Jocul cu de toate (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

quote:
Originally posted by emaaimee

Ma bag si eu referitor la:"Republic of Ireland(Eire) o mica parte din Irlanda".Vreau doar sa clarific(e doar jocul cu de toate:Republic of Ireland(Eire) e republica independenta si neutra presedinta-Mary McAlese.Din 1922(de la independenta)provincia Northern Ireland a ramas parte a UK-The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland(Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord-acesta este titlul complet al UK).Iar steagul Republicii Irlanda nu are nici o cruce,il veti vedea sub pseudonimul meu.

???????????A zis cineva ca Eire are cruce????????????Sorry,dar regiunea britanica autonoma (in Europa)care are steagul cu crucea britanica e Gibraltar.OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Intrebarea de la pagina nr 5 (tari -steag cruce),iar la unul dintre raspunsuri s-a dat un o informatie gresita,nu s-a facut nici o mentiune referitor la drapel) Pur si simplu fiind aici am vrut doar sa clarific,dupa cum spuneam,nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

e randul meu?

cerceteaza sistematic reprezentarile pe care le au popoarele sau clasele sociale despre ele insele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RA spune:

Bre,cre' ca io mi-s cu musca pe caciula,ce-i drept formularea e anapoda(acu' c-am recitit-o)...da' ma refeream la Irlanda ca insula.Multumesc oricum ca ai facut precizarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns juliafin spune:

quote:
Originally posted by Adela99

e randul meu?

cerceteaza sistematic reprezentarile pe care le au popoarele sau clasele sociale despre ele insele

etnologia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:

e randul meu?

Politologia?

Oana D

Foto

Craciunul in familia mea: http://community.webshots.com/album/236873162UkYGvI

Mergi la inceput

nu si iar nu!

se termina cu -logia iar partea intai a cuvantului vine de la re-prezentare .. faceti si voi tot soiul de asocieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

O fi una din astea: genealogie sau vexilologice
Ar mai puta fi: heraldica si sigilografie , dar nu se termina in logie...

Diana & Vladut (16.05.2004)
Vladut 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

quote:

e randul meu?

Sociologia?

Oana D

Foto

Craciunul in familia mea: http://community.webshots.com/album/236873162UkYGvI

Mergi la inceput

ramura a sociopsihologiei

reprezentare/reflectare
am putea spune chiar identitate

Mergi la inceput