina Centro e mai aproape de oras-dar nu in oras!- si e cea mai luxoasa statiune de pe riviera Rimini. Am fost si in Riccione, dar nu am fost pe plaja, nu stiu daca e in afara orasului.
Agentiile de turism cand isi expun ofertele, le expun pe statiuni...Bellariva, Miramare, Marebello...uite www.adria.net/rimini/alberghi.html" target="_blank">aici.
Frigider n-am avut in camera, insa nu i-am dus lipsa. Poate daca mergi cu ccc copil e altceva...noi practic doar dormeam in camera, plecam dimineata la plaja, veneam inainte de cina-dus,imbracat-apoi coboram la plimbare si veneam dupa ora 23-24 si nani...
Mihaela
Diana si Silvia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42663&whichpage=1" target="_blank">Tudorel are nevoie de mama lui!
mihaela_s spune:
Apropo de hotelul de 2* din Mamaia...imi poti da detalii despre el(pe PM ca sa nu deviem de la subiect aici)...eu am fost in Neptun la hotel de 2* si n-am avut nimic in afara de paturi...lenjeria n-au schimbat-o niciodata in 10 zile...:(((.
Mihaela
Diana si Silvia
motanik spune:
Nici noi nu aveam frigider in camera, dar aveai voie sa iti pui sucuri, bere, ce aveai de baut, in frigiderul de la receptie.
Rimini da, e un fel de Constanta. Ravenna in schimb e oras de-a dreptul, nu ai prea multe de vazut ca e si mic, dar daca mergi la parcul de distractii Mirabilandia, nu ai cum sa nu treci pe langa Ravenna.
--------------------
Andra
Noi
Pufi
Ajutati un OM sa traiasca!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43117" target="_blank">Subiectul Liviu pe forumul DC
caarra spune:
Revin la pb.mea cu clasificarile hoteliere. Am gasit preturi f.bune la hoteluri de 2* dar nu stiu cat e de mare riscul.Nu ar tb.sa fie macar echivalentul a 2* de la noi? A stat cineva in Italia la 2*? Fetelor care ati stat in vile,acestea aveau clasificari?
Aura