Un inceput in Italia (4)
Raspunsuri - Pagina 6
iriale spune:
Un mare pupic (pupoi??) Cristinei si un bine ai venit Corinei, cred ca am ramas numai noi 3 la acest subiect.
Si eu te sfatuiesc, Corina, sa urmezi numai caile legale, altfel va complicati inutil existenta. Te admit pentru curajul pe care il ai, imi imaginez ca ai motivatii serioase spre a lasa tot si a veni aici. Iti doresc numai bine si mai spune-ne despre tine, daca vrei.
O zi buna.
IriAle
Se intampla unele lucruri care sunt ca niste intrebari. Trece un minut, sau trec anii, iar viata pana la urma iti raspunde.
korinna spune:
Multumesc mult crista.Acum studiez!
Neaparat....trebuie sa vad cum fac!Pur si simplu nu mai suport viata in tara asta!
Eu am terminat Ase,comert marketing.Stiu ca asta nu inseamna nimik acolo.Dar ...momentan sunt dispusa la orice alta activitate.Orice.
:(
crista-s spune:
Korinnutza... chiar orice NU...
dar multa bafta, o sa aveti nevoie. Si cel mai bine era daca eja ai fii cunoscut pe cineva care lucreaza aici si care ar putea sa te recomande. Oricum nu accepta munca la negru ( sau daca o faci sa fie pt scurta durata ) de obicei in spatele acestor oferte nu sunt conditii corecte de munca.
Si eu am terminat finante si sa stii ca nu inseamna mai nimic aici. Poate dupa ce intra si Romania in UE diplomele noastre sa aiba mai multa greutate. Oricum si daca ar fii insemnat ceva mai mult eu tot acasa alegeam sa stau, sunt mai de "moda veche ".
Iri ... sa stii ca suntem singure p'aici ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
korinna spune:
Cai legale cai legale...insa asta inseamna o oferta concreta de munca..si asta nu am deocamdata...Trebuie cumva sa gasesc...:(
Va multumesc mult pentru incurajari.