Nasterea in Iasi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

STIE CINEVA UNDE SE POT FACE ECOGRAFII 3D SAU 4D IN IASI?AMALIA 30 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Amalia, nu te teme de anestezia locala. Eu am nascut in noiembrie anul trecut tot la CV cu d-na dr Grigore (fata de care nu o sa ma pot recompensa niciodata, ptr ca ni l-a dat pe botzul de aur, datorita perseverentei si profesionalismului sau) si-am facut generala. M-am ridicat din pat dupa mai putin de 24 ore si n-am avut absolut nimic...Este bine si ptr confortul tau (se face cu masca si o perfuzie) ptr ca te vei trezi...mamica...nu stiu, ptr mine a fost super, nu mi-a fost frica, n-am avut emotii (decat cele firesti, de fericire). Fetele care au facut in aceeasi zi rahie, s-au ridicat din pat dupa doua zile (cand eu eram de a doua zi cu puiul in rezerva), le durea capul, de injectie nu mai zic, ce se mai vaitau (cica doare...), au vomat dupa operatie...
E o parere...dar trebuie sa discuti cu medicul tau si sa-ti arte avantajele si dezavantajele si sa hotarasti de comun acord cu el. Parerea mea e ca trebuie sa-i spui temerile tale, ptr ca asa va sti si el ce sa faca.
Nastere usoara si bebe sanatos

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AMALIA.U

STIE CINEVA UNDE SE POT FACE ECOGRAFII 3D SAU 4D IN IASI?AMALIA 30 SAPT

Stiam ca cele mai performante eco ( din pacate nu 3D sau 4D) se fac la Avicena. Dar si d-na dr. Grigore are un aparat superperformant.

Mergi la inceput

[[hi]]AIME multumesc pentru incurajari.Totusi, as da toata suferinta de dupa,pentru momentul in care voi auzi primul tipat al lui David.In plus imi e frica ca nu ma voi trezi.Am citit pe forum ca au fost fete la un pas de stop respirator in timpul anesteziei generale.Eu as dori o anstezie locala combinata caci asta se practica acum la Bucuresti,dar nu stiu daca e posibail la iasi.Cine imi poate recomanda un medic anestezist bun la Cuza Voda?[

Mergi la inceput

Sunt rezerveA de 2 sau 3 pers la CUZA VODA?
Nu imi place sa stau singura mai ales ca sunt la prima nastere.
Amalia 30 sapt si bebe David.

Mergi la inceput

Amalia, sa nu crezi ca n-am avut si eu temerile astea...dar dr mi-a insuflat incredere si mi-am zis ca Dumnezeu nu ma va lasa in clipele acelea...cat despre strigatul dintai...am avut regrete, dar s-au spulberat imediat ce m-am gandit mai bine: primul care l-a vazut a fost tati (si zau ca o merita)...si apoi...noi ne-am avut unul ptr altul 9 luni...si ne vom avea vesnic...legatura nu se rupe odata cu taierea cordonului...asa ca, regrete? neeeeee

Eu am stat intr-o rezerva (clinica II) de 2 paturi si a fost mult mai bine ca in saloanele cu 6-8 paturi...cand se puneau pe plans puiutii...se antrenau, asa noi eram 2...era liniste si bine.Parca sunt si cu 3 paturi, nu stiu sigur.

mami de vladut(15 nov.2004)

Mergi la inceput

Aime multumesc mult pentru raspuns si sa fiti sanatosi si fariciti toti trei.Cat mai costa cezariana la Cuza Voda?
Totusi fetelor care ati nascut in iasi,nu a fost nimeni cu anestezie locala ca sa stiu si eu cum este?Daca a nascut cineva recent prin cezariana la Cuza Voda o rugam sa ne impartaseasca si noua experienta.
Amalia 30 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca_bm spune:

Eu am nascut cu dr. Mihalceanu Elena (natural), din cate am auzit este adepta nasterilor naturale (daca nu sunt probleme asa cred ca e cel mai bine). Am nascut foarte usor cu exceptia faptului ca Maria a incercat temperatura cu manuta cred ca si-a facut loc.
Pe tot parcursul sarcinii a fost foarte draguta, in limita unui om ocupat...sa incercam si noi sa ne punem in locul lor, cand atati trag de noi ( sincer nu cred ca multi dintre noi suntem dispusi sa fim la dispozitia cuiva 24 de ore pe zi )

Pentru toate viitoarele mamici mult curaj( cand vezi comoara uiti de toate) si incercati sa fiti cat mai relaxate si calme..ajuta mult

Mergi la inceput

In noiembrie 2004 sumele care se vehiculau : doctor mana intai 100-150 eur, mana 2 1 mil, anestezist 1 mil, asistenta de la ala reanimare 200-300 mii.

Mergi la inceput

Cine a nascut recent la Cuza Voda prin cezariana?Cum e personalul?
Amalia 37 + si David

http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album

Mergi la inceput