Jocul cu cartea (12)
Raspunsuri - Pagina 12
annie_xtreme spune:
Off-topic:O interpretare a nuvelei asha, "peizana" ca mi-am pierdut antrenamentul la comentarii literare ar fi ca personajul principal Gavrilescu moare pe banca pe care se asezase. Intrarea lui in casa tigancilor ar fi de fapt intrarea in "lumea cealalta", baba e Cerberul de la poarta imparatiei umbrelor. Erau mai multe simboluri pe acolo...le-am stiut la bac si ..gata! S-au sters. Da ipoteza ca eroul moare, si de asta nu isi mai gaseste casa la intoarcere - mi s-a parut interesanta.[size=1]
[size=1]Deci cer scuze deci pentru caracterele dinainte. Niciodata nu le nimeresc.
Don't get mad, get even!
iarina spune:
Gata mi-am amintit asa este..se intalneste cu Hildegard, iubita lui din tinerete si pleaca cu trasura parca..cu un birjar-dricar...s-a facut lumina..acum sa asteptam si confirmarea si sa vad ce intrebare pun.
iubibubi spune:
iarina, , tu urmezi!
ps eu vad trecerea prin bordei ca pe o trecere "dincolo" si tot ce-i fac fetele alea, niste iele ce se joaca ccc cu sufletu' bietului om, ca pe o initiere in ale mortii :))
I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei
iarina spune:
Tragica poveste de iubire care se dezvolta pe fundalul istoric al ultimelor luni de dinaintea caderii Constantinopolului in mina otomanilor.
lilanda spune:
Imi amitesc vag despre povestea de dragoste dintre printesa Irina si nu mai stiu cine (???) in momentul caderii Constantinopolului. Irina a fost luata cadina la curtea lui Mehemd al II-lea (povestea e descrisa in "Caderea Constantinopolului" de Vintila Corbu)...
pozulici