reclama la cucul lui tati
Raspunsuri - Pagina 3
april spune:
La vreo 3 anisori Andrada era tare curioasa "ce-i acolo"????
Vroia cu orce chip sa vada. Am prins-o ca se uita pe gaura cheii la baie cand facea taica-su baie (doar ca gaura chei nu dadea spre cada ). Cand am intrebat-o CE FACE?????? mi-a zis ca vrea sa-i vada OCHII lui tati
Asa ca la prima vizita a unor prieteni care aveau baietel de varsta ei, cand a facut pipi in olita am lasat-o sa-i vada "cuculetzul". De atunci s-a lecuit si nu mai e curioasa.
Lemoni spune:
Asa mergem si noi in vizita la cineva si tot stateam noi adulti de vorba si ala mic de vre-o 2 ani jumatate singurel se plictisea ,gazda gaseste o revista si i-o da piciului sa o rasfoiasca, dupa vre-o 5 minute de rasfoit ajunge la niste pagini cu reclame la sutiene sta el studiaza siapoi vine la mine si-mi spune mami mi sa umflat pamersul!
iulyp spune:
bey sunt super haioase relatarile
vorba unora dintre fete:mamaaaaaaaaaaaaa ceeeee maaaaaaaa asteaptaaaaaaaaa si pe mine
Tisina spune:
Hai sa va zic si eu una:
Dragos (trei ani):
"-Mami, tu ai putza?
-nu, mami, ca eu sunt fata."
Mai tarziu: "Tati, unde e mami? E la baie. Ce face la baie? Face pipi. NU FACE PIPIII!!! MAMI NU ALE PUTZA!!!
acina spune:
Doamne fetelor am ras cu lacrimi.
Cand ma gandesc ca asta ma va astepata si pe mine...
Anca cu buburuzul Andrei
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
liliana_28 spune:
Fetelor.............am ras cu lacrimi.
Am o colega de servici a carei fetita are vre-o 2 anisori si jumatate. Intr-o zi a ramas fetita cu taticul acasa. Taticul trebuia musai sa faca un dus scurt ca trebuia sa plece undeva. Ce sa faca cu copilasul. L-a luat in baie, l-a asezat pe toaleta(cu capacul lasat)si i-a data niste jucarioare. Taticul a intrat in cada, a tras perdeaua si a inceput procesul de dusare. Din cand incand mai scotea taticul capul de dupa perdea si ii mai zicea bau.....La un moment dat taticul a fost prea ocupat cu dusul si a uitat de baul cu pricina.
Binenteles ca cea mica.....a dat perdeaua la o parte si.....l-a apucat pe taticul de oute.......stupare mare pentru tatic......
Liliana mama lui Calinut
htp://www.dropshots.com/liliana_28
natalyadelya spune:
Cred ca nu se compara nimeni cu copiii.
Sunt asa draguti si cand spun prostii.
Sunt asa de inocenti.
Delia si Natalia-Sofia
diplodocus spune:
eu n-am cu ce imbogatii topicl ca juniorul e prea mic pt asa ceva...Dar urmeazaaaaa
Pina atunci
Luca-Mihnea Cel Voinic