reclama la cucul lui tati

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

La vreo 3 anisori Andrada era tare curioasa "ce-i acolo"????
Vroia cu orce chip sa vada. Am prins-o ca se uita pe gaura cheii la baie cand facea taica-su baie (doar ca gaura chei nu dadea spre cada ). Cand am intrebat-o CE FACE?????? mi-a zis ca vrea sa-i vada OCHII lui tati

Asa ca la prima vizita a unor prieteni care aveau baietel de varsta ei, cand a facut pipi in olita am lasat-o sa-i vada "cuculetzul". De atunci s-a lecuit si nu mai e curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Asa mergem si noi in vizita la cineva si tot stateam noi adulti de vorba si ala mic de vre-o 2 ani jumatate singurel se plictisea ,gazda gaseste o revista si i-o da piciului sa o rasfoiasca, dupa vre-o 5 minute de rasfoit ajunge la niste pagini cu reclame la sutiene sta el studiaza siapoi vine la mine si-mi spune mami mi sa umflat pamersul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

bey sunt super haioase relatarile
vorba unora dintre fete:mamaaaaaaaaaaaaa ceeeee maaaaaaaa asteaptaaaaaaaaa si pe mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Hai sa va zic si eu una:
Dragos (trei ani):
"-Mami, tu ai putza?
-nu, mami, ca eu sunt fata."
Mai tarziu: "Tati, unde e mami? E la baie. Ce face la baie? Face pipi. NU FACE PIPIII!!! MAMI NU ALE PUTZA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Doamne fetelor am ras cu lacrimi.

Cand ma gandesc ca asta ma va astepata si pe mine...

Anca cu buburuzul Andrei

Pozele Noastre
Buburuzul Mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Fetelor.............am ras cu lacrimi.

Am o colega de servici a carei fetita are vre-o 2 anisori si jumatate. Intr-o zi a ramas fetita cu taticul acasa. Taticul trebuia musai sa faca un dus scurt ca trebuia sa plece undeva. Ce sa faca cu copilasul. L-a luat in baie, l-a asezat pe toaleta(cu capacul lasat)si i-a data niste jucarioare. Taticul a intrat in cada, a tras perdeaua si a inceput procesul de dusare. Din cand incand mai scotea taticul capul de dupa perdea si ii mai zicea bau.....La un moment dat taticul a fost prea ocupat cu dusul si a uitat de baul cu pricina.
Binenteles ca cea mica.....a dat perdeaua la o parte si.....l-a apucat pe taticul de oute.......stupare mare pentru tatic......

Liliana mama lui Calinut
htp://www.dropshots.com/liliana_28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natalyadelya spune:

Cred ca nu se compara nimeni cu copiii.
Sunt asa draguti si cand spun prostii.
Sunt asa de inocenti.
Delia si Natalia-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

eu n-am cu ce imbogatii topicl ca juniorul e prea mic pt asa ceva...Dar urmeazaaaaa
Pina atunci

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Suuuuuper tari perlutze!!!!!!

18

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput