Credeti sau nu in D-zeu ?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Cam atata despre "Bataia de la Dumnezeu."

Iacov 1:13  Nimeni, când este ispitit, să nu zică: „Sunt ispitit de Dumnezeu”. Căci Dumnezeu nu poate fi ispitit ca să facă rău, si El însusi nu ispiteste pe nimeni.
14  Ci fiecare este ispitit, când este atras de pofta lui însusi si momit.
15  Apoi pofta, când a zămislit, dă nastere păcatului; si păcatul odată făptuit, aduce moartea.
16  Nu vă înselati prea iubitii mei frati:
17  orice ni se dă bun si orice dar desăvârsit este de sus, pogorându-se de la Tatăl luminilor, în care nu este nici schimbare, nici umbră de mutare.

---------------------
Lucia sotia lui Csaba.

www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

[blue][b]eu cred in DUMNEZEU si cred ca exista CINEVA acolo sus care ne iubeste si care are grija de tot ce se intampla pe lumea asta...si mai cred ca ar trebui sa ne intoarcem sufletele si mai mult catre El. nimic pe lumea asta nu este intamplator.
eu personal consider ca este foarte important sa vorbim copiilor despre DUMNEZEU si depre puterea lui. cred ca este foarte important sa-i creste cu iubirea si "frica" de DUMNEZEU in suflet. eu ii vorbesc foarte mult lui razvan (7 ani) despre subiectul asta si el ma asculta cu mare placere si incantare!!!
eu cred ca pe langa educatia pe care incerc sa i-o dau dragostea si frica pentru DUMNEZEU il ajuta sa devina un om bun, drept, cinstit, curajos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

cred in Dumnezeul descris de Feuerbach.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

stiti cum incepe "Jurnalul Fericirii" al lui Steinhardt? "Cred, Doamne, ajuta necredintei mele" (Marcu 9, 24)Eu asa ma simt si e chinuitoare starea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cred. Pentru ca exista multa frumesete si perfectiune in lume.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Nu stiu ce sa cred...
(N-am dovezi nici pro nici contra!)

Edit: Oricum, targul ala al lui Pascal "daca nu crezi si exista ai de pierdut, daca ccc crezi si nu exista n-ai pierdut nimic" e pagubos. Pai daca crezi (bine, aia nici nu e credinta, ca vine dintr-un calcul "economic" nu din interior, dar in fine)si te chinui sa faci totul conform perceptelor toata viatza si la sfarsit: tzeapaaa! - nu exista, ai pierdut o viata in care puteai sa faci altceva.

Ioana 38 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Cred. Pentru ca Il cunosc. Puteti sa radeti, nu ma deranjeaza :).

inaioana -eu vreau sa traiesc astfel chiar daca Dumnezeu nu ar exista...

Some are born great, some achieve greatness and some hire PR officers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu cred din tot sufletul ca exista Dumnezeu. Ma rog in fiecare seara la el sa aiba grija de noi, sa ne dea sanatate in primul rand. Stiu sigur ca exista pentru ca de fiecare data m-a ajutat la greu! Iti multumesc Doamne!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Eu cred din tot sufletul ca exista Dumnezeu. Ma rog in fiecare seara la el sa aiba grija de noi, sa ne dea sanatate in primul rand. Stiu sigur ca exista pentru ca de fiecare data m-a ajutat la greu! Iti multumesc Doamne!

Nana Motoc

Parca e discursul de la Premiul Oscar Pentru Cel Mai Bun Machiaj

*segmentation fault*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by Jocelyn

inaioana -eu vreau sa traiesc astfel chiar daca Dumnezeu nu ar exista...

Asta e cu totul alta treaba. Eu vorbeam celor care recomanda "pariul lui Pascal" ca argument pentru faptul ca ar trebui sa fi mai degraba credincios decat necredincios. Ceea ce mi se pare pe langa o ipocrizie si o afacere proasta la o adica.

Si eu cred ca traiesc mai conform principiilor binelui si iubirii de aproape decat foooooarte multi credinciosi, indiferent daca ortodocsi, musulmani, protestanti, evrei..etc (asta pentru ca asa imi vine nu pentru ca mi-as impune sau ca m-ar interesa religia mai mult decat dpdv cultural), asa ca sunt asigurata oricum si in caz ca exista!

Ioana 38 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput