reclama la cucul lui tati
Raspunsuri - Pagina 4
alin@ spune:
Alina, mami de Ayan(13.01.2006)
Poze cu noi
www.dropshots.com/mami_de_Ayan" target="_blank">Filmulete
www.onetruemedia.com/shared?p=2282f6c86fbfef9b727d82&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Iubitul nostru
"IT'S ALL ABOUT THE ATTITUDE"
szaboali spune:
ali
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete si poze Iarina1, www.dropshots.com/szaboali_2" target="_blank">2,www.dropshots.com/new.php?userid=237417&cdate=20070120&cimg=7" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=237417&cdate=20060317&ctime=162032" target="_blank">Am implimit un anisor!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=186e8133ba34a30320abcc&skin_id=0&large" target="_blank">INGERASUL NOSTRU montaj , Povestea nasterii Iarinei
crangutalil spune:
sa va spun si eu una, ca tare m-am distrat de ce ati scris voi...Fiul meu aude pe afara cuvantul pu.a(intelegeti voi, cuvantul ala urat din 4 litere ce rimeaza cu pensula).Ii spune lui taica-su ce a auzit...iar ta-su intreaba:dar stii ce inseamna?Raspuns:Da, pu.a este ce ai tu, eu am cuculet.
Am ras cu lacrimi cand mi-a povestit sotul....
NEM75 spune:
nepotelul meu de un an jumate, isi introduce manutele in sutienele tuturor personajelor de sex feminin care se apropie de el, si cotrobaie de zor foarte fericit. cuculetul lui se numeste "kuki" si suporta niste intinderi si deformari care nu as fi crezut ca pot fi posibile. cand va fi mare cred ca va putea trage camioane cu "dansa"
crykett spune:
sUPER PERLUTELE
EU am o nepotica cere mai vine pe la noi si sta citeva zile si intr-o seara i-am facut baie lui fimiu ala mare si ea binenteles cu mine in baie, ca altfel nu se poate si cum il spalam eu ii decalotez si puta sa il spal, iar ea de colo:- cristina mai dai o data pielicica sa ii va si eu "bila" ca nu am vazut-o bine.Am zis ca vin pe spate cind am auzit-o.cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
Carolyne spune:
Sunt interminabile goangele astora mici !!!
Gargarita mea zice in engleza "batfai" (fluture) si eu tot insist sa zica si in romaneste si iese "fu..-te" (fara R si L), foarte clar si apasat. Ii spun sotului sa incercam diminutivul fluturas la care galusca zice "futu...-as", asa ca am ramas la varianta in engleza.
Fratele meu a avut o petrecere weekendul trecut si in urma cuvantului buclucas pe care l-a gasit nepoata-sa, toata lumea se saluta "fluture si fluturas" la petrecere.
madaluta spune:
Finutul meu, care are 2 ani, inca nu il spune pe "R" si tati al lui l-a invatat un cantecel. Din cauza lipsei lui R iese cam asa:
Pe sub deal pe sub padu-ie,
Ies fetitele la mu-ie....
Scuza-ti-mi limbajul..dar chiar asa spune..
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,
Priscilla spune:
Hai ca mi-am mai descretit fruntea.V_a spun si eu din perlele copilasilor din jurul meu,ca a mea mai are pana ajunge la stadiul asta.........oho-hoooooooooooo
Nepotica mea de 3 ani si 8 luni nu poate sa zica la iepure-iepurila cum a invatat-o soacra-mea si ea zice......."pulila".
Fata nasei mele in loc de "am facut" zice ".am futut",iar la "soparla" zice "si-o p.la"
Cand ma gandesc ce-o sa ma astepte si pe mine.................
Iolanda, de printesica,Alexandra,17 iulie 2006