scene memorabile din filme
Raspunsuri - Pagina 5
Andrada spune:
Din "Jurnalul lui Bridget Jones", scena cind ea prezinta noua carte, elogiaza autorul, apoi ii zice lui salman Rushdie in audientza ca si el scrie binishor si apoi se intoarce spre Jeffrey Archer si ii spune ca nici el nu scrie chiar prost.
Scena din "La portile albastre ale orasului" sau cum s-a numit filmul, cind Caramitru se intoarce acasa la mama lui dupa bombardament, ridica patura (sub care se ghiceau doua trupuri)si zice: Ihih, asta nu e tata!!!
Si apoi scena luptei din "Reconstituirea" cu George Mihaita si Vladimir Gaitan...tare dom'le Ciulei asta orice ati zice!!
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
Andrada spune:
Ah ah si inca una tare!!!
Din "Crucea de piatra", cind Dinica sta sprijinit de un stilp si vorbeste cu o prostituata: "Dam sculament la tovarashi hai?"
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by orchid
Doctor Jivago - intreg filmul si coloana sonora.....
da, bine zis... zapada aia... dar mai ales scena in care el, batran, in tramvai, o vede pe ea mergand pe jos
gata, mai stiu una fenomenala:
breakfast at tiffany's: inceputul, cand o vedem pe audrey hepburn imbracata cu rochita aia si mai ales palaria aia... vreau si eu palarie d-aia!!!
mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by mara03
n-am rezistat la four rooms. mi s-a parut o prostioara si n-am avut chef sa ma uit.
nu se poateeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! nu mai vorbesc cu tine!
quote:
parfum de femeie am vazut, de vreo trei ori! mie mi-a placut scena vizitei la fratele lui si tot dialogul ala de la masa!
da, supertare faza! te iert!
quote:
smila, mai adauga-ma pe lista si pe mine ca nici io nu-mi amintesc vitraliile!
io le stiu, cum nu, dar mi s-a parut prea mare bascalia, el era intr-un wc... pe mine m-a deranjat!
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by adriana
Singura scena pe care mi-o pot aminti ... a fost aceea din Titanic, in care oamenii se imbranceau pe punte sa ocupe locuri in barcile de salvare... brrr
Lupta aceea aproape animalica (aproape? ) pentru a-si salva viata, m-a acaparat instantaneu si m-a transpus pe vas... ma gandeam apoi, oare eu ce as fi facut?
pe mine m-a impresionat exact momentul in care nava se scufunda, cand e perpendiculara pe ocean... e apocaliptica, si pe mine m-a pus pe ganduri...
mara, nu mi-a placut deloc legendele toamnei! decat ca arata brad pitt fff bine doar atat!
mai, dar de pasarea spin va mai amintiti?! sau shogun, tot cu chamberlain!
inca una: din you've got mail, cand o asteapta el cu un trandafir si apare ea si el isi da seama...
smillaraaq spune:
Of, Mara, Mara :pp
Da, Gandacel, era o ireverenta acolo, dar pe mine m-a lasat masca ideea ... contrastul de fapt
Ah, mi-am amintit si eu de Titanic, de scena cu orchestra care canta pe punte pana la final, am plans la cantecul ala (www.titanic-titanic.com/titanic%20band.shtml" target="_blank">"Nearer My God To Thee") pentru ca era un cantec pe care bunica mea il canta cand eram mica ...
Ah, si Bridget Jones 2, cand o asteapta taximetristul in fata casei si ea tot nu reuseste sa se hotarasca cu ce se imbraca ... taximetristul de plictiseala facea rotocoale de abur pe geamul masinii Ce om dragut, de-ar fi toti asa!
Ce-mi place subectu' asta!!
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
motanik spune:
quote:
Originally posted by smillaraaq
Of, Mara, Mara :pp
Ah, si Bridget Jones 2, cand o asteapta taximetristul in fata casei si ea tot nu reuseste sa se hotarasca cu ce se imbraca ... taximetristul de plictiseala facea rotocoale de abur pe geamul masinii Ce om dragut, de-ar fi toti asa!
www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila
Subscriu la faza asta si mai sunt multe in Bridget Jones bune...cand ea e aranjata si o stropeste un camion, apoi inca o data imediat dupa...asta mi-a venit acum in cap...
Evident, din Gone with the Wind, cand e Scarlett pe scari, la final, si zice ca e si maine o zi....
Apoi intreg filmul Taxi cu Queen Latifah....super!
Din desenul animat Mulan, scena in care tatal ii spune ca ea e cea mai mare onoare a familiei.
cand imi mai amintesc va mai zic.
--------------------
Andra
Nunta noastra Noi
Ziua Andreei
Intre romani
SARBATORI FERICITE!
Caroline spune:
Eu mor dupa scena aia din "Once upon a time in America", cand el se uita pe gaura cheii la iubita lui copila fiind, dansand si pe valsul acela superb, actiunea se deplaseaza in timp.
Scena finala din "Once upon a time in America", cand trece masina de gunoi si tipul dispare ... din film... din viata mizera pe care a trait-o.... cu constiinta gunoiului in sine
Si pentru ca tot suntem la filmul asta, scena cu prajitura. Hai sa va povestesc un pic. Unul dintre prietenii din grup, 12-13 ani, primeste promisiunea unei fete, mai rasarita de varsta si cu vadite inclinatii spre prostitutie, de a face sex pentru prima data (pentru el) in schimbul unei prajituri (tipa era mare amatoare de dulciuri). El cumpara o prajitura, vine la ea, emotzionat "bec", ea se retrage la baie, si el ramane sa o astepte. Ea intarzie in baie, cam mult si el incepe sa priveasca pachetul cu prajitura, atragator de altfel... Il desface si admira prajitura. Frumoasaaaa... cu un mot generos de frisca si o cireasa in varf. O mai priveste un pic si... mananca repede cireasa... ea tot intarzie... mai priveste putzin prajitura ramasa fara cireasa ... si se hotaraste....Infuleca pe nerasuflate prajitura si fuge de la locul faptei
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.
(Radu Gyr)
mara03 spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
mai, dar de pasarea spin va mai amintiti?!
io mai multe-mi amintesc despre locul unde am vazut filmul. la niste vecini eram claie peste gramada si mancam salata orientala facuta de gazda. nu ca nu mi-ar fi placut filmul...
fetele io n-am vazut bridget jones. vreau, vreau, vreau...
da' de scena din braveheart cand ii ataca pe purtatorii de quilt cu sageti, si ei intorc fundurile si...
gandacelu, ma bucur ca m-ai iertat pentru four rooms! promit ca intr-una din serile astea ma uit la el...
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele
www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!
mara03 spune:
quote:
Originally posted by Caroline
Eu mor dupa scena aia din "Once upon a time in America", cand el se uita pe gaura cheii la iubita lui copila fiind, dansand si pe valsul acela superb, actiunea se deplaseaza in timp.
Scena finala din "Once upon a time in America", cand trece masina de gunoi si tipul dispare ... din film... din viata mizera pe care a trait-o.... cu constiinta gunoiului in sine
Si pentru ca tot suntem la filmul asta, scena cu prajitura. Hai sa va povestesc un pic. Unul dintre prietenii din grup, 12-13 ani, primeste promisiunea unei fete, mai rasarita de varsta si cu vadite inclinatii spre prostitutie, de a face sex pentru prima data (pentru el) in schimbul unei prajituri (tipa era mare amatoare de dulciuri). El cumpara o prajitura, vine la ea, emotzionat "bec", ea se retrage la baie, si el ramane sa o astepte. Ea intarzie in baie, cam mult si el incepe sa priveasca pachetul cu prajitura, atragator de altfel... Il desface si admira prajitura. Frumoasaaaa... cu un mot generos de frisca si o cireasa in varf. O mai priveste un pic si... mananca repede cireasa... ea tot intarzie... mai priveste putzin prajitura ramasa fara cireasa ... si se hotaraste....Infuleca pe nerasuflate prajitura si fuge de la locul faptei
Ca nu te-nalti de jos pana nu cazi
Cu fruntea-n pulberea amara,
Si de re-nvii in cantecul de azi,
E c-ai murit in plansetul de-aseara.
(Radu Gyr)
daaaaa, super scenele, mai ales aia cu prajitura. si cu ce jind se uita la prajitura! cum am putut sa uit!!!!
Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele
www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi la pag. 5, poz. 2!!!