Jocul cu de toate (11)
Raspunsuri - Pagina 11
juliafin spune:
Etnopolitolofolilosociloparapsihologie!!!!
Ah,Adela,da-ne raspunsul!Las`ca vine si randul meu!Am deja una pregatita,de nu va pun sa scotociti in toate ungherele Europei si Uralului.
Adela99 spune:
no, si daca tot ne-ai amentitat cu scototcitul prin partile alea (geografice)
uite aici: popor - cuvantul care il defineste e de origine turca, insemnand vagabond liber, bandit, om liber, paznic, nomad
se zice despre ei " .... sunt cuiul in care strainii isi agata prejudecatile" ....sau au mai fost numiti "lupi cu ochi albastrii" de catre dusmanii care au ajuns atat de aproape de ei incat i-au putut privi in ochi si au avut norocul sa scape
Anina_n spune:
...poporul cazac ?
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
An nou fericit !
Anina_n spune:
Adela,
O propozitie formata numai din vocale.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii
An nou fericit !
Anina_n spune:
Eu stiu una mai lunga. Oaia aia e a ei.
Dar merge si asta. Juliafin, ai "cuvantul" !
An nou fericit !
juliafin spune:
Cum se mai numesc limbile fino-ugrice, care sunt(inclusiv dialectele), si unde le gasim?
[/size=1]