Nasterea in Iasi
Raspunsuri - Pagina 5
aime spune:
Amalia, nu te teme de anestezia locala. Eu am nascut in noiembrie anul trecut tot la CV cu d-na dr Grigore (fata de care nu o sa ma pot recompensa niciodata, ptr ca ni l-a dat pe botzul de aur, datorita perseverentei si profesionalismului sau) si-am facut generala. M-am ridicat din pat dupa mai putin de 24 ore si n-am avut absolut nimic...Este bine si ptr confortul tau (se face cu masca si o perfuzie) ptr ca te vei trezi...mamica...nu stiu, ptr mine a fost super, nu mi-a fost frica, n-am avut emotii (decat cele firesti, de fericire). Fetele care au facut in aceeasi zi rahie, s-au ridicat din pat dupa doua zile (cand eu eram de a doua zi cu puiul in rezerva), le durea capul, de injectie nu mai zic, ce se mai vaitau (cica doare...), au vomat dupa operatie...
E o parere...dar trebuie sa discuti cu medicul tau si sa-ti arte avantajele si dezavantajele si sa hotarasti de comun acord cu el. Parerea mea e ca trebuie sa-i spui temerile tale, ptr ca asa va sti si el ce sa faca.
Nastere usoara si bebe sanatos
mami de vladut(15 nov.2004)
aime spune:
quote:
Originally posted by AMALIA.U
STIE CINEVA UNDE SE POT FACE ECOGRAFII 3D SAU 4D IN IASI?AMALIA 30 SAPT
Stiam ca cele mai performante eco ( din pacate nu 3D sau 4D) se fac la Avicena. Dar si d-na dr. Grigore are un aparat superperformant.
AMALIA.U spune:
[[hi]]AIME multumesc pentru incurajari.Totusi, as da toata suferinta de dupa,pentru momentul in care voi auzi primul tipat al lui David.In plus imi e frica ca nu ma voi trezi.Am citit pe forum ca au fost fete la un pas de stop respirator in timpul anesteziei generale.Eu as dori o anstezie locala combinata caci asta se practica acum la Bucuresti,dar nu stiu daca e posibail la iasi.Cine imi poate recomanda un medic anestezist bun la Cuza Voda?[
AMALIA.U spune:
Sunt rezerveA de 2 sau 3 pers la CUZA VODA?
Nu imi place sa stau singura mai ales ca sunt la prima nastere.
Amalia 30 sapt si bebe David.
aime spune:
Amalia, sa nu crezi ca n-am avut si eu temerile astea...dar dr mi-a insuflat incredere si mi-am zis ca Dumnezeu nu ma va lasa in clipele acelea...cat despre strigatul dintai...am avut regrete, dar s-au spulberat imediat ce m-am gandit mai bine: primul care l-a vazut a fost tati (si zau ca o merita)...si apoi...noi ne-am avut unul ptr altul 9 luni...si ne vom avea vesnic...legatura nu se rupe odata cu taierea cordonului...asa ca, regrete? neeeeee
Eu am stat intr-o rezerva (clinica II) de 2 paturi si a fost mult mai bine ca in saloanele cu 6-8 paturi...cand se puneau pe plans puiutii...se antrenau, asa noi eram 2...era liniste si bine.Parca sunt si cu 3 paturi, nu stiu sigur.
mami de vladut(15 nov.2004)
AMALIA.U spune:
Aime multumesc mult pentru raspuns si sa fiti sanatosi si fariciti toti trei.Cat mai costa cezariana la Cuza Voda?
Totusi fetelor care ati nascut in iasi,nu a fost nimeni cu anestezie locala ca sa stiu si eu cum este?Daca a nascut cineva recent prin cezariana la Cuza Voda o rugam sa ne impartaseasca si noua experienta.
Amalia 30 sapt.
Anca_bm spune:
Eu am nascut cu dr. Mihalceanu Elena (natural), din cate am auzit este adepta nasterilor naturale (daca nu sunt probleme asa cred ca e cel mai bine). Am nascut foarte usor cu exceptia faptului ca Maria a incercat temperatura cu manuta cred ca si-a facut loc.
Pe tot parcursul sarcinii a fost foarte draguta, in limita unui om ocupat...sa incercam si noi sa ne punem in locul lor, cand atati trag de noi ( sincer nu cred ca multi dintre noi suntem dispusi sa fim la dispozitia cuiva 24 de ore pe zi )
Pentru toate viitoarele mamici mult curaj( cand vezi comoara uiti de toate) si incercati sa fiti cat mai relaxate si calme..ajuta mult
aime spune:
In noiembrie 2004 sumele care se vehiculau : doctor mana intai 100-150 eur, mana 2 1 mil, anestezist 1 mil, asistenta de la ala reanimare 200-300 mii.
AMALIA.U spune:
Cine a nascut recent la Cuza Voda prin cezariana?Cum e personalul?
Amalia 37 + si David
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/cata2amalia/album