soundtrack-ul carui film v-a placut in mod special

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Cum era sa uit:

Chicago

si Wave riders - muzica lui Jack Johnson.

frumosii mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aysha spune:

Personal,mi-a placut mult de tot soundtrack-ul filmului "Gladiatorul".

Cu sinceritate,Aisha.
"Some people come into our lives and quickly go. Some stay for awhile and leave footprints on our hearts. And we are never, ever the same."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Symata spune:

BRAVEHEART- mie mi se ridica parul in cap la muzica asta, DIRTY DANCING - forever, ULTIMUL MOHICAN - absoluta, filmele romanesti gen "western".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Desi au fost mentionate, nu pot sa nu le scriu, pt. ca sunt "de suflet"-soundtrack-urile la "ultimul mohican", "pretty woman", "dirty dancing", "highlander". si in plus- "you've got mail"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irimell spune:

Pe linga multe altele deja mentionate, mi-au placut mult si: 'Buena Vista Social Club', 'Kill Bill' si 'Underground'.

"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

quote:
Originally posted by Irimell

Pe linga multe altele deja mentionate, mi-au placut mult si: 'Buena Vista Social Club'

Off-topic, io am fost la un cencert Buena Vista Social Club aici

scarmanus

Pisicile mele

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

BRAVEHEART-ma zapaceste de tot coloana sonora acestui film si nu spun cat de mult imi place si filmul,nici nu mai stiu de cate ori l-am vazut.
PARFUM DE FEMEIE.

Fabian si mami Lacramioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Soundtrack-ul filmului GHOST, ma unge pe suflet ori de cate ori il ascult.
Diana & Alexa & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Tot "Unchained Melody" din GHOST.

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Mi-am mai adus aminte: Pas in doi Puccini (daca-mi aduc aminte corect - un duet, parca) alternand cu Adrian Enescu, fiecare punctand una dintre cele doua iubiri paralele.

Marele blond cu un pantof negru (Muzica de Vladimir Cosma, solist Gheoghe Zamfir). Puteti asculta fragmente www.amazon.fr/exec/obidos/ASIN/B00005EB6A/171-9408528-9093007" target="_blank">aici.

Aaaa! Na, ca mi-am mai amintit: As revedea de-o suta de ori Scripcarul pe acoperis. Cateva mostre, www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00005OB07/ref=pd_ecs_m_d_a/102-2656593-9824168?v=glance&s=music&n=" target="_blank">aici.

Q

Mergi la inceput