scene memorabile din filme

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

"No. I am your father." (tipu' cu masca neagra si respiratie grea )

Ultimul mohican: ei sunt toti ascunsi sub cascada si el tre' sa plece dar ii zice "I will find you. No matter how far away, no matter how hard... I will find you" -- si muzica de Clannad

Pe aripile vantului - evident, cum sa nu-ti placa aia...

Nasul 3 - scena cand Michael jr. (?) canta pentru tatal lui "Bruccia la terra" -- ma innebuneste melodia aia si n-o gasesc pe nicaieri

How I wish to dream again...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpintilie spune:

Pretty Woman; cand merg ei doi la opera si la final, cu ochii inca umezi de emotii, la intrebarea unei doamne daca i-a placut, Julia Roberts spune: "It was so good I almost peed my pants."
Pe aripile vantului; scena in care, dupa ce Rhett scoate din nebunia aia de explozii, incendii apropiate venirii confederatilor, ii spune ca el mai departe nu merge, ii spune ca o iubeste si o saruta.

Sustin si eu scena finala din Avocatul diavolului, o nebunie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smillaraaq spune:

Pulp fiction, daaaaaaaaaaaaaaaaa ... mi-am innebunit familia cu Chuck Berry si "You never can tell" de la scena aia cu twistul

Da' nu zice nimeni nimic de Filantropica? Cand Mircea Diaconu vorbeste cu tipa la telefon stand pe WC, intr-o cabina stramta ... abia isi luase inima in dinti s-o sune ... si cand ea ii spune ca accepta sa se vada, imaginea incepe sa se indeparteze, tot mai sus, se schimba si muzica parca, si il vedem din ce in ce mai de sus, mai de sus ... pana cand apar vitraliile si muzica e deja o oda a bucuriei! Nu stiu sa povestesc scene din filme, dupa cum vedeti, dar asta e scena care m-a dat gata!!

Culmea e ca din cata lume cunosc care a vazut filmul, nici jumate nu-si aminteau de ea!! Eu am dus-o pe mama sa vada si tot ii faceam "acuma vin vitraliile, acuma, fii atenta"

www.terrapininc.com/Dental/Smile%20Crocodile.jpg" target="_blank">Smilla crocodila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzi spune:

Poate nu e corect tradus titlul original , "CAPSUNI SI SINGE",
daca stiti scena finala, studentii stau in genunchi, in cercuri concentrice, politia ii scoate unul cite unul, totul pe un fundal de muzica de Doors...e fantastic

Filmul "IF"...as fi vrut sa nu se mai termine...sau nu asa.

Filmul "HAIR" - scena imbarcarii in avion - si acum ma trec fiori

Filmele "POD PESTE FLUVIUL (RAUL?) KWAI", "FOREST GUMP", "EQUUS","COLINA" nu au scene "tari", sunt un tot intreg "tare"

Abia acum observ ca toate filmele amintite sunt destul de vechi, mai putin Forest Gump, dar astea sunt cele care au lasat in mine impresii ce nu pot fi uitate. Poate m-am schimbat si nu mai privesc cu aceeasi ochi filmele...

Poate mai revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchid spune:

Doctor Jivago - intreg filmul si coloana sonora.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
stai ca mai stiu! faza cu copiii din 4 rooms!

n-am rezistat la four rooms. mi s-a parut o prostioara si n-am avut chef sa ma uit.
quote:

(dar de scena finala din full monthy ce ziceti?!!!)

asta da final de film! wow! da' oare cum stateau palariile alea acolo :P

parfum de femeie am vazut, de vreo trei ori! mie mi-a placut scena vizitei la fratele lui si tot dialogul ala de la masa!

smila, mai adauga-ma pe lista si pe mine ca nici io nu-mi amintesc vitraliile!

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

si hai sa va mai zic ce m-a impresionat pe mine:

- monologul final al virginiei wolf din "the hours"

- inceputul filmului "europa". brrrrr! chiar hipnotizant!

- constructia lui "memento" cu fundu-nainte...

- pestele zburator cu ambii ochi pe o parte din "arizona dream" (pe atunci nu stiam ca exista pestele asta cu ambii ochi pe o parte)

- o faza socanta: scena cu mancatul din propriul creier din "hannibal", da' n-as mai vrea s-o revad...

si-acum filme pe care la-am vazut de n ori si-as putea sa le mai revad, pe langa cele pomenie pana acum:
- "the crow" pentru brandon lee . am fost indragostita de el in tinerete.
- "legendele toamnei" ca-i o poveste faina si de cate ori se nimerea sa-l vad la tv ziceam initial "iar legendele", da' pana la urma sfarseam prin a ma uita la el...
- si din topul sotiorului: "aladin" pe care l-a vazut de 52 de ori!!! il stie pe de rost fetelor, numa' ca acum nu mai are caseta si sufere ca nu-l mai poate vedea. voi nu stiti de unde sa-i fac rost de ea???

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Singura scena pe care mi-o pot aminti ... a fost aceea din Titanic, in care oamenii se imbranceau pe punte sa ocupe locuri in barcile de salvare... brrr
Lupta aceea aproape animalica (aproape? ) pentru a-si salva viata, m-a acaparat instantaneu si m-a transpus pe vas... ma gandeam apoi, oare eu ce as fi facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by sfarsitoarea

Scena de film in film din Nascuti asasini, cand el vine dupa ea. Faza cand tatal fetei omorat cade cu capul in acvariu si prim-plan pe pupilele care se miscau urmarind un peste. Apoi se desfasoara in ritm alert genericul.

Sanatate

scena cand ii zboara ei voalul alb peste pod...

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by pitzi
Filmul "HAIR" - scena imbarcarii in avion - si acum ma trec fiori

ca bine zici, eu tot timpul plang (si acuma mi-au dat lacrimile) ca mi-am amintit) cand aud let the sunshine in...

quote:
"FOREST GUMP"

ba cum sa nu, uite iti spun eu cateva:
forest fugind (run forest run!) si desprinzandu-i-se mecanismele de fier de la picioare
forest asteptand cu bomboanele de ciocolata in ploaie (life is like a box of chocolate, you never know what you will get)
ea, sus, pe scari, si el jos: you think i;m stupid, but i know what is love
ea ii spune ca pe baietel il cheama forest, iar el: and who's the father?
si, bineinteles, fulgul!:)

mai mi-am amintit:
the wall: cand se arunca in piscina cu venele taiate si apa incepe sa se umple de sange

kill bill 2: ea, in cosciug, isi aminteste de maestrul ei de kung fu (sau ce era;)
sau, bineinteles, scena reintalnirii cu fetita, dar, mai ales, scena in care ea ii aplica lovitura yesssssssssssssssss!!!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput