scene memorabile din filme

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

"The Patriot" - scena eliberarii fiului cel mare si mai ales scena in care mezina fuge dupa tatal ei si spune "tati, tati, spun ce vrei tu daca ramii"
"Love Affair" - Warren Beatty cind vede tabloul lui din camera ei
"The Heat" - discutia dintre Al Pacino si Robert de Niro in cafenea

Carmen
_
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume. "
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

yessss andrada

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
noi cu poze noi :)
momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Andrada, ai tu ce ai cu pasajul asta... n-am vazut (inca) Pulp Fiction (da, mai exista inca bipede care nu l-au vazut...) dar cand am sa-l vizionez prima data , la tine am sa ma gandesc

Era sa uit.. nu mai tin minte filmul, dar e celebru... Clint Eastwood zice ceva cu "Are you talking to me? Do you feel lucky today, punk?" (n-am vazut nici filmul asta, dar m-am documentat dupa ce al meu sotz mi-a servit de cateva ori replica asta si era sa-l iau la palme, crezand ca-i apartine...)

I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Pegasis

"The Patriot" - ...si mai ales scena in care mezina fuge dupa tatal ei si spune "tati, tati, spun ce vrei tu daca ramii"
"The Heat" - discutia dintre Al Pacino si Robert de Niro in cafenea

exact astea doua scene ma tot batea sotioru la cap sa le scriu!!! el plange de fiecare data cand vede scena cu fetita din "the patriot".

pegasis, de la sotioru' meu.

momente vesele

www.babiesonline.com/BabyContest/votepage.asp?page=36005" target="_blank">dati-ne un vot in fiecare zi!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ANDRUSHKA

Era sa uit.. nu mai tin minte filmul, dar e celebru... "Are you talking to me? Do you feel lucky today, punk?"

asta-i taxi driver cu de niro

momente vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Mi-am adus aminte de scena din final din Splendoare in iarba, dupa reintalnirea dintre Natalie Wood si Warren Beatty, ocazie cu care Natalie Wood a cunoscut-o pe Angelina, sotia lui Bud. La plecare, Natalie Wood se uita la rochia frunoasa pe care o poarta si privirea ei are sentimentul de desertaciune, iar Angelina se priveste si ea si saracia din jur dupa care isi ridica umerii a neputinta, nemultumita, dar cumva impacata cu conditia ei.
Si mai e si faza din cada, cu Natalie Wood strigand catre mama ei: "I'm not spoiled, mother, I'm not spoiled!"

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

aoleo, mara....or fi doo si eu le-am comasat, si joaca ..Robert Eastwood! Ma, da' Clintosu' era ela de zicea "punk" printre dinti... il imita si Jim Carey in Bruce Almighty, nu ma zapaciti...

I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by Donia

quote:
Initial creeata de gandacelu

-scena twist (travolta-thurman) din pulp fiction - pentru ca travolta danseaza atat de bine, incat te faci bine daca esti bolnav numai vazandu-l

Gandacico, daca te innebuneste John Travolta dansand, iti recomand: "Saturday night fever". E drept ca danseaza disco, nu twist.
Sau poate l-ai vazut? Eu l-am vazut acum cateva zile si e teribil, m-am prapadit, nu alta. Oricum, filmul imi pare document de epoca, mai ales pentru cei care nu au prins vremurile alea - eu eram copil, dar am trait-o putin prin fratii mei mai mari.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

il stiu, e bes-ti-al!!!

cum sa nu-l stiu!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mara03
- scena sedintei foto dintre cele doua femei din viata lui tomas din "the unbearable lightness of beeing" - am scris vreo cinci variante de explicatii da' n-am nimerit nici una care sa explice ce am simtit cand am vazut scena. pentru cine n-a vazut filmul nu e nimic "murdar" acolo. mi-a placut adulmecarea aia aproape animalica a lor...curiozitatea, rivalitatea si pana la urma acceptarea...e super gandita si super jucata scena

asta e estetic pur... brrrrrrrrrrrrrrr ma ia cu fiori cand mi-aduc aminte
brrrrrrrrrrrrrrrrr

quote:
- monologul diavolului al pacino din "pact cu diavolul" cred ca pacino nu mai are nevoie de explicatii iar acolo a fost pentru cateva minute chiar diavolul...

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!
quote:
- scena debarcarii din "salvati soldatul ryan" asta cu casti sau intr-un cinema cu dolby surround, sa auzi gloantele cum trec pe langa tine si sa simti ca esti efectiv in focul luptei...

aici io m-am bagat sub pat!

quote:
- mai multe faze cu babuta bestiala din "arunc-o pe mama din tren"

lol
instantaneu mi-am amintit de alt film super cu de vitto, ala in care era fratele geaman al lui arnold!

quote:
- scena tangoului din "ultimul tango la paris" halucinanta si degradanta...

n-am vazut!!! dar scent of a woman ai vazut?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina

Era sa uit....privirea lui o"Toole in moarte la venetia...cu muzica lui Mahler....si cum cade lumna aia speciala....hai ca am luat-o razna!

moartea la venetia e cu o'toole?!
mooooooooooooooooooor! vreau filmuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Mergi la inceput