ce filme ati mai vazut?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandra20 spune:

Bine Elena asa razi de mine...
Fetele care sunt pe aici prin Jap. daca l-ati vazut sau auzit de el spuneti-mi si mie ...deja a inceput sa ma enerveze ca nu-l gasesc...deja dorintza de al vedea a mai trecut..acum cea mai mare dorinta e sa-l gasesc
Aaaaaa..si sa va mai zic ca la cautat si sotzi pe net si l-a gasit..dar nu a gasit traducerea in jap la el...concluzia lui??!! filmul nu "exista" in Japonia...concluzia urmatoare?!!Eu sunt nebuna ..L-am visat...offfff

Sa ai curajul sa spui da,sa ai curajul sa spui nu si-n fiecare clipa grea sa ai curajul sa fi tu

http://community.webshots.com/user/sandra2o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

quote:
Originally posted by MONAI

Am vazut ieri Misterul libelulei (Dragonfly), pe HBO.
E cu Kevin Costner. Altfel de cum l-am vazut in ultimele lui filme. Mi-a placut, m-a impresionat mai mult decat m-am asteptat. Vi-l recomand.

Sa auzim numai de bine.

L-am vazut si eu pe HBO si mi-a placut atat de mult, incat l-am vizionat deja de 2 ori.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !

Paul are nevoie de noi:
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Azi am vazut The Village;o prostie de film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Am vazut aseara 50 first dates cu Adam Sandler si Drew Barymore(asa se scrie!!??) E o comedie tare faina. Mi-a placut. Merita vazut.

Dana--mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan(21 mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Am vazut "What a girl wants" - o comedioara slabuta care nu merita vazuta; "The terminal" si "Lady killer" care mi-au placut foarte mult; "Freaky Friday" si "Stuck on you" - 2 comedii dragutele foc; "Love actualy" si "Something'sgott give" care m-au facut sa vreau sa ma reindragostesc ( mi s-au parut super ); "My boss's daughter" si "Tais Toi" - 2 comedii usurele dar relaxante.
Ma pregatesc sa vad in WE : "Eternal Sunshine of the Spotless Mind","Dawn of the dead","Bourne supremacy" si "Whale Rider"

Lumea este plina de frumusete atunci cand inima este plina de dragoste

http://www.foreverliving.ro/distr/Bunea085-463/

http://community.webshots.com/user/aalexxia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

aseara am reusit sa vad si eu in sfarsit Troia - dragut ...Brad , si filmul ce sa zic, si am mai vazut si 13 going on 30 care mi-a placut mult

ADy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

"The Day After Tomorrow" - ma asteptam sa fie prost, dar nici chiar atat de prost . Si cand te gandesti ca Dennis Quaid mi eimi place ca actor...

Nu vorbesc despre plauzabilitatea stiintifica pentru ca nu ma pricep... Dar au trecut foarte repede peste partea interesanta -- cum apare o noua era glaciara pe Pamant -- si s-au pierdut in previzibilitati: tatal vesnic ocupat care simte ca si-a neglijat fiul, tanarul indragostit care simte ca are un rival, politicienii care nu vor sa recunoasca adevarul nici cand ii izbeste in fata, doctorita care nu isi paraseste pacientii... ce mai, un dezastru total. Acelasi regizor ca si Independence Day, si cam acelasi stil, dar mult mai prost.

Dana si Stefania (27.06.2003)
-----------------------------------------------------
"Life has more imagination than we carry in our dreams".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Azi am vazut I,Robot.Un film interesant si foarte bine realizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

am apucat sa vad si eu Kill Bill..aualeo,mai bine ma duceam la culcare fara sa-l vad!

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Am vazut si eu I,Robot si mi-a placut chiar foarte mult.

sheherezada

Mergi la inceput