Jocul cu de toate (11)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

Etnopolitolofolilosociloparapsihologie!!!!
Ah,Adela,da-ne raspunsul!Las`ca vine si randul meu!Am deja una pregatita,de nu va pun sa scotociti in toate ungherele Europei si Uralului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

OK!

imagologie

Mergi la inceput

no, si daca tot ne-ai amentitat cu scototcitul prin partile alea (geografice)

uite aici: popor - cuvantul care il defineste e de origine turca, insemnand vagabond liber, bandit, om liber, paznic, nomad

se zice despre ei " .... sunt cuiul in care strainii isi agata prejudecatile" ....sau au mai fost numiti "lupi cu ochi albastrii" de catre dusmanii care au ajuns atat de aproape de ei incat i-au putut privi in ochi si au avut norocul sa scape

Mergi la inceput

capetenia lor se numeste ataman
ultimul ataman a fost Peter Krasnov

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

...poporul cazac ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

An nou fericit !

Mergi la inceput

Nina

Mergi la inceput

Adela,

O propozitie formata numai din vocale.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39125" target="_blank">Copilasi din 2002

An nou fericit !

Mergi la inceput

ei au oua.(Ma refer la vanzatorii de oua/gainarii/avicultorii)

Mergi la inceput

Eu stiu una mai lunga. Oaia aia e a ei.
Dar merge si asta. Juliafin, ai "cuvantul" !

An nou fericit !

Mergi la inceput

Cum se mai numesc limbile fino-ugrice, care sunt(inclusiv dialectele), si unde le gasim?
[/size=1]

Mergi la inceput