sfaturi practice casuta gandaceasca (3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by tata lu Toma
the foundation was built on the sandstone that was already there.

beton!

a,inseamna ca m-am inselat in privinta placilor de gresie?.faina idee.dar in cazul asta casa nu are fundatie?nici beci,subsol etc?sau cum?

ce tampi...sunt:-D ca despre foundation este vb in propozitie...gata,nu raspundeti ca ma fac de ras.in orice cz,e clar ca nu ma pricep:-).

sorry.

~flying without wings~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cum mama mea e cam departe, 400 iuroi sunt cam multicei, Toma creste repede, solutia care-mi vine in minte ar fi sa fiu si "eu una care-si duce si-si aduce zilnic copilu' la si de la oras", mama lui Toma mai mititel depasindu-l pe tatal lui Toma pe DN1.
Cu un subiect ca asta oricum nu mai am nici un chef de serviciu, asa ca gata cu serviciul, treaca de la mine o sa-mi fac totusi timp sa-l duc si sa-l aduc.

Acum serios, Gandacel, Oana, Tata lui Toma, va multumesc tare mult pentru raspuns si in general pentru subiectul acesta.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Uite ca revin:

Aici vedeti poze cu canapeaua pe care am pus okii:

www.maisondefrancedesign.com/sys-tmpl/pictures/view.nhtml?profile=pictures&UID=10029" target="_blank">Prima

www.maisondefrancedesign.com/sys-tmpl/pictures/view.nhtml?profile=pictures&UID=10029&Direction=Next" target="_blank">A doua

Si uite si casa lui Madam Astor din Newport, Music Room este cea cu peretii care m-au incintat. Poti face un tur virtual in toata casa.

www.astorsbeechwood.com/music.shtml" target="_blank">Beechwood

Poze la mine in casa nu prea am, dar uite doar intrarea:

intrare

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ticka
aveti cumva niste idei ceva referitoare la florile si plantele de apartament. Ca eu am cam multe si acum ca vine iarna tre sa le mut din balcon in casa si tre sa le fac niste ceva pe care sa le pun ( peste vara nushtiu cum dar sau cam inmultit - progresie geometrica!!!!). ma help-uitzi si pe mine?

tikutzule, special pt ochii matale frumosi am rascolit provocarile decorative de pe zona artelor, ca imi aminteam eu ca am cetit ceva fain pe acolo... iaca, postul adelei99: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29507&whichpage=3" target="_blank">click!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tata lu Toma
Sefa, daca ne-am lamurit ca sandstonele cade, ce zici da un chirpici ceva ca doar tre' sa ramanem organici ?
Sau poate o casuta de turta dulce ca zahar si faina o sa ai din belsug !

auzi, nenea omu sa nu faci misto de chirpici, ca am 2 prieteni designeri care vor sa-si faca_casa din chirpici (sau paianta... e acelasi lucru?)
cica acest material, cu usoare imbuntatiri (brobabil olfactive) a fost patentat de un oarecare si a luat premiu anul trecut "materialul anului" - prin caltatile sale nu numai ecologice, ci si termoizonte, etc etc

asa ca...........................

iar aia din turta dulce nu tine la mine... de ce oare?!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ortansa
a, inseamna ca m-am inselat in privinta placilor de gresie? faina idee. dar in cazul asta casa nu are fundatie?

ortansa, stai linistita ca toata lumea e la fel de in ceata... m-am gandit serios dupa ce am vazut chestia asta ca intre geniu si nebunie nu e decat... nu, nu doar un pas... cre' ca nu e nici o diferenta (asta ca sa ma simt si eu nitel geniala, deh!)

uite aici mai multe www.planetclaire.org/fllw/fw.html" target="_blank">detalii cu interiorul ca sa mai vezi niste imbinari de pietre cu sticla si ce-o mai fi... ca mi-e frica sa mai intreb;P

dar zau, domnu wright, cum ti-a venit matale o asemenea idee nastrusnica? ca noi, muritorii de rand, suntem depasiti...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tanaion
Acum serios, Gandacel, Oana, Tata lui Toma, va multumesc tare mult pentru raspuns si in general pentru subiectul acesta.

tana, casa sa avem noi, sa nu se mai dea copchii cu capu de pereti la bloc si apoi... asta cu transportul sa fie singura noastra grija!

cand ma gandesc ca scap de vecinul meu insurat cu bormasina mai ca-mi vine sa dau de baut la toti

Mergi la inceput

o, ce bine c-ai venit cu detalii

canapele alea le stiam sunt nebunele foc... dar cum stai domne de vorba pe ele? ca io atata imaginatie n-am!
personal, le-as pune in fata unei ferestre: cand am chef sa ma uit pe geam, ma asez pe o parte, cand ma uit pe usa ma asez pe cealalta...
ca efect insa sunt dar nu intr-o camera mica

casa lu madama astor n-am vazut-o ca nu mi se deschide... knock knock... ce program imi trebe?

iar casa matale... n-am mai avut ochi pt ea, parol, ca m-am uitat la baietii tai... mai ce flacai are mama! baieti mari! sa-ti traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

quote:
Originally posted by gandacelu

quote:
Originally posted by Ortansa
a, inseamna ca m-am inselat in privinta placilor de gresie? faina idee. dar in cazul asta casa nu are fundatie?

ortansa, stai linistita ca toata lumea e la fel de in ceata...

m-am tot uitat la pardoseala aia ....si cum toata lumea se intreba ce o fi..eu ma gandeam cum s-ar putea realiza asa si pt. tot muritorul de rand.....si de multe ori cand omul are prea mult timp de gandit....stiti voi ce idei vin....uite ce mi-a trecut prin cap:

.....sa se faca podeaua/placa normala...si in loc de gresie/laminat....se amesteca un ciment, mai grosut..., se intinde pe portiuni mai mici sau cum este mai la indemana...si ca sa iasa impresia aia de "valurele" se ia un nailon /sac mai gros si se aseaza mai inghesuit peste ciment si se indeasa putin....cand se usuca, inrateste cimentul se dezlipeste folia......bineinteles daca se mai poate
iar pt. culoare?.....hmmmm...ori se adauga de la inceput ceva pigment in ciment..ori se vopseste....daca s-o fi inventat ceva care sa tina bine pe ciment; dar pigment cred ca este....cel putin aici este un pigment care se amesteca cu fuganele...adica..ma refer la spatiul dintre faianta/gresie.....deci ar trebui sa fie si ceva pt. ciment

voi ce ideei mai aveti de a realiza chestia aia?

Mergi la inceput

peca, pe asta chiar zic s-o patentezi repede! ca vine frun amercian acushica si pune gheara pe ea!

un singur dezavantaj vad: cred ca tine de frig... rau de tot!
si daca pui sisteme de incalzire pe dedesubt... unde mai e naturaletea?

nu stiu, ma gandesc... mai ales la ceva pe baza de nisip... topit... eu mi-as face livingul din sticla (pe jos)!

pai nu v-am zis ca-s geniala, ce va mai mirati?

mey, zau, sticla topita se poate modela oricum... mai mai ce idei ne-a venit noua, mai peca mai ai sa bem!

Mergi la inceput