Nasterea in Iasi
Raspunsuri - Pagina 4
eugeniaoana spune:
buna, va recomand cu caldura pe d-na doctor Mihalceanu Elenae, m-a monitorzat 7 luni si pt. ca nu am ascultat-o am nascut acasa cu asistenta de pe salvare. concluzia e sa va ascultati medicul. va dores nastere usoara pt. cele care nu au nascut si pt. celelalte sanatate.
ana l spune:
Eu am nascut in noiembrie 2003 la ED si nu se faceau epidurale pt nasterea naturala, ci numai pentru cezariana, lucru valabil si pt CV (la CV matusa mea e medic anestezist si mi-a explicat de ce nu fac pt n naturala, dar poate acum s-a schimbat situatia). Intrebati dr daca face epidurala sau rahianestezie se mai numeste , numai pt cezariana sau si pt normala.
la ED era un singur dus, dar hai sa fim serioase, ca pentru 2-3 zile fara baie, nu murim noi, mai ales in conditiile din orice spital.
Conteaza f mult si dr, eu asa am ales, si mai apoi spitalul. Si sa stiti ca in sala de operatie la ED era f curat, in schimbin sala de nastere erau vreo 6 paturi daca imi amintesc eu bine, si niste moase tare aiurea.
Am fost si eu la dr Mihalceanu, si am indraznit sa-i dau un telefon in jurul prinzului, si tare m-a mustrat, ca e ora la care lumea se odihneste, nu da telefon,( in conditiile in care nr mi-l daduse singura, si eram si pacienta ei- asa ca am renuntat la servicii sale). Totul e sa fie un dr bun, cooperant, chirurg, si care sa vina la timp sa asiste la nastere.
Cenia, ce ma bucur ca dr nechita a continuat cursurile Lamaze, este singura din iasi care face asta; in 2003 le oprise pt ca le facea benevol.
mamica lui Andrei
ana l spune:
fetelor, mi-am amintit ca la ED erau 2 bai cu dusuri, una f curata si moderna, linga saloanele de lux, iar cealalta cam de nota 8, si mai e si a treia care e de nota 3
mamica lui Andrei
savarina spune:
Buna, stie cineva cum poate fi gasita d-na dr. Mihalceanu? Imi puteti spune un nr. de telefon sau cabinetul particular unde lucreaza? Merci frumos
ana l spune:
pe dna dr. Mihalceanu o gasesti la cuza Voda, si in Ziarul de Iasi la anunturi, am vazut parca si reclama unui cabinet particular unde o poti gasi.
mamica lui Andrei
ankak spune:
Dupa doua hasteri oprite in evolutie, urmarite de : una dr. profesor si a doua de o dr. conferentiar m-am cam lamurit cum e cu " profesorii". Acum sint insarcinata in 33 sapt. si sint la dr. MIHAILA, un adevarat profesionist care nu s-a suparat niciodata daca l-am deranjat si de 3 ori pe zi. Acum ma lupt cu un sentiment de nesiguranta in ceea ce priveste iminenta de nastere prematura. La 33 sapt. ce sanse sint ca sa ramina cu sechele ?
Anca
Ramonika spune:
interesant subiect, ar mai trebui actualizat...
eu am fost in ultimul timp la Grigore si e OK, se comporta frumos, dar mie una nu mi-a rezolvat problema. dupa ce am facut cam toate analizele care se puteau face la ea, platite, bineinteles, tot nu mi-am rezolvat problema, cica un bebe ar rezolva problema...
cred ca Onofriescu e OK, si Dumitrascu Irina imi place, mi s-a parut mai buna decat Grigore.
Popa Lavidia e nasoala rau, am fost mai demult la cabinetul ei de la studenti si elevi si intrau mai multe paciente o data in cabinet, ca se grabea. plus ca intarzia la serviciu si apoi te tinea 1 minut sa iti explice... habar nu are de nik...
la ED, imi placea de Stratone, mi-a rezolvat o problema importanta acum vreo 5-6 ani, dar in ultimul timp s-a prostit, nu mi-a mai placut cand am fost ultima data, adik acum vreo 2 ani. tot la ED a catastrofa o baba, nici nu stiu daca mai este, Alexandra Ovanescu, e dezastru baba, sa nu mergeti la ea, ca va omoara..
asteptam si alte pareri...
Ramonika si pisicile Vladutz Tigrutz Alina Bubulina Fetitza Maritza
Cei trei muschetari Bebelusii
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...
herra spune:
mie nu mi-a placut Onofriescu - in alta problema decat nasterea: am fost la el la cabinet; se poarta foarte frumos, dar mi s-a parut ca m-a cam expediat; aveam o rana pe col; mi-a dat niste ovule, dar nu m-a mai chemat la control...asa ca peste un timp am ajuns la cauterizare...
sarcina mi-a monitorizat-o dra doctor Mihalceanu. Si am numai cuvinte de lauda despre dumneaei! din pacate pentru mine am nascut prematur, cat dnei era plecata din tara - dar m-a lasat pe maini bune - doctorul Lazar.
despre asistente - cum mai spunea cineva - unele sunt OK, altele - intruchiparea rautatii!
cand mi s-a rupt apa la 34 de saptamani nu mi-a pus nimeni plosca sau cum se mai cheama, desi trebuia sa stau nemiscata...
m-au tinut si in picioare in cabinetul de consultatii (al asistentelor).
iar unele din asistentele de la prematuri erau superficiale - nu se uitau in fisa la recomandarile doctoritei; deci i-au dat lui Vlad de cateva ori mai putin la o masa decat trebuia (doctorita ii marise portia intre timp!) - si eu plangeam in fiecare seara ca de ce nu ia in greutate!
mai avea pe fisa Ca+vit.C si nu-i dadeau...
bine ca am scapat!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
rox_dumitrescu spune:
Eu am nascut cu dr Dumitrascu Irina si o recomand cu caldura.Am avut o sarcina cu probleme, am avut placenta praviae cu decolare la 16 sapt cand am stat in spital 1 luna si apoi la 30 sapt am capatat preeclampsie; apoi am avut o circulara stransa de cordon de la 33 sapt, pe care a vazut-o la ecograf si care s-a mentinut pana la nastere;iar in spital de la 32s la 36 s cand am nascut. A raspuns mereu solicitarilor mele telefonice si credeti-ma nu erau putine, desi uneori poate parea mai rece.Membranele mi s-au rupt pe 19 iunie la ora 18, intr-o sambata. Ea era plecata la Bacau si eram un pic speriata ca stiam ca trebuie sa fac cezariana. Dar ea a fost foarte prompta, a venit imediat si la ora 22 nasteam un baietel cu apgar 9.Dupa cezariana s-a comportat exemplar si apoi mai tarziu la controalele ulterioare. Si ca profesionist dar si ca om mi s-a parut deosebita.
AMALIA.U spune:
BUNA IESENCELOR!SI EU SUNT PROGRAMATA SA NASC PRIN CEZARIANA PE DATA DE 14 OCTOMBRIE LA SPITALUL CUZA VODA CU DR ONOFRIESCU MIRCEA.CEEA CE MA SPERIE ESTE CA DR INSISTA SA FAC ANESTEZIE GENERALA,IAR MIE IMI ESTE TERIBIL DE FRICA.AS DORI O ANESTEZIE LOCALA SA STIU SI EU CE SE INTAMPLA CUA MINE IN ACELE MOMENTE.OARE DR ONOFRIESCU NU LUCEAZA CU ANESTEZIE LOCALA?A MAI NASCUT CINEVA CU EL PRIN CEZARIANA?CUM A FOST?VA ROG FRUMOS SA MA LAMURITI SI PE MINE.