Intrebari incuietoare

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

Doamne, ce mult mi-am dorit, atunci cand era copilu' mic, sa ajunga la varsta intrebarilor (3-4-5 ani, cum zic psihologii), sa fiu pusa in dificultate.
Ei, a venit varsta... a trecut varsta... si eu nu am parte de intrebarile "regulamentare"
Am incercat sa vin eu in intampinare cu: "nu vrei sa stii de ce...?" si mi se raspundea "dar stiu". Si chiar stia. Sau daca nu stia, atunci nu era interesant, de ce ar intreba?!
Asa ca eu ma "hranesc" acum cu ce scrieti voi, ca la mine acasa tare rar se intampla sa aud "de ce...?"

Acum ceva timp m-a intrebat ce inseamna legenda. Si caut explicatii si sinonime adecvate, si da-i cu "o poveste despre eroi" sau "poveste despre creaturi care nu exista in realitate" si da-i... si foloseste o multime de cuvinte, de nici nu ma mai asculta la un moment dat.
Ma intrerupe intr-o pauza de respiratie :"adica un mit"

Julia
"Lumea e o scena si toti oamenii sint actori" W.S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by arboria
- da' de unde stiu eu ca acum nu sintem in visul meu?

iaca asa intrebari incuietoiare imi puneam si eu... la 14 ani!

arboria, dar o poza nu ne pui???

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37932" target="_blank">cum a venit pe lume ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by gandacelu
arboria, dar o poza nu ne pui???

in curand
pana atunci, mai aduceti material aici, la subect, ca v-am zis ca duc lipsa

Julia
"Lumea e o scena si toti oamenii sint actori" W.S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

fetita mea are 4 ani si 8 luni si are doua obsesii: una legata de moarte care este cauzata de povestile pe care le aude si in care mereu moare cite cineva - mama Cenusaresei si alte mame de s-a speriat copilul - si una legata de bebelusi: cum ajung ei in burtica si cum ies de acolo, etc. Pentru ca primul subiect e cam deprimant va spun o intrebare care m-a distrat grozav la momentul respectiv: mami da' pe unde faceam eu bau cind eram in burtica - adica pe unde se uita ea afara atunci cind era in burtica. A fost cam dezamagita cind i-am spus ca nu facea bau, dar am mare noroc ca accepta orice raspuns logic pe care il primeste. Bebelusii ajung in burtica pentru ca ii pune Dumnezeu acolo - fara sa mai ceara lamuriri suplimentare despre procesul tehnologic pentru ca stie ca Dumnezeu poate orice, asa ca autoritatea lui nu e pusa in discutie. O intrebare de arhiva de pe vremea cind era sora mea mica - Tati pamintul e facut din pamint, dar luna din ce e facuta?

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by tonic
- Tati pamintul e facut din pamint, dar luna din ce e facuta?

asta e de geniu!

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sofia m-a dat pe spate!
I-am explicat ca acum e mare, nuy mai are 2 ani si 3 luni, ca are 2 ani si 4 luni.
la care ea:
-Mama, da 2 ani si trei luni unde s-a dus?????
ce sa-i spun?
I-am zis ca s-a dus la alt copilas, mai mic decat ea cu o luna.da nu ma asteptam....

Sabina si Sofia Galagia
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=834" target="_blank">Poze cu noi

Cele mai frumoase fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

...stam 'de vorba' amindoua, seara inainte de culcare:
- Mami, si unde e Doamne-Doamne?
- Printre stele mami, cred, ca nu l-a vazut nimeni, undeva acolo sta...
- Si cum il cheama pe blocu' lui???(stie fata ca pe blocu nostru 'il cheama' L2, etc.)...

DORIS cu bb la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina Paraianu spune:

Am citit postarile voastre, m-am stricat de ras si mi-am amintit de Teodora mea care pe la aproape 4 ani (cand era mica, ca acum e maaare are aproape 6) m-a intrebat unde este Dumnezeu, in timp ce timp ce mancam de seara. Recunosc ca m-a luat prin surprindere si am balmajit-o ca peste tot, oriunde si ca ne vede orice am face (de exemplu daca nu mancam tot la masa). La care Teo zice: pai si aici in bucatarie ne vede?Eu: daa.... Ea: aoleu!!!
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claza spune:

Ilinca (4 ani), ieri dimineata, in drum spre gradinita:
- Asta ce facem noi acuma este realitatea?

_
iaca si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Ana (3 ani si 4 luni):
"Mami, ce-i aia curent electric?"

Astept raspunsuri va rog...

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

poze

Mergi la inceput